Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

párhuzamos valóságok. 😀
sokminden fut egyben.
De az öreg cbr blokk talán hétvégén egyben lesz,kivétel a vezérlés.Azt még tanulnom kéne,meg fene tudja el e hagytam valami cuccot.
MÁSIK Honda?!

Nem az öreg 600-as CBR-rel szenvedsz?
Igen.
A honda készül.Egy másik honda volt eddig,meg munka.
A furgonnal is lesz meló holnap.
Ennek a kis nácinak a nagyapja meg falhoz allítva lőtte fejbe a senkiházikat.
Furgon kész? Honda kész? Akkumulátor-projekt kész?

Mert hogy jó sok időt / energiát elbaszol velük, az tuti...
Amit kettévágok az mind össze van hegesztve.Még a tank is.
Veled lehet kivételt teszek és nagy szolgálatot az országnak. 😂
kardfűrésszel.Élve. 😂
Ennyi. Tegyék kötelezővé. Ha biztonságos ahogy mondják, akkor miért nem teszik, tették még kötelezővé?
Nem vagytok ti olyan egységesek.A pedagógusok 10%-a oltatlan,a többinél is kb ugyanez lehet.Szóval vihar a biliben.
Te mindig csak a "kettévágásig" szoktál eljutni a projektjeiddel. 😍
Ő meg motorozni szeretne....
Az nem játszik hogy kettévágod és megcsinálod te? 🤔
Elötte végignézhetjük, a pedagógusok és a rendőrök felmondását és leszerelését.
Nem hinném hogy mindet ismered.
A .ru végződésű oldalt elnézted.Nem az van ott.
Üdv ! Köszönöm. De ők fel sem merültek még esetleges vésztartaléknak sem, láttam a munkájuk. Náluk sokkal szebben dolgoznak mások, csak ők tele vannak munkával.
Egy sima kis senkiházi szociológus, nem tagja a kormánynak, sem más fejsúlyos hivatalnak...Tipukus magyar.ru feszültségkeltö cikk...
Hogy ezt honnan túrták elö, ez egy senki, itt nem is hallottam még róla..valami súlytalan kis senkiházi
De mennyire hogy van. A FIDESZ szerü FPÖ vezetője szerint van valami orvosság, ami valami áltudományos szakértő szerint mint a mi Gödényünk, jó a Covid ellen. Ez egyébként egy lóvaknak szánt féregtelenítő. Na azt úgy felvásárolta a nép, hogy nem lehet kapni és már ketten meghaltak túladagolásban...Érted...az oltástól rettegnek, de egy lovaknak szánt féregtelenítöt meg tolják magukba...
Az irányváltót kattintsd már át, mert ez így önszopatás. 😆
ez egy hajtóműház alját fogta
2002-es gyártású a műszer
minden cucc profi, nem érünk rá szarral gurigázni
az nem baj ha meghal pár idióta
azva baj ha más faszával verik a csalánt
mint pl ez a buzi oszták szakértő
https://mandiner.hu/cikk/20211...
Ja, korán szisszentetted fel az Argust 😅 már a Z-t se találod el, úgy, hogy a 7-es sarkát ne nyomd meg 😂
Vagy nem szisszent, mert még a tegnapi 2 literes maradéka volt? 😂
Azért van baj nálatok is:
https://index.hu/kulfold/2021/...
Nálunk a kocka el van vetve. Hétfötöl 4. Lockdown (december 13-ig), februártól kötelezö az oltás mindenkinek. A marhulás ideje lejárt...
Sok lett a fű...
A virágföld 50 literes, nem kilós. Ez a mai nem az7 én napom....
Nekem se jött be a komposztálás igazán, pedig 15 évig kísérleteztem vele.
Amíg megvolt a nagy nyírfánk, annak a leveléből egész jó komposztot tudtam csinálni. Amióta ki lett vágva (a szomszédom erőteljes nyomására) azóta csak fű meg tujalevél / fenyőtüske és nyírt fű van, abból meg csak sz@rt sikerült csinálnom, nem pedig jó komposztot. Fel is hagytam vele: bezsákolva beteszem a sima kukába (máshogy nálunk nem viszik el), a virágágyásokat meg évi 5-6 50 kilós zsák tőzegalapú virágfölddel javítgatom, amikor éppen akciós a Teszkóban.
Szinten....... 😆