,,,,négy hátsó gumit cseréltem mire egy elsőt,,,valaki belelopott a szövegembe egy kettest,,,vagy trájkom volt eddig?
na már jelentkeztek is az elvonási tünetegyüttesek,se írni sem olvasni sem beszélni nem tudok a motorozás hiánya miatt
vételkor volt hullámos a tárcsa, egyből kicseréltettem még aznap..semmi gond nem volt azóta vele..fém fékcsőre cseréltem ennyi..azóta még dúrvább lett..bár azt olvastam az fz1 fórumon valami okostól hogy az M3 neki is egyszerre kopott el.
nem,te mondtad,hogy az első fékkel is gond volt,nem rég,,,,szóval azért kopott el az első guma is,,,én négy 2 hátsót cseréltem,mire egy elsőt,,attól függ mennyit keróztam
hallod az ellenpéldát, a Tarka 65ezret ment vele gond nélkül...nem úgy ismerjük, hogy hetvenkedő, nagyot mondó lenne! (bár amikor azt mondta nekem titokban, hogy meg fogja csinálni Gigit, azt én sem hittem el neki ) Meg a nagymester is ilyet tett a varrógépbe...bár a Spar-ig nem nagyon sül be a gép!
mert rosszul volt berakva a kerék,azért kopott az első is,,,,,,,jó szlik gumi,,,én 27hátsót tettem fel,soha semmi gond nem volt,,,de szerintem biztonságosabb is
nem tudom, nekem nincs gépkönyvem..
viszont addig amennyi fz1et láttam(nem sokat)190 es volt rajta..
mi legyen ezzel a kibaszott olajjal.?begőzölök és megveszem a legdrágább geciresztárolt olajat, beleszarok és úgy tőltöm a blokkba
ehhez nem értek ugyan, de nekem is tök hihetetlen, hogy a kenés hiánya... ha nem mechanikus probléma, értem ezalatt, hogy megállt az olajszivattyú, akkor miért nem perelte az olajcéget, hogy az olaja szar, az miatt ment tönkre a motor!
De amásik, hogy akkor használjakétolajat.....hallod, 13 éves koromban reagáltam le így egy beszélgetést!
na már jelentkeztek is az elvonási tünetegyüttesek,se írni sem olvasni sem beszélni nem tudok a motorozás hiánya miatt
a hátsóra gondolsz?nem párhuzamosan futott?
viszont addig amennyi fz1et láttam(nem sokat)190 es volt rajta..
mi legyen ezzel a kibaszott olajjal.?begőzölök és megveszem a legdrágább geciresztárolt olajat, beleszarok és úgy tőltöm a blokkba
De amásik, hogy akkor használjakétolajat.....hallod, 13 éves koromban reagáltam le így egy beszélgetést!