Még szerencse, mert most súlyos testi sértés miatt ülnék! Valami gyökér nekitolatott aztán felborította. Természetesen a 3 kültéri kamerából, amik 2O méterre voltak, egyik sem látott semmit!
Már velem is megesett hogy lapjára tette valaki a motorom...
Nem kívánom senkinek!
Még anno a 125-ös CBR-el amit még fatertól kaptam.
Ezek után akárhol hagyom a gépet, csakis sztenderen, kalappal
Örülj neki, ez egy dícséret a motorodnak. Biztos történt a mienkel is, csak nem láttuk. Ahogy írtad, te is csak véletlenül vetted észre. Az viszont nagyobb baj, ha az idétlenek véletlenül felborítják, mert az gáz! Én már találtam fekve az előző motoromat!
Kezdődik az összeesküvé elmélet? Nem véletlenül mutatták, hanem direkt és már többször volt ilyen, nem ez volt az első. Nyilván egy 71-29-es aránynál nem mutatnak, nem sok foganatja lenne.
Nah igen!
De a legjobb az az egészben, hogy nekem még a telefonomon sincsen róla képem.
Pusztuljak meg, most lemegyek, lekapom a takarót és kattogtatok egyet
A mocim, hétvégenként a Pubban(ott a garázs )már-már színte köztulajdonként kezelik egyesek,a frász szokott kitörni belölem..de azért utcán nem jellemző..
Srácok! Veletek már történt ilyesmi?
Ma Fehérvárról jöttem vissza Veszprémbe barátnőmmel.
Gondoltam meglepem, elmentünk Almádiba sétálni meg nyalni egyet(fagyit) . Almádiban a mólónál letettem a gépet, kisétáltunk kicsit mólóra nézelődni, megnézni milyen a tavaszi balcsi.
Majd sétálunk a parton a fagyis felé, elnézek a motor felé....
Bakker.. rendesen két picsa össze-vissza pucsított rajta, valami majom meg fotózta őket. Mondom ilyen nincsen....
Mire észbe kaptam, hogy most már én is betolom a pofám a képbe és odamegyek, addigra elmentek.
Persze a fazer mellett állt még egy SV 650 azt peszre le se szarták .
Majd barátnőm mérgelődve megjegyzi: "biztos telefonszámot is hagytak a lányok a tankon"
amúgy király, hogy te sem a gigit szavaztad vissza, köszönöm.
Nem kívánom senkinek!
Még anno a 125-ös CBR-el amit még fatertól kaptam.
Ezek után akárhol hagyom a gépet, csakis sztenderen, kalappal
De a legjobb az az egészben, hogy nekem még a telefonomon sincsen róla képem.
Pusztuljak meg, most lemegyek, lekapom a takarót és kattogtatok egyet
Én nem láttam a műsort, de állítólag nem manipulálták a szavazást. Csak véletlen mutatták meg a fényképeket egy pillanatra...
Ma Fehérvárról jöttem vissza Veszprémbe barátnőmmel.
Gondoltam meglepem, elmentünk Almádiba sétálni meg nyalni egyet(fagyit) . Almádiban a mólónál letettem a gépet, kisétáltunk kicsit mólóra nézelődni, megnézni milyen a tavaszi balcsi.
Majd sétálunk a parton a fagyis felé, elnézek a motor felé....
Bakker.. rendesen két picsa össze-vissza pucsított rajta, valami majom meg fotózta őket. Mondom ilyen nincsen....
Mire észbe kaptam, hogy most már én is betolom a pofám a képbe és odamegyek, addigra elmentek.
Persze a fazer mellett állt még egy SV 650 azt peszre le se szarták .
Majd barátnőm mérgelődve megjegyzi: "biztos telefonszámot is hagytak a lányok a tankon"