borkai az hibátlan volt, hajóút, drog kurvák teljesen asszimilálódott a környezetébe
a szájer meg bár buzi volt nem fesztiválozott meg ilyenek
ha nem nyomják fel akkor simán éldegélt volna úgy mint eddig
azért az neked nem fura hogy egy buzizsúron csak egyedül a szájer lett "meghurcolva" mert nem egyedül volt ám ott.....
de azért egy férfinak született buzit beválasztani női szépségversenyre az azért bizarr
sokkal jobban mint a buzi énekes aki osztrákiát képviselte pár éve
Mondjunk le a Fudan egyetemről, nekik nagyobb szükségük van rá. Ott is létrehozhatnak egy multidiszciplináris klinikát, mint Sanghajban és segíthetik a gyerek és fiatalkorú transzneműek átalakulását 😂 😂 😂
azért ide is eljutott a német társadalom
az árja fajból ez lett:
néger transzakárki bejutott a női szépségverseny valamelyik fordulójába https://888.hu/feher-ferfi/egy...
haver küldte mist nem tudom mennyire hiteles de ezek a németek(is) nem viccelnek a buzikkal.....
Dewaltra kell váltani 😎
Bár nekünk is most makiták vannak meg festoolok. Akkusban minden makita, most már lehetetlen lenne váltani más típusra vagy egyben mindent de az horror pénz lenne…
Én a gildan pólókkal jártam így
Rendelés lead és semmi, email képkivágások aztán ismét hallgatás
Majd hetek múlva jött a mail hogy egyik póló nincs válasszak másikat
Melós pólóknak tőlük rendelek mert nagyon faszák de januárban kell elkezdeni hogy a nyárra megjöjjön a cucc
Nagy cégek leszarják a kis vásárlókat, mert hiába rendelek 70-80 ezerért nekik az csak apró
Azzal nincs baj, amit használunk azok kezelhetőek és valóban 0-24-ben lehet ölni. Most mindkétszer szerszám plusz rögzítési anyagban szivatnak, csak mert a rendszerük sose tudja azonosítani a befizetést. Bárhol máshol a kosárbatesz megrendel elküld után két nappal itt a lom. Ott négy nap után.elkezdem keresni a hiltinél és nagy nehezen megtalálják aztán küldik. Nesze neked 48 órás kiszállítás. Mire ide ér nem.is kell mert veszek helyette másikat olcsóbban.
Köcsög ez a hilti..... amekkora nagy nevű cég annyira szar a webáruházuk és lehetetlenség vásárolni náluk normális módon..... másodszor is ugyanabba a idióta hibába esnek én meg hiába várom a cuccot amit minimum előre utalással kell kifizetni, mert a bankkártyás többnyire nem működik az utánvét meg jó drága náluk. Szerintem az üzletkötőkre alapoznak mindent, ami meg csak nagy cégek.esetén nagy rendelés mellett működőképes.
A Honda CB125F-hez képest a plusz 60 kiló súlya, a dupla benzinfogyasztása, meg a 350 ezerrel magasabb ára aggasztó csak. Na meg ez nem Honda.... Amúgy szívesen kipróbálnám egyszer.
a szájer meg bár buzi volt nem fesztiválozott meg ilyenek
ha nem nyomják fel akkor simán éldegélt volna úgy mint eddig
azért az neked nem fura hogy egy buzizsúron csak egyedül a szájer lett "meghurcolva" mert nem egyedül volt ám ott.....
de azért egy férfinak született buzit beválasztani női szépségversenyre az azért bizarr
sokkal jobban mint a buzi énekes aki osztrákiát képviselte pár éve
https://mandiner.hu/cikk/20211...
Reméljük hogy a magyarság elkerüli.ezt a mélyrepülést a semmibe.
az árja fajból ez lett:
néger transzakárki bejutott a női szépségverseny valamelyik fordulójába
https://888.hu/feher-ferfi/egy...
haver küldte mist nem tudom mennyire hiteles de ezek a németek(is) nem viccelnek a buzikkal.....
Bár nekünk is most makiták vannak meg festoolok. Akkusban minden makita, most már lehetetlen lenne váltani más típusra vagy egyben mindent de az horror pénz lenne…
Rendelés lead és semmi, email képkivágások aztán ismét hallgatás
Majd hetek múlva jött a mail hogy egyik póló nincs válasszak másikat
Melós pólóknak tőlük rendelek mert nagyon faszák de januárban kell elkezdeni hogy a nyárra megjöjjön a cucc
Nagy cégek leszarják a kis vásárlókat, mert hiába rendelek 70-80 ezerért nekik az csak apró
(szerintem, a számokból legalábbis így jön ki 65A, ami szerintem se kóser)
ez egy tizenévesnek még jó lehet
olyan mint a recskázás, van egy kor ami után már égő......