Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a külső számít, hanem a belső!
Úgy látszik eljött az ideje, hogy kipróbáld a Tuncit....

Egyébként a Plasticrockers gazdája, néha olvassa a fórumot, csak nem szól hozzá. Kérdezd meg tőle.
Patrik? nem ismerem..nem rád értettem..
Az R1 tulaját kérdeztem, az e..?Kétféle ember vesz R1et..Aki szeretne úgy motorozni, hogy elhiszi neki való moci( na ő a kurva) és aki tudja hogy egy vérengző fenevadon mereszti a seggét és uralni is tudja..
"miért vagyok kurva?" nézz a tükörbe , egy tuti, sok árbevételed nem lesz
Badacsonyi MOL ....pisiszünet! A Patriké az R1. Te ribanc....miért vagyok kurva?
annyira nem égető,de azé köszi.
nagyon szépen kivitelezett, igényes családi park. .kár hogy kétszer ekkora is kicsi lenne..
szép kis gépek! !mellik MOLon van? Ajka? Kié az R1? ismerhetem?jó bringás vagy csak "kurva"?
Az biztos, hogy megyek arra, de lehet hogy tovább is, mert az egyik kolegám motort akar venni és elviszem....arra fele kell menni. De ha nem akkor ott megállok.!

itt a program amúgy!
Szeva Pici!

Szombaton akkor lesz valami a soltvadkerti gurigából?

Engem is meg GG-t is érdekli a téma!

Majd csüt vagy pénteken rádcsörgök és megbeszéljük dolgokat!

Na a legjobbakat!

PáPá
Az egy benzinkút te.........
aha, a spar kávézóig bírtad a tempót
nem, megbeszéltük, hogy amikor visszafele jönnek, megint beszállok.
a többiek mindig megvártak, ha lemaradtál?
az új játszótérre ( állatkert mellet ) kerékpározott a család, a kétkerék meg volt, csak a lóerők hiányoztak
Vártunk Agg mester!
Tegnap full elfelejtettem. De jövö 7végén is megyek le, csak csörrents rám, mert mindent elfelejtek!
én egyet üzleteltem vele eddig, azt nagyon korrektül intézte, profi meló,profi lebonyolítás.csak ajánlani tudom.
köszönöm neked a próbálkozást, akkor majd valamikor valahogy...
De ha nem én érkeztem volna utolsónak, akkor meg az fizetne, aki fellöki az asztalt mi?
rossz tanuló vagy,az fizet aki utoljára érkezik (ergo szityyyu)
ahhha....azért mondta, hogy nem sietünk sehova!
Semmi..AGG.tanított be,aki először érkezik...
Kerültem egyet Devecser fele, mert Nyirádtól fasza az út, meg kanyargós. Most jártam arra először az incidens óta......micsoda lakóparkot építenek oda. A falú túloldalán, tök jó panoráma....jobb lesz a pálya, mint Agg környéke!
Köszi... de mondhattad volna mire készülsz, mert akkor még ott meg is tudtuk volna köszönni, de úgy elviharzottál!