Patrik? nem ismerem..nem rád értettem..
Az R1 tulaját kérdeztem, az e..?Kétféle ember vesz R1et..Aki szeretne úgy motorozni, hogy elhiszi neki való moci( na ő a kurva) és aki tudja hogy egy vérengző fenevadon mereszti a seggét és uralni is tudja..
Az biztos, hogy megyek arra, de lehet hogy tovább is, mert az egyik kolegám motort akar venni és elviszem....arra fele kell menni. De ha nem akkor ott megállok.!
én egyet üzleteltem vele eddig, azt nagyon korrektül intézte, profi meló,profi lebonyolítás.csak ajánlani tudom.
köszönöm neked a próbálkozást, akkor majd valamikor valahogy...
Kerültem egyet Devecser fele, mert Nyirádtól fasza az út, meg kanyargós. Most jártam arra először az incidens óta......micsoda lakóparkot építenek oda. A falú túloldalán, tök jó panoráma....jobb lesz a pálya, mint Agg környéke!
Egyébként a Plasticrockers gazdája, néha olvassa a fórumot, csak nem szól hozzá. Kérdezd meg tőle.
Az R1 tulaját kérdeztem, az e..?Kétféle ember vesz R1et..Aki szeretne úgy motorozni, hogy elhiszi neki való moci( na ő a kurva) és aki tudja hogy egy vérengző fenevadon mereszti a seggét és uralni is tudja..
itt a program amúgy!
Szombaton akkor lesz valami a soltvadkerti gurigából?
Engem is meg GG-t is érdekli a téma!
Majd csüt vagy pénteken rádcsörgök és megbeszéljük dolgokat!
Na a legjobbakat!
PáPá
köszönöm neked a próbálkozást, akkor majd valamikor valahogy...