Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne haragudj nekem nem esetem a kykee,jó gyerek, de mint férfi nem jön be, ha neked van hozzá gusztusod...hát legyen...

Tegyér rá te is még egy lapáttal, szegény srácra...Aztán neki is mellkasi fájdalmai lesznek, meg pityergésbe tör ki..Aztán b@szhatjuk..
mondtam neked, hogy amíg a garagéban áll addig nem érzed, hogy hiányzik...de ahogy kigurul alólad...
El kell adni szlovák bömbit, venni suzukit+egy mocorgót..
nincs motojunk,,ez a baj,,,az agyamra megy a motornélküliség,,,,,
Na, kezdem úgy érezni hozzád is lassan orvost hívhatunk..
Mond el, Brada, mi bánt?! Ne tartsd magadba, látod szegény Laci bácsi is hogy járt..
főleg, hogy már meghalt...nekrofiiiil....
A legvége Anettka és Kiszel Tünci lesz a sorba,..De azok már biológiai fegyver kategóriát súrolják..
Na, azért ez mégis csak több a soknál.. .Magdi anyussal fenyegetni valakit..JÁÁJ..
én meg neked a Medveczky Ilonát.
Ha meg felfújod Pamela Anderzen lesz belőle...
Tavaly volt, azt se tudtam ki vagy....
teeeeeee......miért nem szóltál? Most tudnék nyugodtan aludni! .....ezért kívánom neked a Magdi anyust a Barátok Köztből a Gigi helyett!
mé,ki aZ?az egy büdös nagy senki,egy bukott motoros kötsög
kiaz a kiki, maraggyámán'....
Mert Agip racinget tudtam "olcsón"
és bejött, marad.
és akkor most miért nem ezt töltöd bele?
neki sem,,nem ellenségem,,,ö a halottam,az nem ugyan az
Igazság szérumot tarkának !
és a háerrcé zolinak sem?
velem meg timbuktuban voltál,de arra sem emléxel,mert olyan mérget adtak be neked,hogy kicsikarjanak pár mondatot belöled,hogy a gigit mikor szopatta le a tarka
Psssszzzz...
Mondom hadititkos...
Már gyártási fázisbvan van, úgy tudom..
Na,erről beszélek,,,,,figyelj Garbo ez komoly probléma,,,,,ne nevesd ki,,,hidd el nagyon szar ez,,,,,,pánikbetegséget az ellenségemnek nem kívánom...
hát nem értem,,,,,ha valaki olyan nagy harcművész,az nem törik össze ennyire lelkileg,,,ez egy nagyon durva pánikbetegség,ami a VV Laci gyötri,,,,,,szerintem az egész ember egy nagy habiszti,Pápát védte,meg 4 dan,,,ja,,persze,maximum azt a pápát védte ami a megyében van,de az is nagy falat lett volna neki,,,ettől függetlenül nagyon sajnálom,,,most nagyon kibaszott magával és a rosszindulatú emberek igen csak támadni fogják,az élete hátralévő részében ezzel kell majd szembesülnie,hogy feladta,meg puhakeménylegény,stb...,,szerintem ez a roncs ember az országból el fog tűnni....
szúnyogirtót fog kotyvasztani?

Ebből még baj lesz. .Hadititkos az új termék...
Ha a konkurencia előbb piacra dob valamit, képes és rááll a nyakadra a Navarrával