Hol vetted?
Egy olajat ne az árából ítélj meg sosem! A legjobb példa, a Ford gyári olaja a Ford Formula. Minőségben a Schell Helix fölött, fele áron. Miért? Mert nem költenek reklámra, csupán a szervizeknek leszállítják és kész. Ugyanakkor lehet a neten is venni.
Az a repsol jó olaj, biztosan tudja azokat a minőségi előírásokat, mint a hasonló kategóriás Motul.
Sajna nem az a típus vagyok, aki megeszi ezt a Motullal csendesebb maszlagot.... minőségügyi kérdésekben már vitatkoztam itt eleget, ezt a motul legendát is hallottam már, betudom városi legendának. Mitől lenne csendesebb a járás? Ezt nevezik placebo hatásnak.
A minap az egyik haverom jött azzal, hogy a Schell racing benzintől lett jobb a motor.... tankoltam én azt ebbe is, régen a kawába is, a kocsiba is a dieselt, nagy humbuk az egész, nem éreztem semmit.
De ha van racionális magyarázat, miért csendesedik el egy motor a Motul olajtol, természetesen elfogadom, de addig csak felhajtásnak tartom.
Látom itt is megy az olaj téma!
Hát nekem a pejkóm motulal van amiért jól le is teremtettek mert ahhoz elvileg öreg a vas! Én hülyeségnek tartottam így 10W-40es 7100 motulal van töltve a motor! Castrolhoz képes isteni lett a gép. Előtte kicsit olyan érces volt a járása most meg síri csend van a balokba! Amin meg lepődttem nincs olaj fogyás! Eddig olyan 350Km-t tettem bele... Persze a 6000km-ig még sok vissza van lehet hogy csíp majd belőle de eddig nem vettem észre az olaj szinten...
Váltó is sokkal pontosabb lett mint előtte.
3500Ft 1L szerintem az nem olyan vészes. Almádiba és a környéken castrol is 2900Ft /Liter
Sziasztok! Köszi a fogattartást!
Persze...
Habár hosszú idő óta idén végre voltam túrázni. Szeretném majd ezt folytatni!
Igaz ez az RF-esek társulatából volt.
Jó kis Balatont körbe!
de majd ha lesz valami móka és tudok akkor csatasorba állok
Most vettem olajat, Repsol 10w40 4L 6100 Ft. Motul-t szerettem volna, de sajnos azt nem találtam annyira kedvező áron, hogy azt válasszam. De roobertoo333 a 600F fórumból 5600 Ft ért vette a Sport ot 10w40 4L fullsintetikusat.
De én Motul 7100 at használnék, ha tehetném.
minek...nem igaz, hogy az alkalmazottak nem tudnak rájuk szólni, hogy ne ücsörögjenek rá, kiváncsi lennék, ki kéne fizetniük mit szólnának, vagy a szüleik.
minden el volt állítva..Rugóelőt nem,de minden mást..megvan a beállítás, fel volt írva..a rugóelőt csak azért nem mert nem volt rajta "tekerentyűs kis virág szirom" most akartam venni..kihagyom..
persze a csuklóm is gyengusz..
azért attól egy csukló nem megy szét. Emléxel a beállításokra, vagy most megy találomra? Azért a rugóelőfeszítést csk nem állították el, gondolom nem villáskulccsal mentek bulizni.
egy hónapja a 14 fokban izzadtál volna, ne panaszkodj.
Egy olajat ne az árából ítélj meg sosem! A legjobb példa, a Ford gyári olaja a Ford Formula. Minőségben a Schell Helix fölött, fele áron. Miért? Mert nem költenek reklámra, csupán a szervizeknek leszállítják és kész. Ugyanakkor lehet a neten is venni.
Az a repsol jó olaj, biztosan tudja azokat a minőségi előírásokat, mint a hasonló kategóriás Motul.
A minap az egyik haverom jött azzal, hogy a Schell racing benzintől lett jobb a motor.... tankoltam én azt ebbe is, régen a kawába is, a kocsiba is a dieselt, nagy humbuk az egész, nem éreztem semmit.
De ha van racionális magyarázat, miért csendesedik el egy motor a Motul olajtol, természetesen elfogadom, de addig csak felhajtásnak tartom.
Amúgy Isti vagyok, álltalában jófej!
Hát nekem a pejkóm motulal van amiért jól le is teremtettek mert ahhoz elvileg öreg a vas! Én hülyeségnek tartottam így 10W-40es 7100 motulal van töltve a motor! Castrolhoz képes isteni lett a gép. Előtte kicsit olyan érces volt a járása most meg síri csend van a balokba! Amin meg lepődttem nincs olaj fogyás! Eddig olyan 350Km-t tettem bele... Persze a 6000km-ig még sok vissza van lehet hogy csíp majd belőle de eddig nem vettem észre az olaj szinten...
Váltó is sokkal pontosabb lett mint előtte.
3500Ft 1L szerintem az nem olyan vészes. Almádiba és a környéken castrol is 2900Ft /Liter
Motul 7100 MA2 10W-40 4T
kiszerelés:
3770 Ft/1 liter
13990 Ft/4 liter
Na tiplizek mert meó van! ÜDV nektek
Persze...
Habár hosszú idő óta idén végre voltam túrázni. Szeretném majd ezt folytatni!
Igaz ez az RF-esek társulatából volt.
Jó kis Balatont körbe!
de majd ha lesz valami móka és tudok akkor csatasorba állok
De én Motul 7100 at használnék, ha tehetném.
Isten hozott közöttünk.
mi lenne nélküled..?!
Üdv a csapatban! Remélem egy-két fagyizásra eljössz majd velünk!
vagy alá aknázom..
persze a csuklóm is gyengusz..
egy hónapja a 14 fokban izzadtál volna, ne panaszkodj.