Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te,gabróvics,kész van már a váltóhibás motorom?már mennék kerózni
mi is nyomtunk 5 smst,de csak szityyyu miatt
Igen, tetszett Neki!
én a való világ folyamán háromszor küldtem sms-t, mindháromszor az éhező gyerekek alapítványának, a többi nem érdekel.

amúgy király, hogy te sem a gigit szavaztad vissza, köszönöm.
Azt nem tudom, hogy a kolegád volt-e, de jót gurultunk. Mit mesélt, neki is tetszett a menet? Szép kis motorja van, csilli-villi!
Még szerencse, mert most súlyos testi sértés miatt ülnék! Valami gyökér nekitolatott aztán felborította. Természetesen a 3 kültéri kamerából, amik 2O méterre voltak, egyik sem látott semmit!
Már velem is megesett hogy lapjára tette valaki a motorom...
Nem kívánom senkinek!
Még anno a 125-ös CBR-el amit még fatertól kaptam.
Ezek után akárhol hagyom a gépet, csakis sztenderen, kalappal
Hallom, együtt motoroztál a kollégámmal! (CBR600)
még szerencse hogy nem voltál rajta, mikor rájött a feküdhetnék..
Örülj neki, ez egy dícséret a motorodnak. Biztos történt a mienkel is, csak nem láttuk. Ahogy írtad, te is csak véletlenül vetted észre. Az viszont nagyobb baj, ha az idétlenek véletlenül felborítják, mert az gáz! Én már találtam fekve az előző motoromat!
Kezdődik az összeesküvé elmélet? Nem véletlenül mutatták, hanem direkt és már többször volt ilyen, nem ez volt az első. Nyilván egy 71-29-es aránynál nem mutatnak, nem sok foganatja lenne.
Nah igen!
De a legjobb az az egészben, hogy nekem még a telefonomon sincsen róla képem.
Pusztuljak meg, most lemegyek, lekapom a takarót és kattogtatok egyet
Akkor a motorod estére már felkerült a ziwiw-re, meg a f@szbúkra.
Jó reggelt!
Én nem láttam a műsort, de állítólag nem manipulálták a szavazást. Csak véletlen mutatták meg a fényképeket egy pillanatra...
A mocim, hétvégenként a Pubban(ott a garázs )már-már színte köztulajdonként kezelik egyesek,a frász szokott kitörni belölem..de azért utcán nem jellemző..
Srácok! Veletek már történt ilyesmi?
Ma Fehérvárról jöttem vissza Veszprémbe barátnőmmel.
Gondoltam meglepem, elmentünk Almádiba sétálni meg nyalni egyet(fagyit) . Almádiban a mólónál letettem a gépet, kisétáltunk kicsit mólóra nézelődni, megnézni milyen a tavaszi balcsi.
Majd sétálunk a parton a fagyis felé, elnézek a motor felé....
Bakker.. rendesen két picsa össze-vissza pucsított rajta, valami majom meg fotózta őket. Mondom ilyen nincsen....
Mire észbe kaptam, hogy most már én is betolom a pofám a képbe és odamegyek, addigra elmentek.
Persze a fazer mellett állt még egy SV 650 azt peszre le se szarták .
Majd barátnőm mérgelődve megjegyzi: "biztos telefonszámot is hagytak a lányok a tankon"
gigi. .kovi. ..fényévekkel vagyok lemaradva..
A Gigit már várta a Kovi....csinálnak vmi új "filmet"!
4-5 hét múlva.
mikor lesz vége ennek a színvonalas kis műsornak?
Ne má', hogy azaz alkoholista idegbeteg rib@nc ment vissza! Mindjárt sirva is fakadok!
fuhhh....levert a víz, azt hittem Gigi megy vissza! Köszi Tarka, hogy szavaztál Évára!

Hát lehet ledob!
Én még nem értem meg rá...