Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem garis, de szeretem, ha be van minden írva a szervízkönyvébe. Régimódi vagyok!
Az enyém sem garis, de eladáskor jól mutat a szervizkönyvben a dealer pecsét
11 eFt volt a szerviz ( olajat én vittem),időpontra mentem, nagy előnyük, hogy használják a nyomatékkulcsot Gumicserét egyszerűbb Veszprémben megoldani
Ha nem garis, akkor meg tudom adni a Motorcenteres szerelő srác számát. Maszekban is szerel.
Mennyiért nézték át a géped fehérváron? És gyorsak? És olcsók? És jól dolgoznak? Vagy esetleg melyik kettő? Én is oda fogom vinni, csak szereznem kell egy Pilot Road 2-es első gumit.
Jó reggelt!
Én akkor dolgozom. De egyébként sem mennék, mert az osztrák túrára gyúrok! Remélem lesz egy pár arc innen a fórumról a Dolomitok túrán!
A lánc tisztító hatóanyaga megegyezik a többi lánc tisztító hatóanyagával. Még nem tudtuk kipróbálni, de úgy fest semmi különbség közöttük.

Szombaton meg jön a próba.
lehet igazad van,most megpróbáltam lágyan,nőiesen hívni és felvette..
sajnos a tömítés kérdés rám marad..
ittaszűrőmárhétfőótajöhetsz!
aggresszívan nyomkodod a telefonod gombjait, talán azért
2x hívtam,nem vette fel...
most
most?ne várjam meg a nyolc órát?
most hívd!
nem hívott este..
sv1000
nekem ez nagyon messze van, esetleg valaki mögé szívesen felülök
új agymenéses, saját márkás termékem kifejlesztésén dolgozom, sok a meló szabadalmi hivatal,minisztériumok,.....
Hááááát....ha mondanál egyet, amilyiket már aláztad.
Csak hobbíként alázom a V2eket...
És itt az áttételezésed sem sokat dob a dolgon..

Olyat nem olvastam, hogy nem szerződtették........lehet vissza utasította, hogy nem akar csiga tempóban monoton köröket futni.
nocsak... akkor nem is értem miért nem szerződtetek a MOTOGP-be!
Ha, gondolod és tényleg előbb akarsz odaérni, lassan indúlhatsz is..Ha később indúlsz esélytelen leszel..
Majd kikérjük a reggelidet, mire megérkezel, kicsit meghül!
Csak hátrafelé megy, most. .igy esélyed is lenne. .külöben,nem sok..