Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti, hogy van, tudod milyen kell bele? Vagy nézzem meg én?
Ha érdekel megkérdem, menyiért tud szerezni

Milyen kell neked?
Ez is Hiflo ez is csak másik oldalon van ráírva...
Eddig is ez volt.. most is maradtam nála HF-303, és idén először elő volt olajozva
Betétszűrő,igaz?
2200 pénz,Hiflo amiről az előbb írtam.
nekem 29OO a szűrő, ma kérdeztem az apriliánál. Vagy van nekik minden motorhoz?
Jó ár,kb én is ennyiért ,vagy 1-2 százzal drágábban tudom,csak Hiflo (USA) szűrővel.
odaugranak majd a csajok bugyiban, hogy hogy csináltad!
Szerintem még meg is dicsér, mivel a zzr nem az egykerék képességéről híres
7400Ft Olaj + szűrő
Mit hoztak,és mennyiért?
Budapesti úton a Mol mögött, Honda szerviz van ott mellette azt hiszem...

Ha bemész és nem ilyen árat mondanak, akkor nyugodtan hivatkozz a Jászberényire, akkor 2-t telefonál és másnapra vagy aznap délutánra úgy hozzák. Nekem eddig mindig így volt.
Köszönjük eMeSE
Lehet beleteszem ezt...annak idején nagyon szerették!
hol van ez a meteor?
dobálózhatunk itt a történeti áttekintésekkel,
Ime néhány gondolat a Castroléból:
"Egyedül a szárazföldi sebességi világrekordot bámulatosan sokszor, 21 alkalommal döntötték meg Castrol kenőanyagokat használó autókkal"

"A Castrol kenőanyagokat tűrőképességük határán tesztelték és próbálták ki. Ezt a technikát napjainkig alkalmazzuk. Számos olyan motorolajunk és kenőanyagunk van, amely versenyautók motorjában kezdte pályáját, később a hétköznapi autósok számára is elérhetővé vált, így világszerte sok millióan részesülhettek a versenyeken már bizonyított technológia előnyeiből. "
lehet hát, egykeréken berobbansz, nem fog kitenni.
Ezzel egyet tudok érteni!

Ott a pont
Nincs kizárva hogy az! De sok cigányságot láttam már " Márka szervizben"

Nem nevezem a márkát váltó olaj csere 40e km-nél az okos hígabb olajat tett a váltóba mint ami belevaló! Persze hogy nem volt jó! Majd vissza mert garis a kocsi megint lecserélte hiba ugyan az! Hát akkor kérdezte meg fater mit is borogatnak bele! Aztán kiderült nem is az való bele!

Na de hagyjuk! nem akartam vitát generálni!
Az más,akkor valószínűleg tényleg valami szervízolaj,de kíváncsi lennék mi van ezekben,mert ugye a Honda régóta a Repsollal fejleszt.
Ott a pont! Ebben rejlik minden amit mondtam! Az a fránya HORDÓ...
Nem hordóból öntik! Lezárt, Honda feliratos literes flakonból folyik a gépbe. Én nem gondolkodok összeesküvés elméletben, ezért (remélem ) nem egy alkoholista öntögeti át a sufniba a hordóból. Bár itt Magyarisztánban sokminden megtörténhet...
Köszi, de még össze kell trombitálni a népet is hozzá
Na azért kérdeztem,mert én úgy tudom a szervizek leszerződnek egy-egy olajcéggel és azt rakják bele.Előfordulhat,hogy egy adott márka egy városon belül nem ugyanazt önti bele.Látod,én nem nagyon misztifikálom ezt az olaj témát,de nem szívesen engedném ha xx-em lenne,hogy hordóból öntsenek bele valamit,pláne ha esetleg ott sem lehetek.
Fogalmam sincs, hülyeséget meg nem akarok írni. (Szerintem Shell, de nem mernék rá rá megesküdni. ) De vettem én már fűnyíróba is Honda olajat, nem is kevés pénzért. Drágább volt, mint a Briggs fűnyíró olaj.
CSAK NEKEM lehet asztal mellé parkolni..
Képzeld el mekkora káosz lenne ha .....