Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már 50-60e nél tele van kopadékkal és olyan rettenetesen dögszagú trutymó jön le amit nem hívnék olajnak.
Manuális 6 fokozatú váltó,és nem mondták,prognosztizálták.Hanem szagoltam. 🤔
Mint a motorkerékpár teleszkópban.
Meg van az határozva, csak utána kéne nézni. A vw-nél ez úgy szól hogy addig nem szükséges az olajat lecserélni míg nincs bármilyen meghibásodás. Ők ezt átlag 300ezer km-re prognosztizálják. De a történet nagyon egyszerű és az értelmesebbnek ez nem is okoz problémát. Ha leszedik a váltótpl kuplung csere miatt, akkor szokták cserélni ha ereszt egy szimering, cserélik stb stb. Ha nincs rá ok, nem kell cserélni, ha 600ezerig teszi a dolgát akkor addig nem kell cserélni.
Kikérem magamnak.......... 🤔

😂 😂 😂 😂
aham... azok már ilyen többször lélegeztetőgépre került, tákolt zombi autók 😆
10000 a cél és sálláláállááááá,király vagyok féltankig. 😂
ha opel akkor örökké fog élni
az egyetlen dolog aminek kezdete van de vége nincs
Legalább 5000-ért tegyél bele… 477 Ft-ért nem jutsz messzire 😂
Jó ez az élettartam átbaszás…. Most már csak az élettartamot kell meghatározni 😂
Azt ja! 😂
Wartburgot?
Vegyél sor3at motorba is azt lebeghet a meg sárgult szakállad... 🙃
Ha te mondod............
Nem kell ott töltögetni semmit.
Nem vesz ő, max lófaszt.Tankol a retyóba amíg a zajos el nem veszi tőle hogy az márpedig túl nagy. 😂
Nyálazzátok meg mind a HÁROM balherémet! 😍
Nem bántjuk druszám, had vegyen 125ös hoddát azt majd moroghat bagófüstbe burkolózva, hogy ménem megy, mocskos o1g. 😂
Azt csak túl kell tölteni amíg jó,ellenkező esetben 60e és Tk.
Lassan oda tart ezzel a mentálhigénés rombolással amit csinál hogy simán máglyára kéne vetni a vén 4 balherés komcsit. 😂
Vw konszern is.
Akkor olajbogyó a tűzre. 😂
Még mindig tegnap tankoltam 477 forintért,milyen kiskereskedői vinnyogásról beszélünk?
Úgy korrekt a válasz hogy olaj és bogyó.
Ami ugyanaz. 😂
"Lónak a faszát" 😝
Olvass vissza! Neked se legyen jobb, mint másnak....
Érdemes visszaolvasni? Vagy csak olaj és buzik?