Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mi vót új korában? elég régi csavarnak néz ki... a megfogó imbuszt dobd el a teszkó előtt (ahol vetted 😁) a behajtógépet meg kihajtóba kell állítani 😂
Én is próbáltam, nem jött be. Ehhez nem vagyok elég nagy paraszt 😁 nem értek hozzá. Forgatni kéne... meg ugye hetente jött rá új... meg nézegethetem és szagolhatom a kert végében... mikor már 1 m magas kupac volt, felbasztam a futóra, és kihúztam a szeméttelepre - igaz, fizettem érte nyóccázat 🙁
ez van amikor az úr nem szeretné hogy dolgozzak
imbuszkulcs megforgott, behajtógép eltörte
12 csavarból egy sem jött ki, most kb délután háromig fúrogathatom kifelé
ja. Ha másból nem értetek...
nekem nem jött be
pedig külön locsoló rendszert is csináltam neki
ha 10 centi felett volt a friss fű mindig begyulladt
Miért érzem úgy, hogy hamarosan eljön a te napod? Felelősségteljes állampolgárhoz híven oltakozni fogsz!
Össze kell rakni egy sarokba és komposztálni 🤷🏼‍♂️ Probléma megoldva, nem büdös, nem kell zsákba rakni és még paradicsomot is lehet nevelni rajta.
A rendvédelembe bevezették a felmondási tilalmat, de ha nem oltatod be magad, akkor kirúgnak. - Margit, há nooormális?
A füvet nem nyírni, hanem szívni kell. 😆 Ha majd az új - libsi - kormány legalizálja. 😍
Utalom a fuvet,nyirni kell,zoldhulladekos zsakba tomni,ott all egy ideig es budosodik mig elviszik stb.
Többet füvezni 🤷🏼‍♂️
nem kell venni semmit
kevesebbet kell dolgizni többet pihenni
Ez az ár akkor is irreális. Ezeknek a kontènereknek pont az volt az előnyük hogy olcsón egy kész tároló épületet tudtál venni, ez már nem olcsó, mai árakon sem.
De nem baj, majd visszaesik az ára.
Hogy 1 éve mi volt... te a Holdon töltötted az elmúlt fél évet? Ma hulladék vas árban is több lenne 4 kilánál...
Márciusban famintás fém kerítést 32 m2-t vettem 100 rugóért, szeptemberben 11 m2-t 70-ért. ☹️ mind2 új, ugyanolyan.
De nem eleggé,nekem nincs neccharisnyam. 😆
Indulhatsz… elég öreg vagy és burzsuj maszek is 😆
elég romos ez a konténer, ilyeneket 10 éve 200 ezer alatt árulták de volt 70-80 ért is de az jelentősebben korrodált
Van arra nemi civilizacio is,csak talalok egy kerti retyot. 😆
Minek?
En csak fagyizni megyek.🤗
Akkor meg már nem konténerezel. Veszel szépen egy amcsi stílusú lakóbuszt rendes ablakokkal és bútorral. Igaz, végeredményben ott is vödörbe kell szarni :D
Gumiraktárnak is vigyél egyet.
Ha oreg es gazdag leszek korzika vagy szardinia lenne a celterulet. 😁
A legnagyobb probléma hogy nincs hova lerakjam. Nem találok eldugott kis nyugis erdős részt, most mindent felvásárolnak, irtanak, dózerolnak. Nem lehet tudni jövőre hova kezdenek építkezni a gazdagok 😞
A legtobb helyen arat kell kerni.
https://www.kontenerpiac.hu/hu...
Lattam 5 kiloert,de a link tartalna nincs meg.