Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"t", mint múlt idő jele?
Lásd nagylelkűségem. Tiéd az elsőbbség.
De csak utánad!
Te ! Milyen Annáról beszélsz?
Asszhatod. Olyan sötét felhő jön Somogyországból, hogy még szél is lesz! (babgulyás volt az ebéd)
Hali

Szombati programnak?

www.roadandride.eu

G
Macit is beválalod?
Pszt! Lesz az tripla is!
Itt most nem esik, csak szemetel. Meg csöpög, de nem már kezdi, igen, már esik is.

Volt 5 perc eső mentesség.
Akkor eltaláltam, még melózol. Utánna meg akkor dupla gyönyör?
De mögötte ott van a Nap! Az előbb láttam!
Már csak 3 órát, és irány Bánd, mert randim van Annával. MSN-en beszéltem meg Vele!
Mi van felétek B+! Ott is folyton esik ? Már tiszta víziszonyom van.
Ráadásul olyan sötét felhő jön, ami megint nem port, meg napsütést hoz!
Nekem van egy ismerősöm, aki ennek a szellemében él(t).
Ha szeretnél salátáról beszélgetni, most megteheted, lehet ide csalja a vegákat is.
djtoci még melózik szerintem.

A többiek meg el vannak veszve. Én is tanulok amúgy. Hornet is tanul. Sne is tanul- meg játszik. De ennyi, másról nem tudok semmit.
Hol lehetnek a többiek? Az idő azért nem annyira csúcs, hogy motorozna mindenki. Safetyről tudom, hogy hol van. Dolgozik. Én vittem be reggel.
Ahogy olvastam djtoci csajozik, &rash meg talán észt ver a fejébe.
Akkor már meg is érte.

&rash szokott salátázni a motorral. Sajnos. És ma nem volttúl aktiv. Sajnos. Pedig volt aki érdeklődött a társaság felől, de nem irt utánna. Sajnos.
Tudom! végig olvastam. Legalább nevetgéltem.
Itt mindenről szó volt.

Bár szalámikról tényleg nem beszéltünk.
Ahhoz, hogy a retikülöm is jöhessen motorozni Safety érdemli a puszit. Úgyhogy itten küldök egy nagy puszit érte! Megint.
Jajaja itt vagyok. Csak én semmilyen dobozt nem akarok venni... nekem nem is kell. Van má Jól elfér benne a retikülöm
Nekem csak szendvicsnek valókat kell venni, de a salátákról, szalámikról nem volt szó, így nem is tudtam bele szólni a témába.
Persze. A csajsziknak nagy kell. Ezért is csajszis.
Ez már megalománia Elmehetünk a picsbe az 1000ccm motorokkal, ezek között van 8200ccm is