am. semmi bajom a texil hurámmal meg vagyok vele elégedve, bár ha jó idő van akkor picit nagy de mikor meg 5 fok van akkor meg fel tudok venni alá 3 pulcsit
mindig az épp aktuális pálya bérlő határozza meg mibe enged fel , de ezt telin a spanok úgyis megmondják előtte.
Egyébként meg a cordura után a bőr full biztonság (hamis ) érzetet ad , olyan mintha egy burokba ülnél fel rá.
A kezeid lábaid nem tudod "minden " irányba mozgatni , csak arra amerre a motorozáshoz szükséges.
Egyszer láttam egy riportot abban pont ezt tárgyalták, ha bőrbe leesel a gépről nem engedi a végtagjaidat minden irányba csapódni.
Ezt jónak mondod ! Én "szálltam" már le 180 körül a gépről cordurába ,szarrá szakadt , mielőtt védett volna , a kulccsontom bánta .
Utána vettem egy egybe részes bőrt. Szóval ez van..
Van egy nagy hupli a kezemen
Ha pár napon belül nem múlik el megröntgeneztetem
PL.: a hölgynek
Esetleg egy használtba is érdemes gondolkodni, ami még nincs szét B va.
Egyébként meg a cordura után a bőr full biztonság (hamis ) érzetet ad , olyan mintha egy burokba ülnél fel rá.
A kezeid lábaid nem tudod "minden " irányba mozgatni , csak arra amerre a motorozáshoz szükséges.
Egyszer láttam egy riportot abban pont ezt tárgyalták, ha bőrbe leesel a gépről nem engedi a végtagjaidat minden irányba csapódni.
pedig kipróbálnám h. milyen
Na keresek tovább egy jó kis rucit.
Utána vettem egy egybe részes bőrt. Szóval ez van..