Megfigyelés nélkül mit fognak tudni róla ? Vagy majd az eeszt-t figyeli valaki hogy milyen leletei lesznek ? 😃
Nem értem ezt az adatszolgáltatást, megfigyelés nélkül ez mem egy teszt🤷🏼♂️
Én úgy döntöttem, hogy (elkerülendő a Bajára autózgatást) a jövő héten a Black Friday Oltási Napok keretében elmegyek a helyi oltópontra, és kérek egy Pfizert harmadiknak. 😍
Legyen bennem valami Igazi Amerika is. 😆
viszont az antitest az idővel csökken,lemegy nullára.Tehát kér antitest eredményt van neki x,negyed év múlva már csak negyede még negyed év és nulla.Aztán akkor mi van?Kár ezen már agyalni,ausztria februárban bevezeti,borítékolható hogy rá pár hónap múlva nálunk is kötelező lesz.
én haptam 3 garnitúra félig kopott 6 naposat, ez elég lesz kb 5 évig
olajat kellene lassan cserélni de olyan geci szar az lc4 olajcseréje hogy mindig felbaszom magam, csomó felesleges faszág
Én azért nem hiszek ebben mert nem értem a logikát abban, hogy a szervezetem miért álljon vigyázban, és miért legyen tele antitesttel ha nem találkozik a vírussal. Emlékszik a szervezetem, ha belém kerül a vírus, tudni fogja milyen ellenanyagott kell előállítson.
Ha sokáig nem biciklizek, a kondim is elillan aztán pár kör és visszatér, tudja a szervezet mit kell tegyen 🤷🏼♂️
Példát vehetne róluk minden munkáltató. Én ezt az egy utat látom korrektnek és ezt kellene szorgalmazni. Ha tényleg a vírus megállítása, enyhítése a cél.
a 87 nem olyan sok, ismerős anyjának(70+éves) 50 volt, azt mondták a védettséghez az is bőven elegendő de érdemes oltást beadni mert az 50 elég rövid idő alatt le tud csökkenni akár nullára is
Költői volt.
Egyébként egyetértek ezekkel a nézeteiddel.
Pl a MOL intézkedései szimpatikusak.
Vagy igazolja, hogy átesett, vagy visz antitest eredményt, hogy van, ha ezek közül egyik sincs, akkor teszik kötelezővé az oltást.
Nem rohannak fejjel a falnak.
ha jó lenne azonosításnak a chip, én is simán beadatnám, az lenne a fasz a ha pontos gps is lenne benne aztán nem kellene telefonálni az asszonynak hogy nyissa a kaput, látná merre járok
Nekem 87, ha ugyanazt a vizsgálatot csináltuk, ő nyert 😂
Ha rendes chipet kapnánk mint a kutyák és nem kellene hordjam magammal egyik iratomat sem, én beadatnám.
A háború, a vallás és a gyógyszer ipar is a pénzről szól. Remélem nem haragszol meg ha nem nevezem pontosan a nevükön azokat akiknek ebből pénzük lesz.
Nem értem ezt az adatszolgáltatást, megfigyelés nélkül ez mem egy teszt🤷🏼♂️