Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A váltót is ha elromlik.... 😆
Tudom, hogy ki lehet.
Siman ki lehet cserelni.Karacsonykor lesz idom meg is teszem.
Ja opel váltó örök életű egy olajos. 😆
Melyik videót nézted?
Automatába mindenképpen kell olajat cserélni, manuálisnál van olyan, ha nem is mindegyiknél, hogy élettartam csere.
Azt hiszem tudom mire gondolsz, valami gorilla vagy tigris vagy mi a pöcs van rajta 🤔
Nem az automatáét(bár lehet, hogy arról is volt szó) hanem a hagyományosét.
Nekem volt,jo draga,no mindegy,van valami bitumenszalag szeru,hatha befer koze,bar asszem lukas dob hercsegeléséhez talaltak ki.
A legjobb az lenne ha felhegesztened a faszba. 😂
Nincsen, fém a fémen.
Ahol van, ott is kifújja. Az a tipikus sv-s hátsóhenger tömítés van ezen a szaron is…
A gyari femhalos/grafitszeru cucc nem fogja meg?
Sima Béláék a 14. kerben.
Csőváz urak ! Fém benzintank javításhoz valakinek megbízható embere van-e ? Lehetőleg olyan aki érti is mit tesz a biliacéllal ! Kösz.
Akinek volt pénze majomra… apropó tudod miért görbe a banán ?

Arra mondj valamit hogy mivel lehetne tömíteni a kipufogó csatlakozást. A bosal pasztája nem tartós, kitöredezik, elég hamar kifúj mellette. Simán csak kis hézagot kellene tömítsen két cső között 🤔
Hat,mivel markaszerviz es kell a pecset a papirba nekem ego,lelek de legfokepp penztarcarombolo az olajcsere. 🤔
Volt az enyémben is, 10w50 meg 10w60. Kerult vagy 1700-ba egy liter. Semmivel de semmivel nem éreztem rosszabbnak mint a 4000/literes LM-et. De a 7100-nál jobb volt.
Csak hát az egonak meg a léleknek kell hogy 25ezer az olaj bele 🤷🏼‍♂️
Nomeg elterjedt tevhit hogy utcara IS a legjobb a 300v. 😂
Triumphba elmeletileg elf 5w-50 megy kezdettol,legalabbis a szervizes azt mondta.
Jo,akkor ra kel birnunk hogy egy KCR 3000 est emelgessen?
Kizart,megprobalja,eltemeti,sose ir tobbet nyugatifeny linket. 🤔
Szerintem simán mehet bele. Total, elf stb ezek is tök jó olajok és mégsem használja senki 🤷🏼‍♂️
A kis súlyos edzés nem növeli az izmokat
Amit 10x egymás után meg tud emelni az ember a beszarás jelző villogása nélkül az kis súly
A kettespet emelgetese talan general egy foldigiliszta izomzonusat legalabb karban nem? 🤔
Mi baj a bowdennel?
Astra 25 éves minimum 280 ezer km és gyári a Bowden
Ráadásul könnyen nyomtató
A fizikát nem lehet megbaszni, az olajos se könnyebb, vannak előnyei, de egy hoki kocsinál semmi
Nem csodálkozom, bár én a lölőre tippeltem első körben.
https://www.napi.hu/magyar-val...

Érdekes.......érdekes........