Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz.

Megvan a nadrágom.

Meg mindeninek mondom.
Nekem is volt 3.

De ha nem az Allianznál vagy akkor több esélyed van, hogy elfogadják.
Elvileg Nála kellett volna lenni az "előszerződésnek", vagy az élő szerződésnek. A rendőr is kérheti ezeket. A biztosítója, ahova viszed a motort, be kell, hogy tudja azonosítani.
akkor azt hol van?
nem mondod... basszus
amúgy van még 1-2 tanúm is ha v.mi lenne belőle
Ha legközelebb ilyen van akkor hívj rendőrt. Csak akkor ne hívj, ha ott kp-ban kiperkálja neked.

Mi is ezt csináltuk és a biztosító azt mondta, hogy hívni kellett volna, mert így most nem fog fizetni, csak, ha perre viszem a dolgot és azt megnyerem. Utttttálom a biztosítókat!
Végre megcsináltam a böngészőt. Ok. Várom a hívásod.
A csekken nincs kötvenyszám.
persze, mondta h. elismeri h. ő a hibás meg minden ugyh. mondtam h. jó akkor nem kell rendőrt hívni... kitöltöttük, ma már majdnem be is jeletettem a biztosítónak, de nem tudtam h. a befizeztési csekken melyik szám a kötvényszám...
nem tudja v.ki?
Cső!
Holnap délelőtt veszprémbe megyek, kb 12-13 órától leszek itthon. Vettem féklégtelenitőt, remélhetőleg jó lesz adapternek. majd csörgök. Ide üzenhetsz, este elolvasom ha hazaértem
Remélem kértél betétlapot! Mert akkor megoldódik a "kényes alkatrész" kérdésed!
röviden a lényeg:
megcsináltattam a motorom annyira, h. legalább közlekedni tudjak vele, erre nekem tolatott egy autó, úgyhogy most megint nem tudok menni vele...
van itt még v.ki?
Bár még jó munkát nem végeztem, csak mikor nem kaptam pénzt érte, de fizetnem sem kellett!

Ne viccelj. Jó munka hogyne lenne. Pl.: motortesztpilóta, szoftver tesztelő, és még sok sok más amit élvezni lehet és vagy nem jár munkával.
Dolgoztál Te már valaha? Szerinted van jó munka?
Mert ha igen szólj nekem is!
Reggelig szép jó éjszakát! És persze gyorsan telő kellemes munkát!
3 után.

Igen esőt mondanak, de nekem muszáj mennem.
Délelőtt dolgozom, 3-tól érek rá. Nem volt tervben, egyébként esőt mondtak. Mikor mentek?
Te jössz szombaton celldömölkre?
Óramű pontossággal. djtoxa
... néztem, most meg meló!
Djtociék is tuti azt nézik.