Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És találtam Neked oldaldobozt is potom 500 juróért!
Még jó, hogy nem látogattál meg, mert nem voltam itthon! A sör jól hangzik, csak kár, hogy megyek dolgozni!
Akkor viszont ellopták az ötleted, ezért perelni kell majd. Hál isten nem találkoztam még ezzel a jelenséggel.
Hali Nem Rossz !
Ma majdnem meglátogattalak , csak most értem haza és inkább bedobtam egy sört.
Más az aszfalt összetétele. Nem olyan tapadós, mint a sötétebb színű. Nem vagyok útügyi mérnök, de szerintem a csúszós szilikonnal van kezelve. De az is lehet, hogy simán le van kerámiázva!
De azt nem tudjátok, hogy miért?
Ugyanaz a helyzet a kempingnél is Tihany felé, vagy Veszprémben a belső körgyűrűn a Budapesti út és az Ady utca között. ott kocsival is gáz menni.
Kiváncsi vagyok.

De én különben úgy gondoltam, hogy mi a különbség anyagban stb.
ha jössz le Füredre gyere felfele az áruháznál, és a vasúti átjáró előtt erőteljesebben fékezz rá, vagy ha a vasút útszájából kanyarodsz szintén az átjáró fele (akkor mikor már majdnem teljesen egyenesen áll a motor,előbb ne mert egyből elesel) akkor húzz rá egy kis gázt és úgy elkapar mint a fene...

De mivan ezzel a fehér aszfaltal? Nem értem én nem szoktam figyelni a szinét. Csak a kátyúkat meg a kavicsokat meg a tehen kakkancsokat meg az állatokat meg mindent ami nem oda való.

Nekem egy hosszú percem volt egy kanyarban mikor nagyobb sebességnél azt láttam, hogy egy kifejlett kecskebéka sasolja a tehetségem. Majd szemeztünk és szugeráltam, hogy Ne ugorj a kerekem alá köccsög béka. Mert ugye a béka alja teteje tapad, de a közepe csúszik. Ja és kiugrott persze, de hála nekem nem fedeztük egymást.
Ma megvolt az 1. "nagyobb" kör motorral esés óra: Füred-Vp-Füred
kanyarba picit furcsa, de nem is kanyarba parázok hanem amikor meglátom a fehér aszfaltot...
Az ár jó csak az én buksim XS es
Az asszonyé pedig XXS es

De még mielőtt röhögés lenne
189cm magas vagyok
XXL es kesztyűm van
és 47es Csizmám ami sport cipőbe néha 48
:D

Pedig ezt a bukót már nézem egy ideje
huhhh

A HJC sisak milyen méret és mennyi az ára?
köszi
Szeretném Felhívni a figyelmetek egy rendezvényre

Sok szeretettel várunk minden motorost

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3595&session_
id=gglqfjPVbow1608
Frankó.

Sajnos nem tudok.

Majd ha a kanyarodba érsz akkor lesz furcsa érzés. De ne feledd csak 2 féle motoros van, aki már esett és aki esni fog.
Csak így tovább!
Kedves vfr750! ez csak neked !
éééés újra csatlakozok a motoros társulathoz
ma a saját lában hoztam haza a hornetet

Blacious nem volt félelem érzésem, inkább jó volt h. újra megy bár még picit fura mert az alsó teló szár összekötőm cserés, mert meg van tekeredve picit.
Nem tudtok tipped adni, hogy hol lehetne venni/rendelni ami nem olyan drága?
Jó lesz nyugi.

Bár mindenkinél más.

Jó cakát!
elköszönök, jó éjt!
kíváncsi vagyok milyen érzés lesz újra a hornettel motorozni ha már az 1. futómű kész lesz, de v.mi enyhe félelem érzésre számítok.
Amikor én átvágtam a 6 oson hason akkor kicsit én is "parázok" mikor arra megyek.