Elvileg Nála kellett volna lenni az "előszerződésnek", vagy az élő szerződésnek. A rendőr is kérheti ezeket. A biztosítója, ahova viszed a motort, be kell, hogy tudja azonosítani.
Ha legközelebb ilyen van akkor hívj rendőrt. Csak akkor ne hívj, ha ott kp-ban kiperkálja neked.
Mi is ezt csináltuk és a biztosító azt mondta, hogy hívni kellett volna, mert így most nem fog fizetni, csak, ha perre viszem a dolgot és azt megnyerem. Utttttálom a biztosítókat!
persze, mondta h. elismeri h. ő a hibás meg minden ugyh. mondtam h. jó akkor nem kell rendőrt hívni... kitöltöttük, ma már majdnem be is jeletettem a biztosítónak, de nem tudtam h. a befizeztési csekken melyik szám a kötvényszám...
nem tudja v.ki?
Cső!
Holnap délelőtt veszprémbe megyek, kb 12-13 órától leszek itthon. Vettem féklégtelenitőt, remélhetőleg jó lesz adapternek. majd csörgök. Ide üzenhetsz, este elolvasom ha hazaértem
röviden a lényeg:
megcsináltattam a motorom annyira, h. legalább közlekedni tudjak vele, erre nekem tolatott egy autó, úgyhogy most megint nem tudok menni vele...
Megvan a nadrágom.
Meg mindeninek mondom.