Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként szerintem is, a gyári előírásnak megfelel...API SG! A gyári előírás meg tuti nem a hétköznapi közlekedést vette alapul, lévén, hogy sportmotor, hanem a feszített pályázás volt a kiinduló tervezési adat! Ezért nem értem az egészet, csak vannak napok, mikor jobban érdekel, vannak mikor leszarom a tudósokat!
nyugi, katona...
gondolj, a kiképzésre...semmi sem zökkenthet ki az egyensúlyodból..
tele van kibaszott okosokkal a net..én pár napja az Fz1 forumon feszültem össze pár okossal egy egyszerű kuplung kar holtjátékon..az teljesen jó olaj, lehet van nála drágább és jobb de arra amire mi(TE )használod arra többszörösen megfelel..
de már kifeszülök a sok okostól, hogy minden jobb, még az étolaj is, mint a castrol actevo! Most az RSV forumon jöttek nekem a tudósok!
pedig az is gumi, nem guma....mondjuk azt sem tudom mi az a guma!
sportec M3.!.megy is a kukába a jövő héten..
6500at mentem vele..télen..
millen olajat? nem most cseréltél?
aszittem csak én cserélem ezrenként az olajat..meg a váltót..
Mondjuk én gumit vettem, lehet az volt a különbség!
Te..... most akkor cseréljem le ezt az olajat? Már kifeszülök!
látták hogy tele vagy.. nekem is ingyen rakták fel a náluk vásárolt gumát..
aha....forditva....plusz még fizettem is érte! Pedig ott vettem a gumit!
Ők már csak ilyenek....
Most van náluk egy fekete fzs 1000 25e km-el.
Ugyan ezt a mocit két hónapja még a Grandemotosok árulták 54000km-el.
Ugy hogy aki ezzel a géppel szemezik, annak megvan az alku tárgya.
Nem azt mondom hogy szar a gép csak jobb tiszában lenni vele
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nem e tudtok eladó használt motorgumit itt Veszprém vagy Várpalota környékén, vagy nincs e nektek esetleg. Zzr 600-ra kellene, 120/70 asszem vagy 130/70 zr17, este tudok már pontosat mondani...
Illetve alu-hegesztőt keresek Várpalota környékén, Veszprémben ha ól tudom a Hold utcában csinálnak ilyesmit, elég jó minőségben, csak palotán van a motor és ha nem muszáj amíg nincs kész, nem akarom szállítgatni....
Köszi előre is
akkor biztos te....
de a biri azé odabasz....
ideje lenne akkor váltani,,,,fejlődni kell,mindig
de aaaaaz A 2008as szilveszteri tangaverseny dobogós második helyezettje,,,de azért azt nem hagyhatom szó nélkül,hogy kétséget kizáróan felismerted,,,,,és csak azért kérdezed,hogy ne legyen annyira gyanús,,,,,,,kijelentve durvábban hangzott volna tőled,,,nem mondom meg ki lett az első ismerősi körödben
De én Michelin-t használok! Autón, motoron! Hiába no, márkafüggő vagyok...
nédd meg a motorokcsajok topikot, az nem biri a képen?
nekem a tolatólámpát is megcsinálták és szerencsére feltöltötték irányjelző folyadékkal, azt mondjuk pénzért,de olcsón megúsztam.
akkor szépen tedd sztenderre és maradj ott ahol vagy
sőt,ingyen szélvédőmosó folyadékot is kap meg a biztonsági öv feszítőjét is díjmentesen bevizsgálják
nekem már megvan, én nem gurulok...
így van,és ott azért a teljes Metzeller palettát megtalálod,,,és voltak és vannak mindig jó akcióik,,,szerintem érdemes lenne begurulnod oda,,,mit veszíthetsz,hisz csak nyerhetsz
ha suzuéknál vennél gumit ingyen felpattintanák.
Én nem hagyhatom mert a "kulcstartómat" oda hordom időszakos szervizre. Bár én is láttam már náluk hirdetni egy rommá tört K1300S-t "csodaszép, makulátlan állapotú túramotor"-ként hirdetve. De ettől még szakszerűen átnézték a robogómat.

tatayt hagyjuk,,,,3 éves motoromban volt 78ezer kilométer,aztán meg nála kötött ki,és 10.400ra volt visszatekerve az óra és egymillióért volt hirdetve....