én néhány banánt elloptam 10 éves koromba a mária segítség strasszén bécsbe az osztálytársakkal a 90-es évek elején. A zotyától 3 hétig azt hallgattam mekkora tolvaj vagyok. Te meg napi 2hektó bengát durrantottál meg(szemeit körbeforgatós) kíváncsi leszek ejt e rólad 1 rossz szót is(gondolkodós)
szavazzuk meg a bútorboltosokat(gondolkodós) Írjunk petíciót. 2-en már vagyunk 😅
azt veszünk sarokkanapét a zotyától.(gondolkodós) ha ráfizet minden terméken elviszem az egész raktárkészletet(fetrengős)
Háááát srácok…. Megnéztem moziban a Post Mortem című magyar filmet…. Kiváncsi voltam, mit tudnak kihozni 2021-ben 3m dollárból…
Szarnak azért nem mondanám, mert ahhoz kell valami minőség, amit annak lehet hívni… ez azt sem tudta hozni…. 😂
Ha valahol szembe jön veletek, EZT NE!!!
Azt hiszem suicid hajlamok kaptak el közben 😂
Azért annyira ne sajnáld őket. Ismerek pár kút tulajdonost.......Pláne amelyiknek 4-5 van már annak a legnagyobb gondja eltüntetni a pénzt hogy ne kelljen sokat adózni.
Mondjuk ezt a bútorboltosokra is kiterjeszteném(gondolkodós) 1%-k haszonkulccsal engednélek benneteket dolgozni aki csalna és akár 1,5%-ot is rádobna a termékre elállamosítanám minden tulajdonát(gondolkodós)
ez mit jelent az üzletembe bejön oláh jóska meg csapata, árul és kasszázik az ént tulajdonommal. Ez normális?
ez kb. mintha hozzád bemennének, a házba megvacsoráznának a hűtődből, felpróbálnák az asszonyt, majd mennének tentikélni az ágyadba a nagy képernyős tv nézve. Aztán reggel valami lomoddal elmennének kocsikázni, kirándulgatni. Majd ezt ismételnék 3 hónapig. Ha neked ez a normális hát lelked rajta
hagyd már ezt a lózungot ini. 5x leírtad, hogy majd a benzinkutak ezt visszaszedik. honnan a faszból szednék vissza? Az is egy sima vállalkozás mint bármelyik másik. 3 hónapig árulhatja a portékáját szaré-hugyé aminek a "hasznából" kell fizetnie az üzemeltetési költséget.
lehet tartani valami üzemszünetet. Annak nem olvastam utána mit jelent. (gondolkodós)
Vitorlának vitorla, de a döngölt föld is megfogná, ha a termett talajhoz feltámaszkodik a beton mindegy mekkora és milyen erős, persze ha nem homokos a talaj.
nincs egy órája, hogy hallottam a rádióba a jövő évre tervezett pénzosztást(kezeit széttáró) 2 percig a bemondó csak azt sorolta mennyivel jobb lesz nekünk jövőre. Nincs szja, visszafizetik az idei adóbefizetést, befagyasztották az üzemanyagárakat, fax tudja melyik szegmens 20 %-al több fizetést kap, meg egy halom vakító dolgot. Ezek, most bevetnek mindent a választás jegyében(gondolkodós) Azt azért még sem értem, hogy kötelezhetnek kereskedelmi egységet kötelező nyitvatartásra veszteség árán is amit kijelentenek,hogy nem szándékoznak kompenzálni. Nem hiszem, hogy erre nincs valami törvény ami ezt tiltaná.
azt veszünk sarokkanapét a zotyától.(gondolkodós) ha ráfizet minden terméken elviszem az egész raktárkészletet(fetrengős)
Szarnak azért nem mondanám, mert ahhoz kell valami minőség, amit annak lehet hívni… ez azt sem tudta hozni…. 😂
Ha valahol szembe jön veletek, EZT NE!!!
Azt hiszem suicid hajlamok kaptak el közben 😂
ez kb. mintha hozzád bemennének, a házba megvacsoráznának a hűtődből, felpróbálnák az asszonyt, majd mennének tentikélni az ágyadba a nagy képernyős tv nézve. Aztán reggel valami lomoddal elmennének kocsikázni, kirándulgatni. Majd ezt ismételnék 3 hónapig. Ha neked ez a normális hát lelked rajta
lehet tartani valami üzemszünetet. Annak nem olvastam utána mit jelent. (gondolkodós)
kiskőrösön van 4 kút és elvannak
plusz szinte minden faluban van benzinkút
annyira nem lehet szar az üzlet....