Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"elszállt a blokk" kenés hiánya miatt..hmm..picit pongyola..
mi szállt el rajta? ,besülni ,megragadni, "szokott" kenés hiánya miatt..
az meg hogy terhelés nélkül egy szervízbe emelőn szabadon futva, az meg egyenesen hihetetlennek tűnik..olaj nélkül sem tenne ilyet...
nem értelek, 190 DUNLOP D221 a gyári gumi amivel kijön..
faszom, a sok okos...RSV fórum!
ugyan úgy a 18Oas is gyári méreted!
már megint mi van az olajjal? most tenném bele..mi a gond vele?
a minta miatt nem szólhat a zsaru,. .25ért szettet? 50 köröl van csak egy hátsó...
a 180as könnyebben dönthető, az tény de nekem a gyári méret a 190, gondolom nem véletlen...meg nem is néz ki szarul..
lehet, hogy a 18Oassal többre mennél! Vagy a design a lényeg?
minek veszel vágottat, mikor adnak a Yamahanémetnél racetech garnitúrát 25ért? Majd kapsz egy fasza defektet a vágottal, aztán perec!
akkor szerinted? Csere, vagy nem? Olvastad mit írt vissza factori21?
izzad, mi? na ezért nem viheted el, PICIT..
http://sportmotor.hu/motoros_v...
de hiányzik,,,kivagyok,,izzzad a tenyerem,,,kééész
Most csak az elsőt cseréltettem, a hátsót csak az osztrák túra előtt akarom ledobni. Nagyon f@sza az új gumi! Mondjuk kíváncsi leszek az élettartamára...
Mondjuk, ahogy számoltam megvan az összes ló a gépben! Nem fékpadi eredmény!
(Akinek szüksége van egy 1mm-es bordamélységű Pilot Power-re, annak szívesen odaajándékozom a régit! )
gondolom a maradék gumi elfüstölésére asszociált
igen...és aznap.
hogyan?egyből fékpadra is teszik?
jó vidi. itt motorozta át magát az örök vadászmezőkre a Kügler Zoli ha jól tudom..
Kettőre viszem a motort gumishoz! Megnézem hány pihenő paci van még a gépben...
180as virsli..
nekem 190van..
HELYETT
roadtec z6-al mentem a tl-en sok-sok kilométert, az majdnem 10-et elment. hidegben-esőben csúszkálósabb volt,melegen tapadt, mint állat. van a videoim között a köröshegyis, ott azzal nyomtam.
van a padláson egy dunlop utcai verseny "gumma", magamnak vette, de én mát túl öreg vagyok hozzá
Gyenge kezdő vagy! Az öcsém a bányagép csodájában 1500-anként komplett blokkot cserélt!
Jó reggelt!
Gumi témához két hozzászólás:
1. Öcsém haverját is megszivatták az akciós maszlaggal a suzukinál;
2. az örömtelibb, hogy hamarosan a kezemben lesz az első gumim! Michelin Power Pure.
ja, rájöttem azért volt feláras mert Ő kérte, hogy fordítva rakják fel..
most vagy a roadtec megy fel(bár nem szívesen adok ki a garnítúráért 50et) vagy jöhet a vágott slick
és a leg érdekesebb hogy az első is elkopott..