párhuzamos valóságok. 😀
sokminden fut egyben.
De az öreg cbr blokk talán hétvégén egyben lesz,kivétel a vezérlés.Azt még tanulnom kéne,meg fene tudja el e hagytam valami cuccot.
Üdv ! Köszönöm. De ők fel sem merültek még esetleges vésztartaléknak sem, láttam a munkájuk. Náluk sokkal szebben dolgoznak mások, csak ők tele vannak munkával.
De mennyire hogy van. A FIDESZ szerü FPÖ vezetője szerint van valami orvosság, ami valami áltudományos szakértő szerint mint a mi Gödényünk, jó a Covid ellen. Ez egyébként egy lóvaknak szánt féregtelenítő. Na azt úgy felvásárolta a nép, hogy nem lehet kapni és már ketten meghaltak túladagolásban...Érted...az oltástól rettegnek, de egy lovaknak szánt féregtelenítöt meg tolják magukba...
Ja, korán szisszentetted fel az Argust 😅 már a Z-t se találod el, úgy, hogy a 7-es sarkát ne nyomd meg 😂
Vagy nem szisszent, mert még a tegnapi 2 literes maradéka volt? 😂
Nekem se jött be a komposztálás igazán, pedig 15 évig kísérleteztem vele.
Amíg megvolt a nagy nyírfánk, annak a leveléből egész jó komposztot tudtam csinálni. Amióta ki lett vágva (a szomszédom erőteljes nyomására) azóta csak fű meg tujalevél / fenyőtüske és nyírt fű van, abból meg csak sz@rt sikerült csinálnom, nem pedig jó komposztot. Fel is hagytam vele: bezsákolva beteszem a sima kukába (máshogy nálunk nem viszik el), a virágágyásokat meg évi 5-6 50 kilós zsák tőzegalapú virágfölddel javítgatom, amikor éppen akciós a Teszkóban.
sokminden fut egyben.
De az öreg cbr blokk talán hétvégén egyben lesz,kivétel a vezérlés.Azt még tanulnom kéne,meg fene tudja el e hagytam valami cuccot.