Értsétek már meg, csak mert ti alapban nagyon keveset olvastok és a bulvár maszlagban nem kerül címlapra valami, még nem jelent semmit. Csak azt hogy nem kellene az adott témával foglalkoznotok, mert azt a szintet sem ütitek meg, ahol az ember belátja hogy nem ért a témához...Én pont nemrég olvastam egy egész könyvet a palento-klímakutatásról...
Nem is kell, mert itt is az van, hogy attól függ minden ki mit számol hozzá ehhez a nagy ökológiai lábnyomhoz és kibocsátáshoz...Egy argentin marhahús nyilván nem áll jól, hosszan kell szállítani és hüteni és eleve a marha már csak olyan hogy metánt fingik, de mondjuk egy lokálisan felnevelt csirke, ami esetlen a megmaradt kenyeret eszi meg, meg a lokálisan termelt, de élelmiszer szintet nem megütö gabonát, akkor azért a különbségek hatalmasak.
Persze, rendben vulkán hamu por CO meg egy pár természetes gáz. De az ember rengeteg opyan gázt is enged a levegőbe amit a vulkánok nem. Az üvegházhatást növelő gázok mennyisége érezhető hőmérsékletemelkedést hozott magával, ami száz évek alatt bomlik le és olyan nincs a vulkánokban. Ráadásul felénk egy nyomorult vulkán sincs de kibaszott szar levegő van a TVK miatt.
Csak a német közlekedés egyedül bocsát ki 146 millió tonna CO2-t évente! Még pontos mérések nincsenek a La palma vulkán esetében, de korábbi hasonló kitörések adatai ( Pinatubo, fülöp szigetek) egyértelműen bebizonyítják, hogy ez egy hülyeség, hülyéknek, amit valaki kitalált, tesztelve ezzel az emberek IQ szintjét...
Hát igen, végre talált egy olyan feladatot az ájfónos laptopnak amit hibátlanul tud csinálni
Ha meglenne a 93-ban vett toshiba laptopom azt is tudná ugyanerre használni
A jegyzetek és azon is mennének még mindig
Az online órákat meg a szervezés laptopon nézi de ez biztos csak a véletlen műve
Akárhogy is ragozzuk egy halom fos az az almás laptop ennyi pénzért, kávézóban villogni biztos jó dolog
És nincs helyette másik vásárolja mert minek, azért is adtam neki a kicsit hogy ne költsön ilyen szarokra feleslegesen
Feladta a gazdaságot traktort földeket eladott
Nyugdíjazta magát
Nem az arany a fő cél csak ránézünk és akkor bevillant hogy 2012- Ben pont annyi volt az eladási ár mint most a vételi ár
Pedig azóta a törtarany sokkal drágább lett
Aham… 😂 vhogy azzal indítasz mindig, hogy szarozol, de vhogy mégis azt a szart használja… 😂
mondtam már, ingyen átveszem, nektek meg nem kell többet idegeskedni 😂
enyém hp 320 volt, persze ez 20 ezerrel több mint az air, de én is mellé tudom tenni és egy fos az air ehhez képest
az air szinte hozza amit a 10+ éves i5 3xxx cpuval szerelt szervizes laptopom tud
Hát, őket ismerve kétlem, hogy a low-spec verziót vették maguknak. Mert a megunt sajátot pattintották le. Virítani nagyon szerettek, de hát nagyon sokan csupán ennyit tudnak kihozni a pénzből.
Hat és fél évig dolgoztam 27"-os iMac-kel. Kvázi pénztárgépnek vették, darabját 2000 angol fontért. Soha többé. Nem szeretem, ha egy cupertino-i programozó találja ki, hogy én mit hogy szeretnék használni (amit csak terminal-ba pötyögött kóddal lehet kiiktatni, ha egyáltalán).
Pár évvel ezelőttig még mikor kitört az izlandi vulkán ami miatt az európai repülést leállították kis időre akkor még erreől természetes volt beszélni, hogy csak a vulkánok mennyi károsanyagot bocsájtanak ki........az utóbbi években erről cikkek sem voltak nem, hogy még adatok.......pár hete kezdtek kissé félve ilyen cikkek megjelenni amiben felvetik, hogy talán mégsem akkora a szerepünk a klímaváltozásban mint mondják.
Br 299.900.- volt a belépő air… mondjuk rendes “windows”-os laptop sem állt meg ennyiből, gamer meg akkor is 600e-től indult… ma mégtöbb…
Nekem 5 éves az almás nb, de bármelyik új nb melle oda merném tenni, szóval van ebből rendes is, csak ti a belépőt kaptátok, ami home usernek és irodai munkára is tökéletes amúgy
amikor bármilyen kitatás-vizsgálat folyik az eredmény mellett azt is meg kell nézni ki fizeti azt aki a vizsgálatokat végzi
pl amikor a dohányipar pénzelte a kutatást az az eredmény jött ki hogy a dohányzás nem is káros az egészségre
én is ismerek ismertem olyan embert aki 50-60évig szívta az a szart és mégsem halt meg miatta
és olyat is aki sosem szívta és tüdő-gégerékban halt meg(családban kettő is volt ilyen)
Ha meglenne a 93-ban vett toshiba laptopom azt is tudná ugyanerre használni
A jegyzetek és azon is mennének még mindig
Az online órákat meg a szervezés laptopon nézi de ez biztos csak a véletlen műve
Akárhogy is ragozzuk egy halom fos az az almás laptop ennyi pénzért, kávézóban villogni biztos jó dolog
És nincs helyette másik vásárolja mert minek, azért is adtam neki a kicsit hogy ne költsön ilyen szarokra feleslegesen
Nyugdíjazta magát
Nem az arany a fő cél csak ránézünk és akkor bevillant hogy 2012- Ben pont annyi volt az eladási ár mint most a vételi ár
Pedig azóta a törtarany sokkal drágább lett
Vegyel egy forgozsamolyos mini kotrot, azzal kenyelmesen megfial a penz.
mondtam már, ingyen átveszem, nektek meg nem kell többet idegeskedni 😂
az air szinte hozza amit a 10+ éves i5 3xxx cpuval szerelt szervizes laptopom tud
Hat és fél évig dolgoztam 27"-os iMac-kel. Kvázi pénztárgépnek vették, darabját 2000 angol fontért. Soha többé. Nem szeretem, ha egy cupertino-i programozó találja ki, hogy én mit hogy szeretnék használni (amit csak terminal-ba pötyögött kóddal lehet kiiktatni, ha egyáltalán).
Nekem 5 éves az almás nb, de bármelyik új nb melle oda merném tenni, szóval van ebből rendes is, csak ti a belépőt kaptátok, ami home usernek és irodai munkára is tökéletes amúgy
pl amikor a dohányipar pénzelte a kutatást az az eredmény jött ki hogy a dohányzás nem is káros az egészségre
én is ismerek ismertem olyan embert aki 50-60évig szívta az a szart és mégsem halt meg miatta
és olyat is aki sosem szívta és tüdő-gégerékban halt meg(családban kettő is volt ilyen)