Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már mint ti is jöttök,,,,ma voltunk a családdal,,,itt van a közelben
jó étvágyat.
Jövő héten itt eszünk
ezzel tudod növelni,vagy csökkenteni a többi mobilon a térerőt a jövőben
dzsolysztikos telefon?
odaadom az őrnek aztán tőle átveszed, az nem jó?
naaa.... a fluxuskondenzátor valós..... az kell hogy vissza tudj menni a jövőbe!
ja,,,látod,,,te legalább tucc cirkumbeniálódni
Milyen motorosok ezek ? Nem ismerik fel a térgörbítő segédprocesszort?!
olyasmi
Szuper, de mivel 5-kor érek veszprémbe, te meg addig dolgozol, így csak pénteken tudok érte menni. Az úgy jó? Pénteken előbb hazaérek.
ez meg mi? Fluxuskondenzátor?
Tarka bari,,,említetted az íbélyt...ilyenre lenne szükségem,,,,,hozathanál nekem egyet,mert magyarban nem lehet kapni
köszönjük ,,,,,nem tudom,hogy fog e motorozni,de mindenben támogatni fogjuk,amihez kedve van és normalitásba van burkolva
Szép napot!
Miért ne hinnék Neked? Szép kis vasgyúró lett/lesz belőle, effelől nincs kétségem! Remélem ha nagy lesz minimum 600-as motorja lesz, és az sem baj, ha Suzuki! Soik erőt kívánok hozzá a továbbiakban, így ismeretlenül is!
és a képen megint más,mint ahogy átéltük,,,,,nagyon mütyür volt
Na,jó étvágyat mindenkinek,mi is ebédelünk!
Köszönjük!
Maximális tiszteletem, így ismeretlenül is!
Köszönjük szityyyu,,,neked is a legjobbakat kívánjuk!
Köszönjük.....igyekeztünk,és részemről egy csepp se ment mellé
A történetből kimaradt,hogy az ismerkedésünk után 7 nappal sikerült eldobnom a vasat 200zal és a kórházban tértem magamhoz,,,,,21 napot voltam a valóvilágban és ott randiztam az asszonnyal,,,kicsit egyedi,de bejött Ő maximálisan kiállt értem,a helyzetben,intézett mindent,orvosokkal tárgyalt,hogy a lábam megmaradjon és a legjobb ellátást kapjam,pedig csak egy hete ismertük meg egymást,,,,,azóta is nagyon nagy szerelemben vagyunk és napról napra erősödik a szerelmünk az összetartás,a végtelen tisztelet....2008 óta vagyunk együtt,de mintha 5 év telt volna el,annyi minden történt ,sajnos rossz is és kétségek között közel 100 napig voltunk a Balázzsal a kórházba,mire hazaengedték 2300grammal,,,,jól összekovácsolt minket ez a 2.5 év,,,,de megérte és sosem szabad feladni,elszontyolodni és küzdeni a végsőkig és csak pozitívan gondolkodni
Nagyon szépen köszönjük!
Neked és családodnak is minden jót,végtelen egészséget kívánunk
hááááááááááááááá
szerintem ha minden nap egy éven keresztül lemennénk a Gabrohoz és masszívan innánk,akkor elég hamar átmasszíroznánk a helyet ilyenné,,,,,,,,,,de hát inkább bevédem ,mint ártsak....
azáááálat!
ja, elég jó a hely, de ezt nem hiszem, hogy tudod überelni: