Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Tatay-nál 5e-t mondtak tavaly egy kerékre. És nem a Suzukitól kértem árajánlatot! Bár mondjuk kérhettem volna onnan is...
gondolom nem messze tőle,,,,,szégyen,milyen árak vannak,,,,,majd én is egy csavart 3ezerért lazítok meg egy telefonon és 3ért meg meghúzom,,,egy 6300ban van 6db
Sejtem melyikről beszélsz
Az titok! De ráillik bármelyik motorszalonra!
és a 9ezreset?
A 4e Ft.-ost itt .
miii?hol csinálják ennyiért?
Ez a két kerék átgumizásának a munkadíja! Aggregal adott egy tippet, ott a ugyanez a móka 4e.
9ezerért már van gumi?
Hogyhogy nem lesz rá szükség? vettél egy apriliát?

Jó reggelt!
Nos, megkaptam az árajánlatot a motorom tavaszi átvizsgálására.
- Olaj (félszinti Shell)+szűrő+munkadíj=21e Ft
- Fék+ kuplungolaj csere (anyag+munkadíj) = 7e Ft.
- Tavaszi átvizsgálás = ajándék .
A gumicserét kicsit sokallom, mert az ~9e Ft. lenne. Amit azon spórolok, abból megveszem az assistance kártyát az idénre. Bár úgysem lesz rá szükségem...
ma délután nem sokkal utánad,mikor behajintottam a gunyát neked
miii? hol? kivel?
én nagyon jót gurultam ma,,,,,mintha két GSR lett volna alattam
ha jól beöltözik alá,akkor jó lesz
épp nézem,hogy 15:56kor balhéztál a ruha miatt,de mintha 16:00kor a kezedbe adtam volna
Anyának, sajnos nagy a cucc. ..majdnem 2 számmal. ..holnap viszem vissza,ha erre jársz gyere be egy kv.ra......köszönöm..
kezdem egyedül érezni magam.. talán mindenki motorozik?
szépen jöttél, ruhástól, csizmáetól..
viszem,meg a csimmát is,,szerintem jó lesz,,,,,
rendben,brada..de csak szólj és megy a fekete sereg..
holnap meg hozd a bőr rucit..hátha jó lesz anyának.
majd intézem a feketekocsisokat,,,,megvannak a megfelelő embereim erre a célra,de azért köszönöm szépen brada
hol a másik? nem hagyott nálam semmit! nála maradt? nam adta neked? megvan a videó..! küldjem a halál brigádot, apacsostól zöldsapkásostól, cirkálórakétástől együtt?! csak a parancsra várünk!
hmm,értem,,,,,csak az volt,hogy a másik ott marad,amit visszaküldök a nagykerbe,mert hibás,,,de így mit küldjek vissza,én azt meg kipengettem....ez van,,,majd megjön ez máshonnan
mi?
menő-manónak tűnt a pali..nem hinném hogy nincs neki 2800 kopejkája..