Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy is lehetne jó napom, mikor 14fok volt és esett az esőőő
és ráadásúl rájöttem, miért ment szét a csuklóm a hétvégén..( teljesen el volt állítva az első teló,minden paramétere)..elől hagytam a motort szombat este és valami idióta a buliba felűlt rá és össze vissza tekergetett mindent rajta..még xép hogy kivagyok..
ne piszkáljátok, nem lehet mindenki minden nap "tréfa répa"...
úgy vélem nincs jó napod, ha már a mondatom végén lévő smiley-kat sem veszed figyelembe
szia!
motul 5100 vagy Agip Racing 10w-60.
Bár én a TL-el legyűrtem 45000 m-t Actevoval.
De ebbe azért komolyabb kellene...
kaptam...,nem keveset.......viszont a helyesírás,, mivel ez az internet, nem nagyon izgat,nem törlök, nem lépek vissza,nem elemzem és nem érdekel ha valamit mellé vagy félre ütök,sokszor egy kézzel és épp a másikkal a gyerek szájából tépem ki a kupakot amit lenyelt.....ha helyesírási vetélkedőn akarok részt venni majd leckéket kérek..TŐLED..!
Sziasztok! Végre találtam egy helyet ahol nem csak az ország másik feléről vannak motoros emberek!
észrevehető az írásaidban, hogy elég sok ütést kaptál a bucidra
Volt ilyen időszakom is,14-19 körül
Aztán a box sok mindenre megtanított, de a tetlegesség már nagyon rég nem kapott el..Viszont a vérmérsékletem az nem sokat változott, viszont a hibáimat mindíg beismertem és próbáltam tanulni belőle..
....de ahogy kezdelek megismerni, te is az az előbb legépelek mindenkit, azután kérdezek típus voltál fiatalon mi?
Bocs, srácok,...
Van egy-két alkalmazottam akik már az idegeim tűrőképességének a határát is átlépték és rendet kellett hogy tegyek..
A pörgés hevében írtam...
Természetesen, SOHA nem törölném magam..hacsak nem AGG.kérné..
Ohh igen, így is lehet értelmezni a kérdést agylágyulást kaptam a sok tanulástól
Nem én vagyok ingerült, hanem a Gabro....
Nem az olaj... Az hogy nem drágult a benzin, pedig számitottál rá? Az, hogy elkerüli a gázolaj ára a benzinét? Az atompara? Gabro motorjára ébredtél reggel? Esik az eső? Ki van vonatva a motorod...

Na mi húzott fel ma megint? Mert nem ez az olajbiznisz az tuti.....
Mi keltette benned ezt a gondolatot?
De hála nektek oknyomozó nagyítós tudorok, most már ezt is tudjuk, persze a leírást és a terméket egyikőtök sem nézte, csak a képet..
Egyébként a link jó, csak a termékhez csatolt kép nem az ami...

Bazz, nem tudtam miért nem megy ez a fostalicska...
De akettő nem ugyan az...a linked, meg ez a kép. Mert a link az off-roados, ez meg GPS-be való....
" A hét eleji munkaszüneti napokra való tekintettel ezúttal péntektől lesz áremelkedés - erősítették meg piaci források a holtankoljak.hu értesülését"

ezt olvastam az imént..... azt nem értem, miért idegesítik az embert hetene, emeljék havonta egy 2Oassal, aztán akkor 4 hétig nem idegeskedek, egyszer kitombolom magam aztán kész.
Szépen lassan érik bennem hogy törlöm magam erről a lolka-bolka fórumról...
Nekem, ez van:
apró tévedés
Nagyítsátok ki a képet a dobozról...
diszlexia? olvasd el a dobozon lévő feliratot