Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem, nekem csak a GPS tűnt fel, ami az olajba van
Nem igazán értem milyen off-road ról is beszéltek..
nekem is az tűnt fe elsőre.
nicsak, nem is tudtam, hogy az FZ1 off-road masina
Én ezt használom, rész-színtetikus, nem ajánlják a fullszintetikust csak versenyre mert állítólag csípkedi a motor és ha nem figyelsz rá, abból komoly gond lehet(kevés olaj)
ezt 3000.- ért házhoz hozzák..
eddig garis volt, nem én cseréltem az olajat, nem tudom mi van benne, csak azt hogy castrol. de ezek a 1OW-4Oesek már szintetikusak asszem. Nem érdekes amúgy, nem ettől fog tönkremenni a motor, meg teljesítmény nővekedést, vagy csökkenést sem fogok észrevenni. Jó árban legyen aztán kész. Amit Agg mutatott, az elég jó árban van, lehet olyat veszek.
És full vagy rész szintetikust használsz?
nekem 15-5Oest ír a gépkönyv.
nincs most neki, én ilyet vettem tőle:

Actevo
megkérdezem
Tényleg, mondtál olajat, áll még?
Az itt lesz pikk-pakk..
48ekm-es szervizedre
mikor jönnek meg a gyertyák?
Jöhetnek.!
.már így is rajtam van a fél almádi rendőrőrs..
Hát hallod, leszedem az egyik dobomat, kipróbálom milyen... A másik kell a középtámasz miatt, de az is nyitott Ha megállít a rendőr, irányíthatom hozzád a pubba, ugye?
Tudtam..a panelok miatt van..
Tudom,persze hogy dúrva..
ezért közlekedem csak a körgyűrűn..
városban mindenképpen, ezek a panelok nagyon felerősítik a visszaverődő hangokat. Én túrára szoktam kivenni csak a hangtompítót.
Én már nem hallottam..
Szerintem teljesen rendben van így..
Mindenki lehúzódik, félreáll , kitér...
Mi a probléma..
Az egyik fűldugót annyira mélyen betoltam hogy csak otthon tudtam kiszedni egy csipesszel..
Akkor szerinted is hangos?
próbált " halkan" elsunnyogni, de én elkaptam az Lidl-s körforgalomban
Nem értelek... Van egy hangos kipufogód, és ahelyett, hogy tompítanád az üvöltését, amivel mindenki jól jár, magadat bünteted még a füldugóval is
Kell az, mikor mentél el a túloldalon, zengett minden. Tényleg brutál! Csoda hogy még nem lasszóztak le a motorról.
oksi, hangtompító helyett vegyél mindenkinek füldugót
Komolyan mondom hogy ennél jobb dolog mint ez a FŰLDuGÓ nem is történhetett volna velem! Imádom..Soha többé nem motorozok ennélkül..
Igy nagyon komoly hangja van a kipunak, és legalább hitelesebben tudok értetlen arcot vágni az emberekre mikor elmegyek mellettük..
Lehet nem is rakok be hangtompítót..
Sziasztok!

Motorozást tervezünk mára a párommal. Ha valakinek van valami úti célja szívesen tartanánk vele. Természetesen nem a nagyi ünnepi húslevesére pályázunk.