Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezekben az intézkedésekben nincs politika ezek szerint?
Ám legyen igazad!!!
Wtf?
Te hol olvastal ki ebbol mast mint hogy nem kene ujabb lezarasok,sehol,mert az ujabb kurvanagy coreszt okoz gazadasagilag?
Megint olyat latsz bele ami nincs.
Szoval TE ne csinaj politikat abba amiben nincs,mert ebben pont nem volt.Csak gazdasagi racionalitas.
Szerintem itt most nem ez a cél. Lehet hogy tényleg csak a választások miatt, de ha az eu nem gyakorol nagy nyomást akkor itt nem lesz lockdown.
Hol olvastál ilyet, hogy a fidesz, vagy az ellenzék hajtja a saját malmára a szelet????
Ezt írtam volna???
Általánosan írtam, kormány is ezt csinálja és az ellenzék is.
Holott a véleményem az, hogy ebből nem lenne szabad politikát csinálni.
Egyik oldalnak sem!
Megrögzött vagy már egy kicsit.
Fraszt,nem kene ujra TK ra tenni a gazdasagot egy ujabb lockdown-al.
Sehol.
Kivancsi a f@szom a jelentesre.
Nagyon szívesen! 😊 😉
Köcc...jól tetted. Aránylag ritkán nézek oda be, de látom van ott pár nagyon elvakult, de legalább bogyónak lett partnere a z O1G-ben :)
Ami mondjuk igaz, de hát akkor sincs jobb......A mi hazánk hátha erőre kap aztán kipicsázza az összest onnan :)
Pedig jó lenne ha sokan lennék...
Politikai toyikban is sokan eszik egymást, örülök, hogy oda szoktak, meg, hogy eszembe jutott kérni kell valami ilyesmit. Bejött, én kérek suldigungot. 😇
?
Ezt jól látod. Ritka ez a fajta szemlélet
Ez mondjuk igaz, népszerűség ide-vagy oda, már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást...
Az egész világon választások vannak=?
Szopatják ök magukat rendesen...
Ezért kell annak örülni amink van. Nagyon szar lehet azoknak akik irigykednek a másikra, mert közben telik az ő idejük is, csak savanyú szájízzel.
Sajnos maximálisan igazad van.
Megmondták, járulékos veszteség a minden más betegségben meghaltak, pedig lehet többen lesznek. Ugyhogy a politika nem a nép érdekeit képviseli sosem. Hatalom legyen meg sok pénz annak a pár néha igencsak ostoba embernek akik a közelébe tudnak kerülni.
Ilyen az, amikor az első a politikai érdek és utána jön az egészség.
Sajnos a választások mindent felülírnak.
👌
👏
Te se mentél semmire az oltásoddal.... már csak a harmadik véd meg...tavasszal meg a negyedik. Ja és hatmillió oltott van, egy csomó átesett meg másfél millió gyerek......ennyi oltatlan már nincs mint akikre hivatkoznak számszakilag.
Úgyhogy mégiscsak pipivel net nélkül kéne összezárni amiről hetente tudósítanátok.
Mindenhol így van fontos a moslékos dézsa, kire mennyi löttyen belőle.
Az a baj, hogy már ez is a választásokkal függ össze.
Elgondolkodtató.
Nem bírnák ki, de mi igen! 😅
pipi merre van? nem vihette be a kórházba a laptopot?