Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyónak mitől lenne bármilyen izma? 😄
Ceedet vezetem sokszor,most vagy bogyonak gyakorlatilag nincs labizma,vagy geebasz volt a geppel,mert kurvara nem nehez a kuplungja.
Bowdenes? Pfffffff....
Oke, jogos.
Szimpi a 2 rugo alatti ar,full szintetikus,mindenfele szabvany,es bemegyek,megveszem,kb tolem ket klometerre,nem kell futarnak fizetni.
Honda,lassan egybe kene lapatolni,legalabbis ha megtalalom minden darabjat.
Ezt nem ismerem, de ha nezelodsz, a Zs+U-nal is nezd meg, mi van. Eleg jo arakkal dolgoznak, az en traktoromba pl. sehol nincs olcsobb minosegi kenoanyag.
Ez a triumphba megy ?
Eneost és LM-et ne, a többi mehet bele. Sőt a fentebbi kettőt ne vegye senki hogy olcsó maradjon és jó
Te umis kaptal egy T5-ot neccharisnyaban.Ingyen. 😆
Mindjárt ki is tüntetitek… 😂
A buzi szakallas komcsi minositett eset,szoval kapsz egy lapatot hamarosan.
Ha ilyen szépen összefoglaltad, akkor húzzál is a halál faszára! 😆
ezt mondom én is
ha mindenki olyan példamutató buzi lenne mint a szájer senkinek sem lenne gondja a buzikkal
Te is buzi vagy.
Egy budos buzi komcsi,megis megturlek. 😆
Ez hazugsag.Otthon,szuk korben.
Barki lehet buzi,csak ne riszalja a segget az andrasin,ne tolja keretlenul az ember pofajaba,ne kivaltsagos privilegizalt banasmodot koveteljen mert buzi,es huzzon a halal faszara az iskola helyett az ezekenyitessel.
Vénusz.
De ő bebizonyította hogy lehet.... 😆
Azért volt meghurcolva, mert mélykeresztény, árja, szélsőjobboldali politikus nem lehet buzi...
Mindenki más meg azt csinál amit akar...
Olajkerdes.
Mar megvan a dontes,de azzer ki mit javasol. 😆
Ez teljesen jogos.
De ha már automataváltó van benne, akkor tartsuk is karban!
Mint a kéziváltós autót is!
Ez szerintem elég egyszerű megközelítés.
A Kia Ceed-nek valóban rohadt kemény volt a kuplungja, de a Clionak (meg a Ceed előtt a Yarisnak) pehelykönnyű. Próbakörön, első kuplung-benyomásnál komolyan azt hittem, hogy el van szakadva a bowdenje. Nem vicc.
nagyvárosban nem rossz dolog ha egész nap téblábol az ember
régen egy 123as mercivel jártunk balatonra pecázni, abban is automata váltó volt, dugóban araszolni kurva jó, nem rohad le az ember kuplungos lába