Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnyugodhatsz hogy nem azért van.Régen mikor még annyi hormont tartalmazott hogy egy csupasz tehén is kiszőrösödött tőle,akkor is teherbe estek a nők.Ma meg már annyira minimális hogy 2hónap elég a tisztuláshoz.Annak a sok párnak sokkal inkább tényező az egészségtelen életmód a stressz az ülőmunka.......Nem a fogamzásgátló.
Teherbe esnek ? Sorra tudom sorolni a párokat akiknek nem jön össze a gyerek. A fogamzásgátló sokkal veszélyesebb a terhességre mint az oltás.
Teljesen reálisnak latom a gondolkodásom. Nem vagyok ellene, de miért adassam be ha nincs rá szükségem ? Én látom, hogy nem az oltás a megoldas, az influenzára sem. Az én szervezetem megbírkozott vele, ott a véremben ez az ellencucc, a következő kovidot is ki fogom bírni.
Látjuk, hogy egyetlen országban sem enyhítenek akkor sem ha szinte 100% az oltottság.
Ez az egész arra megy ki hogy előidézzenek egy gazdasági válaágot.
Az mrns kb ketmillard darab van benned most is,a lipidbol is akad.
Es az mrns kiürül beloled par nap alatt.
Mit akarsz hosszu tavon bizonyitani?
A baj már megtörtént.
Én kérek elnézést hogy ezt le mertem írni.
Az nem számít!
Érted? Az NEM számít!
Aszpirin?Több mint 100 évnyi adat van róla.
Mondjuk a hosszútávú hatásait.Te tudod netán?Rád nézve lényegtelen,de az a sok gyerek pláne azok akiknek az ostoba anyja terhesen oltatta magát,van bármiféle ismeret róla?Nincs.Hát még a cecil néni is megmondta hogy hogy tehetnénk kötelezővé míg nem ismerjük a hosszútávú hatását.
A bénulás csak egy hirtelen pl volt."Lebénulni, bármelyik oltástól lebénulhat az ember ha az épp kivált egy autoimun betegséget"
De ez a mondatod megfogott,persze,bármelyiktől le lehet bénulni,ha kap az ember,ha kér és kap.ugye?Ez miért lenne kifogás?Azt hiszed ezek miatt nem oltatom magam?Tévedsz.Fogamzásgátló?Mégis teherbe esnek utána.Arról nem is beszélve azt nem egy év alatt dobták a piacra és pontosan tudják mennyi a tisztulási ideje.Rossz példa.
Persze, csak ne várd, hogy a két szép szemedér' mindenki elhisz neked bármit is.
Linkelni itt sokan tudnak - kérdezd a Zolit!
Inkább azt mondom, hogy nem igaz.
Majd ha én állítok valamit, akkor minimum egy linket odateszek.
Ahogy érzed druszám, jó sörözést!
Gugli segít. Ne tőlem várd, én most sörözök. 😂
Erről valami szakmait lehet olvasni?
Eddig a világon semmiféle gyógyszerről, semmiféle oltóanyagról nem keletkezett még ennyi adat, mint a COVID-védőoltásokról. Még az Aszpirinről sem.
Mit kene meg tudni egy ev es hatmilliard adag beadasa utan?
Ugy hogy az FDA mar a normal engedelyezest is megadta a fajzernek?
Én csak a petpalackos Argust öntöm befelé - de nem vagyok hajlandó képet készíteni róla.
Ez az osanos kurucz zsír disznyó finom. 🙂
Pozitívan / reálisan látod a dolgot - mégse akarsz oltakozni....
Ezt teljesen mesének gondolom.
Lebénulni, bármelyik oltástól lebénulhat az ember ha az épp kivált egy autoimun betegséget.
Ezek mind mind gyenge lábakon álló kifogások az oltas ellen.
A kedvencem a nőknek az hogy “én gyereket akarok még szülni”. A fogamzásgátlót meg eszi rendszeresen…
Azért mert a média nem közli az adatokat,attól még a gyártók pontosan tudják hogy hány ember miért hogyan kerül kórházba az oltás után.Bogyó majd lehet éppen a negyedik után fog úgy lebénulni hogy csak úgy folyik belőle minden.
láttam hogy van, vajon melyik buzi csináltatta? 😁