Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az komoly, nekem eddig még a thermo bélés sem kelett. Mert megsülök igy is úgy is.
am. semmi bajom a texil hurámmal meg vagyok vele elégedve, bár ha jó idő van akkor picit nagy de mikor meg 5 fok van akkor meg fel tudok venni alá 3 pulcsit
Gondolom. Bár én közúton textil, jó textil. Csak ugye nem, kell esni.
ha ennyiért lenne a méretembe használtan akkor meggondolnám
jó éjt!
Köszi a segitséget. Jó éjt!
Elköszönök szólít a hálótársam... majd holnap.
Ez elég baráti ár.
Mit ettél már meg?
mit csináltál már megint?
jó lenne, csak nincs rá keret
Szép jó estét
Van egy nagy hupli a kezemen
Ha pár napon belül nem múlik el megröntgeneztetem
Na igen.
Én mindenképpen egy használtat nézek ki ami nincsen szétaszva. Ha meg tisztitani kell az nem számit.
59 ért már árultak új Probiker- t.
Esetleg egy használtba is érdemes gondolkodni, ami még nincs szét B va.
mindig az épp aktuális pálya bérlő határozza meg mibe enged fel , de ezt telin a spanok úgyis megmondják előtte.
Egyébként meg a cordura után a bőr full biztonság (hamis ) érzetet ad , olyan mintha egy burokba ülnél fel rá.
A kezeid lábaid nem tudod "minden " irányba mozgatni , csak arra amerre a motorozáshoz szükséges.
Egyszer láttam egy riportot abban pont ezt tárgyalták, ha bőrbe leesel a gépről nem engedi a végtagjaidat minden irányba csapódni.
jól tudom hogy kb. 70e-től vannak?
Remélem nekem lesz pénzemrá. Szerencsére S es méret kell, igy nem lesz olyan drága mintha nekem lenne.
marad a körforgalom
akkor én mostanában nem megyek pályára, nincs pénzem bőr ruhára
pedig kipróbálnám h. milyen
Hát igen.

Na keresek tovább egy jó kis rucit.
Ezt jónak mondod ! Én "szálltam" már le 180 körül a gépről cordurába ,szarrá szakadt , mielőtt védett volna , a kulccsontom bánta .
Utána vettem egy egybe részes bőrt. Szóval ez van..