Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, ezekre gondoltam, hihetetlen.
Az itt = alfa-fiat-hyundai szalon és service.
Gyorsabb a privát Duki mind a gyári...ezt hogy hozták össze?
Ez tényleg jó sztori, jó egészséget a családnak!
Igazi motoros történet...
És igazán aranyos legényke Balázs

Gratulálok
Jó egészséget és sok boldogságot nektek!
ezek tavaly májusi képek,,,6 hónapra született a Balázs,600grammal,,,,,a szüleit a Suzuki GSR 600 hozta össze,hisz mind az anyjának és az apjának az ismerkedéskor ilyen tipousú motorkerékpárja volt,,,2008 októberében,,,,,ennek a szerelemnek a gyümölcse a Balázs,,,,,,múltkor mentünk kontrollra és sorszámot kiadta a gép a kórházban,,,azon a 600as szám szerepelt,,,ez már nem véletlen,,,,,,de mi boldogok vagyunk és a legjobb tudásunk szerinte a legnagyobb nyugalomba és szereteben nevelgetjük a Babillót,,,,,sajnos a GSRek már nincsenek,de boldogan emlékezünk rájuk,mert ha ők nincsenek,akkor mi sosem találkozunk és a Balázs sem születik meg,,,,,,páran ismernek minket,Gabró,Tarka,,,,,,ők ezt a sztorit alátámasztják ha nem hiszed,mert azért kissé hihetetlen,de igaz Ma ,10 hónapossan 8.5 kiló és makk egészséges és a mi szemünkben gyönyörű és boldog kisbaba,aki mindig vigyorog és sok örömteli pillanatot ad a környezetének,de legfőképp a szüleinek,,,köszönjük a sorsnak,az égi motorosoknak,akik vigyáztak egy motoros csöppség életére,azoknak akik lélkeben velünk voltak és támogattak egy -egy bíztató sms-sel,hívással a nehéz pillanatokban
Nem tudod, idén lesz valami vezetéstechnika a reptéren? Eddig mindig volt, de a honlapjukon nem találni
erre már lehet, hogy benevezek!
Tündéri kis ember..Hál' istennek már egyenesben van a kisFykee..!
Basszus de kicsi emberpalánta! Ha megkérdezhetem: hány hétre született?
ezeket a képeket a Tarkának küldöm
Ja,és épp hallottuk is,,,,,,meg láttuk is kaja közben,te állat
Ezúton szeretném is megragadni az alkalmat,hogy megköszönjem a többiek nevében is,hogy mennyeien finomat ettünk és korrrekt volt a kiszolgálás
Ilyen olcsón ilyen sokat és finomat,nem sok helyen eszik az ember,,,,jól csinálod amit csinálsz,gratulálok,,,megyünk máskor is
Miért? Olyanok is vannak!?
Kész lett a kipum,..
Isten császár lett a hangja..olyan aminek megálmodtam..
Mély, duruzsolós..és végre hallom a saját gondolataimat is mellette.. .
legjobb.....
Mert te így vagy vele, nem? Nemrég olvastam egy mezőgazdasági lapban, hogy van már istállószag, dobozolva. Érted, mint a wunderbaum, illatosíthatsz vele, ha hiányzik a vidék illata
szerintem te is akkor szereted a legjobban a Zsani illatát, mikor egy hosszú túra után leszáll a motorról és érzed, ahogy átjárta a kipufogó szag!
Akkora maradjon titok, ami szűkösen áll rendelkezésre, az értékes legrosszabb esetben hülyén fogok meghalni, bár azon ez sem változtatna
hol az az it?