Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyokam,itt a motorod.

http://youtu.be/qcAHQwQleUs
ez kb olyan átbaszás mint a képen látható led lámpa
ha igaz amit ír 65 ampert venne fel, és van rajta 2x1mm kábel 😂
Jaja, ez 0.08 m2, kb 15W lehet.
sanszosan tolt egy vagy ket 18650 li-ion akksit es kalap-kabat.
"VP" gyartmany ez is :D
A kb 270w-os napememem 1,5x1 meter koruli. 😆
Itt a napelem 100%, hogy nem 200W. A LED reflektor lehet 200W izzoval egyenerteku fenyereju, esetleg.
Gyanus is. 180cm x 100 a 360-380W, amit a tetokre raknak. Durvan 150-200W/m2-rel szamolj.
Srácok!

Egy 200W-os napelem mostanában mekkora? Mert nekem gyanús a 35x23 centi....
Az ára amúgy jó lenne, főleg hogy egy 200W-os, akkus fényszóró is jár hozzá, csak ma naggyon akcijósan:

https://mostonline.hu/termek/s...
Én simán mennék, hülyének hülye de biztos lehetne röhögni rajta.
Szerintem az a tipikus na fogd meg a söröm ember. Ilyeneknek szoktam az este elején valami faszságot elhinteni a gondolataiba ami pár pohárka után elkezd megvalósulni 🤷🏼‍♂️ Elég nagy baromságokat ki lehet így hozni emberekből 😂
Atyaúúúrisssteeen! 😂 😂 😂
Majd ha fórumtalit szervez 😁 Kibérel egy munkásszállót, lesz tepsis pizza, programnak tokaverseny és jogging divatbemutató, másnap búcsúbulin nyilvános együtt szarás 😂
Beugró 20 000 per kop 😅
Nem mer ő már többet motorra ülni. Vigyél inkább egy 50 köbcis robogót neki (csak ne túl erőset...) arra hátha ráül esetleg. 😁
Engem is vendégül fogadhatna a Tisza-tavon. Cserébe megtanítanám motorozni, vagyis megpróbálnám megtanítani 🤷🏼‍♂️
pipi akár haver is lehetne ha nem volna ilyen sóher és pár havonta meghívna egy hetes peca túrákra
Pedig de. 😂
pedig nem idióta gyerek, csak simán hülye 😄
Én el szoktam: igen érdekes elmekórtani esetleírások. 😍
Van, aki olvassa? 😆
Én mindig elolvasom, ja nem! 😂
Ne kisertsd,mindjart idehány 4x 500 karaker hulyeseget. 😆
Figyeled, hogy se híre, se hamva? Lehet, tényleg a Ducato hűtőrácsán van? :D
Szar vasa csak a Pipi-nek lesz, mármint ha egyáltalán meg jön neki a Dácsijja. 😆
Jó, hát autónál más... 😋
Nekik nem kell furgon,bogyonak csak melleütsz kidol amilyen rozzant,halni jar bele az elet,pipinek lehet kell a lapat. 😆
Persze,mindenki azt gondolja nala a bölcsek kövére. 😆