Én ezt használom, rész-színtetikus, nem ajánlják a fullszintetikust csak versenyre mert állítólag csípkedi a motor és ha nem figyelsz rá, abból komoly gond lehet(kevés olaj)
ezt 3000.- ért házhoz hozzák..
eddig garis volt, nem én cseréltem az olajat, nem tudom mi van benne, csak azt hogy castrol. de ezek a 1OW-4Oesek már szintetikusak asszem. Nem érdekes amúgy, nem ettől fog tönkremenni a motor, meg teljesítmény nővekedést, vagy csökkenést sem fogok észrevenni. Jó árban legyen aztán kész. Amit Agg mutatott, az elég jó árban van, lehet olyat veszek.
Hát hallod, leszedem az egyik dobomat, kipróbálom milyen... A másik kell a középtámasz miatt, de az is nyitott Ha megállít a rendőr, irányíthatom hozzád a pubba, ugye?
Én már nem hallottam..
Szerintem teljesen rendben van így..
Mindenki lehúzódik, félreáll , kitér...
Mi a probléma..
Az egyik fűldugót annyira mélyen betoltam hogy csak otthon tudtam kiszedni egy csipesszel..
Akkor szerinted is hangos?
Komolyan mondom hogy ennél jobb dolog mint ez a FŰLDuGÓ nem is történhetett volna velem! Imádom..Soha többé nem motorozok ennélkül..
Igy nagyon komoly hangja van a kipunak, és legalább hitelesebben tudok értetlen arcot vágni az emberekre mikor elmegyek mellettük..
Lehet nem is rakok be hangtompítót..
Motorozást tervezünk mára a párommal. Ha valakinek van valami úti célja szívesen tartanánk vele. Természetesen nem a nagyi ünnepi húslevesére pályázunk.
ezt 3000.- ért házhoz hozzák..
Actevo
.már így is rajtam van a fél almádi rendőrőrs..
Tudom,persze hogy dúrva..
ezért közlekedem csak a körgyűrűn..
Szerintem teljesen rendben van így..
Mindenki lehúzódik, félreáll , kitér...
Mi a probléma..
Az egyik fűldugót annyira mélyen betoltam hogy csak otthon tudtam kiszedni egy csipesszel..
Akkor szerinted is hangos?
Igy nagyon komoly hangja van a kipunak, és legalább hitelesebben tudok értetlen arcot vágni az emberekre mikor elmegyek mellettük..
Lehet nem is rakok be hangtompítót..
Motorozást tervezünk mára a párommal. Ha valakinek van valami úti célja szívesen tartanánk vele. Természetesen nem a nagyi ünnepi húslevesére pályázunk.