Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lélegezz méllyeket.!.
Nem, nem. ..Én formatervezett japó remekművet vettem. .nyoma sincs átlátszó műanyag pisi minta csöbleknek,...Fém házas formatervezett egység..
Én azt mondom ami a zacskón van..
De Wiki is..:"Előfordulása:z Atlanti-óceán európai partjai mentén, Észak-Skandináviától és Izlandtól Észak-Afrikáig honos."
szerintem kevered a pangaciussal(cápaharcsa),...
lélegezz méllyeket!
kérjek neked Ncore meghívót? letöltöd, megnézed...
Kedvenc sorozatom a HAUS de már a guta b@szdos tőle hogy 21.25kor kezdődött volna(elvileg) gyakorlatilg 21.28kor, raklámmal, majd 21.35kor szintén reklám, aztán most 21.55kor reklám..
és 10perc múlva szintén reklám..kerek egy órás az epizód, reklámmal kezdődik az a vége is és közben 4!xer van megszakítva reklámmal, aktív előzetessél és még kitudja mi xarral..
Ezt most komolyan mondod? Egyébként Argentínából jön!
nem nem...igy a jó! De most néztem a cikket a főoldalon az új duki evórol, szintén 2 fogmosópohár! Valamiért biztos van valami ok, hogy ezt a megoldást alkalmazzák!

De lássuk csak, vajon csak te vetél "B" kategóriás gépet?
Ott is ott van a fogmosó pohár!
Veszprém környéki motoros sünök tartanak majd, ha többet tudok írom..
Uraim! Nem tudjátok, hogy lesz-e idén vezetéstechnikai tréning a környéken?
Na, látszik kezdesz megszorulni..nem mondtuk hogy balatoni halat árul..
Hekk= Északi-tengeri hal..
Versenytecnika? Akkor TE mit keresel rajta?
De hogy tompítsuk az élét a fogmosós poharadnak a kisfiam kinőtt piros frotírzokniait szívesen neked adom..
Húzd rá a versenytechnikádra..
Hiszek Gabronak, félreértés ne essék...
A balatoni hekk is mindíg friss aznapi fogásból van!
Nem jött a pulyka, felhívott hogy nem ér rá
holnap viszem vissza hogy több vonalon lehessen mozgatni.
Természetesen, szeretettel várjuk a kis Csipet-Csapatot...!
A gépet majd addíg eldugom valahová mielőtt a totálkáros csapat a biliárd asztal körül neki nem áll kerekezni vele..
A Macinál,,,na ott tényleg jó a halas kütüyük,,,,,,,hekk,keszeg,meg halászlé,stb....király az biztos,főleg mikor van márnája is,,,az is brutálisan fínom,,,bátran ajánlom ha a Garbónak nem hisztek
Tényleg garbó,mi lett a ruhával?
ez versenytechnika, mit értesz hozzá!
Jól meg is ették ennek az Abbrózinak a dumáját és adatlapját,,,,,
Na,a lényeg amiért kereslek,hogy ott lesz nálad az LFP buli,,,,legyen finom a pizza,mert ezek ha szart esznek,megbolondulnak,,,vállalod vagy menjünk máshová?
nem vagyunk konkurencia..
Gondoltam, hogy valamiféle kartellezés van a háttérben Köszi, megfontolom
Mert itt van alkarban power ..nem kell a fogmosó pohár..
Tényleg merem ajánlani ha erre jártok és hekk vagy keszeg az amit megkívántok..A srác régi ismerősöm és tényleg profin csinálja a kis sütödét..sőt tavajóta télen is nyitva tart..!
Ja.... hogy neked bovdenes a kuplungod, azért irigykedsz! .... nekem is az volt a Simsonon!