Hát én kurvára nem tudom ti mit csináltok. Egy nagy kupacba összedobálom és kész, ott rohad benne minden. A tojáshéjtól kezdve az összes zöldség-gyümölcshéj, ágdarálék, lomb… ha csak füvet raksz bele az büdös is lesz, kell mellé barna is.
Nem egy űrtudomány az hogy összegyüjtöd az udvarban amit lehet és 1év mulva meg virágot ültetsz bele, vagy zöldséget 🤷🏼♂️
a börtön őrt kérdeztem folytonos munkarend 160 nettó plusz 25 forintos kocsi támogatás
szóval nettó 140 mert ugye felét se fedezi az a 15 ft
140ért elmegyek boltosnakba helyi kisboltba, épp most hallottam gondolkodnakvegy férfi kollégán mert túl sok a cigó balhé
pénztárosnak nem sok ész kell, simán menne a dolog 😃
Miért állítasz ilyet????
Se ápoló, se pedagógus, se rendvédelmis hiány nincs. 😅
Pl Hajdu Márton az állította egy riporter kérdésére, hogy 5X a túljelentkezés tűzoltónak.
Hol a hiba???? 😅
Bizony...nagyon is egyértelmű, kik üzemeltetik ezeket a fakenews-t terjesztő oldalakat...De persze, azt hiszel amit akarsz...a hit ellen felesleges is érveket keresni...
Padagógusoknál óriạsi hiány van, minden egyes pedagógus elvesztése mégnagyobb bajt okoz, nem elhajtani kéne őket hanem azt a keveset megbecsülni. De az ostoba ezt nem látja és annyit mond "majd lesz másik".
Nem olyan régen csodálkoztak itt rá emberek értetlenül, hogy miért vesznek fel 40 kilós nőket rendőrnek?!
Miért vesznek fel 55 éves 60kg-os embert tűzoltónak, börtönőrnek....?!
Hát mert nincs rosszabb. 😅
ettől többet ér a propolisz 3x20-30 cseppjével
influenza ellen nagyon hatásos
egy komolyabb mellékhatása van hogy nagyon le tudja vinni a vérnyomást, szóval akinek alapból alacsony nem feltétlen tudja fogyasztani
benzin tankot ólommal-ónnal meg lehet csinálni szivárgás mentesre
én már javítottam olyat aminek sz alja úgy elrohadt mintha szita lett volna
de ez nem tart ki sokáig ellenben olcsó és gyors
Ezt az Invermectint már tavaly év elején felkapták, mint csodaszert, nem tőlünk indult, hanem az usákoktól. EU-ban nem engedélyezték, ezért feketepiacon vette a nép 5x áron 😂 és ették ész nélkül 😂 de oltást azt nem, mert "abba bele lehet halni" 😂
Nem egy űrtudomány az hogy összegyüjtöd az udvarban amit lehet és 1év mulva meg virágot ültetsz bele, vagy zöldséget 🤷🏼♂️