szóltam,még pénteken hagytam ott és a kiscsaj vette át,,,,engem is ismer a pultos gádzsid,,,,a fekete hajú,,,ő nem szólt?
nem gondolod,hogy kérdezés nélül ott fogok a boltodban púposkodni
jött egy fószer, 12körül egy 7es bömbivel(picit újjabbal mint a tied )+ egy púlyka..bejött és azt mondta hogy TE hagytál itt neki egy akksit...Találtam a polcon egyet(már nyitáskor kiszúrtam(mondom mi ez?)) és gondoltam erről beszél..odaadtam neki..megköszönte..elment..mert?
Nem aggódom, csak meglepődtem.
És nagyon jól mondod:
"csajok pucsítottak a nedves picsájukkal a gépeden"
Normális férfi ember ezen kivetni valót nem nagyon talál
A te sztorid háát... valóban az a minimum hogy szétcsaptad a tagot
volt ilyen,ne aggódj,,,,csak nekem egy kisgyereket tettek fel a motorra kérdezés nélkül,miközben én a benzint fizettem a shoppban,,,,,de volt már durvább is,,,,,egy köcsög,részegen felült a motorra,miközben én háttal álltam a motornak 5méterre,,,,erre elvitte,,,,,,ismerős volt,de nem annyira,hogy jogsi nélkül egy üveg whiskeyvel az arcában elmotorozzon ,ráadásul egy hónapos volt a GSR......kocsiját ott hagyta a benzin kút elött ,mert ott dolgozott egyébként,,,,vártam,aztán elmentem keresni,,,,,átértem almádin,akkor hívnak a kútról,hog yott van,menjek vissza,,,,,de nem volt jó előérzetem,,,,,visszamentem és a motor eleje darabokban,,,erre ez a gyökér,ilyen flegmán,hogy ez itt leszakadt a kormány elgörbült,de bukó gomba megfogta és csak az árokba esett a motor,,,,,,,na abban a pillanatban elöntötte a szar az agyamat,,,,ott azonnal elkezdtem aprítani az embert,reggel fél 9kor a benzin kút bejáratánál,,,,aztán szépen kifizettettem vele mindent,,,,de az sem ment könnyen,,,először ott a helyszínen beismert mindent,,,aztán pár nappal később már variált,,,,,hogy biztosítózzuk le,meg stb,,,,,aztán mondom neki,hogy örülj,hogy nem a motort fizettetem ki veled,köcsög,,,erre,hogy engem feljelent,hogy szétcsapkodtam,,,,,mondom tedd meg,,,,,,motorlopásért rendesen lehet ülni,,,,,,,,,aztán 133ezret fizetett ,de még mindig tartozik ,,,,szóval,örülj,hogy csak csajok pucsítottak a nedves picsájukkal a gépeden
elvitte a fószer az akksit amit itthagytál neki..
pénzt nem adott..
gondolom majd, Te...az itt bonyolított üzletekből a százalékomra gondolok,..konkrétan..
nem gondolod,hogy kérdezés nélül ott fogok a boltodban púposkodni
az én Bimmerem a legjobb,annál jobb csak egy gyenge utánzat lehet
óóóóóóóóóó
válaszolnál mááááár?
Egy NORMÁLIS ruha, meg buksi.
A mostani szerelés 180 fölé totálisan alkalmatlan.
És nagyon jól mondod:
"csajok pucsítottak a nedves picsájukkal a gépeden"
Normális férfi ember ezen kivetni valót nem nagyon talál
A te sztorid háát... valóban az a minimum hogy szétcsaptad a tagot
pénzt nem adott..
gondolom majd, Te...az itt bonyolított üzletekből a százalékomra gondolok,..konkrétan..