hogy is lehetne jó napom, mikor 14fok volt és esett az esőőő
és ráadásúl rájöttem, miért ment szét a csuklóm a hétvégén..( teljesen el volt állítva az első teló,minden paramétere)..elől hagytam a motort szombat este és valami idióta a buliba felűlt rá és össze vissza tekergetett mindent rajta..még xép hogy kivagyok..
kaptam...,nem keveset.......viszont a helyesírás,, mivel ez az internet, nem nagyon izgat,nem törlök, nem lépek vissza,nem elemzem és nem érdekel ha valamit mellé vagy félre ütök,sokszor egy kézzel és épp a másikkal a gyerek szájából tépem ki a kupakot amit lenyelt.....ha helyesírási vetélkedőn akarok részt venni majd leckéket kérek..TŐLED..!
Volt ilyen időszakom is,14-19 körül
Aztán a box sok mindenre megtanított, de a tetlegesség már nagyon rég nem kapott el..Viszont a vérmérsékletem az nem sokat változott, viszont a hibáimat mindíg beismertem és próbáltam tanulni belőle..
Bocs, srácok,...
Van egy-két alkalmazottam akik már az idegeim tűrőképességének a határát is átlépték és rendet kellett hogy tegyek..
A pörgés hevében írtam...
Természetesen, SOHA nem törölném magam..hacsak nem AGG.kérné..
Nem az olaj... Az hogy nem drágult a benzin, pedig számitottál rá? Az, hogy elkerüli a gázolaj ára a benzinét? Az atompara? Gabro motorjára ébredtél reggel? Esik az eső? Ki van vonatva a motorod...
" A hét eleji munkaszüneti napokra való tekintettel ezúttal péntektől lesz áremelkedés - erősítették meg piaci források a holtankoljak.hu értesülését"
ezt olvastam az imént..... azt nem értem, miért idegesítik az embert hetene, emeljék havonta egy 2Oassal, aztán akkor 4 hétig nem idegeskedek, egyszer kitombolom magam aztán kész.
és ráadásúl rájöttem, miért ment szét a csuklóm a hétvégén..( teljesen el volt állítva az első teló,minden paramétere)..elől hagytam a motort szombat este és valami idióta a buliba felűlt rá és össze vissza tekergetett mindent rajta..még xép hogy kivagyok..