Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott bent a Pubban,mikor üresben nyelelte a vasat,,,,hallottam ahogy csörög,de mondom ez Yamakka betegség nem szóltam,ne legyek vészmadár,,,erre tessék,,ha szólok az a baj,ha nem,akkor meg az
a faszt,,,a sok egykerék a drifteléses egykeró,a keresztbe csúsztatás mindenhol,,,azért lett ilyen
Legalább két hét kihagyás..
kiesek a ritmusból..
Köszi! Még nem kell. Csak viszonyításképp kérdeztem. Pályázok egy állásra és megy a matek.
Almádiban, van ismerősöm..35körül, de hogy mekkora azt pontosan nemtom..rákérdezzek?
Szevasztok Urak!

Kicsit off:

Hogyé' vannak albérletek a Balatonfüred, Balatonalmádi vonalon?

On
tegnap délután..
há' mikor?
akkó' gyere pénteken. nekem mind1, aszittem' már ma este lecseréled az olajat...
már megvan a komplett váltó és a szaki is, pénz,időpont leegyeztetve(korrekt)...
ha minden símán megy ez a két hét marad ki..
Agg.nak külön köszönet..
Szép szezonkezdet már amennyire neked szezonkezdet..
semmi előjel,vagy bármi dúrvulás ...
egy üres bökés után pár km el, széthullott a váltóm...
legalább is egy fogaskerék elszabadúlt és önálló életet él..
Jó reggelt!
Mi történt? Széthajtottad a gépet?
elhozzam?
erről beszéltem

észak-keleti útgyűrű tér utca 8
ja tényleg, ott a többinél..
Mit szóltok a futamhoz?
Azt hiszem erre mondják:
"Nem lehet elég korán elkezdeni"
Már motorozott,,,,,tavaly, a születése előtt egy hónappal mentünk egy jó dinamikusat az asszonnyal,,,mondta is,hogy rendesen mocorgott a pocakjában
Akkor megdolgoztatok egymásért, mindenki a maga módján
Jók vagytok, és persze egymásnak teremtve...

Ha 2,5 év után már így összecsiszolódtatok, és ennyi mindenen mentetek át, akkor már nincs semmi ami szétszakít, sőt semmi akadály

A pici tényleg nagyon aranyos... azok a szép kék szemek!

Amúgy ne reménykedjetek, motoros szülőktől, a gyerek is biztosan az lesz Bár még ráér azzal
a toyota szalon mellett
de miért nem jó pénteken? Nekem nem sürgős, mert csak ápr1-én veszem elő a cumót. Azt sem tudom merre van ez a Fiat szalon egyenlőre, nem hogy az őrt megtaláljam.

.. de ha így akarod, lehet így is.