Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem...vastag a bőr! A képükbe mondom, hogy van féláron...legalább a fejükhöz kapnak.
A zözit már régen leraktam... ű
Egy egész szilikonos flakonon ülök...
Így talán lehetnek a másodikak a Honda mögött!
(Kár, hogy nem nézek moto GP-t. Sem.)
Hát egyszerű, ha nincs pofád egyiket lemondani... mond le mind a kettőt, valaki meg kér neked légszűrőt, ha máshonnan nem lesz...
Így nincs akkora gáz sztem
hol hol?melliken megy?
Abból a fostalicskából bíztos kell egy szezon mire motor lesz..
még szerencse hogy vele van a teljes Yami mérnöki kar..
Mi van kispajtás?! Beszívtál? Van még belőle?
És szilikonozd be a motoros ruhád, hogy a kanyarban könnyebben ki tudjál ülni!
Én most mostam át a láncot és az egész blokkot brigécióllal, teletoltam full syntetik olajjal,(még a tökröt is bekentem, jobban vissza tudjak pillantani..rátok.. )teletankoltam alpesi diesellel, és indulok a Grossglocknerre..
természetesen egyedül..
MERT VITRIN BGINGÁSOK VAGYTOK!
És persze a hólánc fent van..
néztétek a motogp edzést? Rossi jól le van maradva....
mit illik ilyenkor mondani? Bocsi, a légszűrő jöhet, de olajszűrő mégsem kell. .
fú, de te még nem láttál olyan retkes motort, mint ahogy vettem.... egy buzi csopperes második motorja volt, mikor olyan kedve volt. Szerintem vásárlás óta nem mosta.
én sosem mostam át a láncot, féktisztítót rongyra fúj, azzal áthúz finoman minden 100. láncolajozáskor vagy még akkor sem.
a TL-en elment a láncom 35e km-t.
Az Apiban már 10-van mióta nálam van,egyszer nem mostam át és kb ha 5ször "sprayztem" szerintem még gyári, 28e km total, még pár ezerig tuti nem kell cserélnem.
holnap megrendelem, hétfőre szerintem megvan. légszűrőt nem találtam.... , azt vedd meg ringben.
holnap még megpróbálom a gyári számát átfordíttatni...hátha.
ha megvan tudatlak róla.
Hiszek Neked! Csak piszkáltalak! De az tény, hogy erős oldószerben nem nagyon szabadna megfürdetni a láncot. Most már Te is tudod.
Jövő csütörtök, rendben...
stipi-stopi pár doboz nekem
6ezer km-t mentem vele amúgy csak.
tudtam én, a titok nyitja amivel benedvesítem igaz?
....hát nem sor 4 tépkedi!
az az, W5 fekete doboz zöld kupak, most voltam át éppen, jövö csütörtöktöl lesz. A másik, az olcsóbbik, az kék kupakos, azt nem láttam a kiirásban, de tavaly is később volt. Az meg olyan nagynyomású cucc mint a féktisztító.
Én ezzel a zöldkupakossal tisztitom a láncot is. Ráfújom a rongyra, megfogom a láncot, 3X átpörgetem a kereket, levisz mindent.
Hiába no. Van aki megteheti, hogy annyit megy, hogy szezononként láncot cseréljen!
dehogy akartam vitát indítani, már kezdem magam mumusnak érezni....
én mikor vettem a motort, nagyon redvás volt, igy én is megáztattam brigéciolban...a láncot is. Egy idő után kezdett kifolyni a piros zsir a láncból és 2 hetente utána kellett húzni...majd ősszel csere.
nedves rongy csodákra képes
Azt tudom, hogy gumira láncra ne menjen, nem akarok kockáztatni. Láncra inkább a lánctisztító spraymet használom.. arra vettem

Lidliben az a W5-ös márka vmi annak a családjában van ez az olaj tisztító és fém tisztító?
Mert akkor megvárom, hisz olcsó és nem annyira veszélyes, nem kell annyira óvatosan bánni vele, nekem is könnyebbség lenne
Kössz benned bíztam