Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit kényszerít a kormány? Ezt mondjuk?

https://index.hu/kulfold/2021/...

Ja, nem is, hiszen ezt a jóoldali labancok teszik. Kinek a diktatúrája, Bogyó?
Passzolom a kérdést, fingom sincs ki az a Kórózs..
Aha, te mit is mondtál a balfasz kórózs véleményére a vírusteszttel kapcsolatban?
Felolem vihetik,sot siman eladom meszarosnak,ő kifizeti,a bige meg a tobbiek penz nelkul vittek. 😆
Nem aggódok értük - tőlem bezárhat minden koszlott "noname" kút.
A gengszter módi nem tetszik, amit a KORMÁNY rájuk kényszerít.
Legközelebb jönnek a pékek, vagy éppen a bútorboltosok...
Kivel?
Amugy az is vicc hogy te aggodsz a MASZEK kutak tulajaiert,akiket 30 eve gyűlölsz mert volt annyi ver a csalanos faszukban veled ellentetben hogy valallkozzanak.
Es sohanem is tankolsz naluk. 😆
Nem bírsz előzni? Lusta vagy taposni a Priusnak?! 😆
Tudod hogy baszhatsz ki legjobban velük?!
Ezután csak a "legdrágább", autópálya menti kutakra járj tankolni, akciós árú benyát! 😆
En ennek ellenére csalódott vagyok. A hatósági benzinárral, minden esély elpárolgott, hogy csökkenjen a forgalom😭
ezt mondom én is napok óta hogy még mindig kapni 480 alatt benzint, ha nekik sikerül akkor a töbinek is sikerülni fog
én úgy gondolom a fokozatosság a kisebbik gond
én abban látom a problémát hogy mi erőn felül szeretnénk zöldülni (ami hosszútávon még jó ötlet is lehet) amibe szinte belerokkan minden ország
ezzel szemben a távolkelet meg olyan mértétkben szennyez hogy arra nincsenek szavak
ha ott csak 20% zöldülést elérnénk akkor az már többet jelentene mint a nagy európai faszság minden terve kivitelezve
Akademikus vita,a diszkont kutak ma is 480 alatt adjak,es hatosagi csak a 95 os meg a sima dizel.
A legtobb kut akcios Husegkartyajaval mindenkinek lejon az aktualis arbol 7-8 forint.es ettol meg egyik sem nyiffant ki.
A noname egykutas cegek is csak az arral tudtak versenyezni.
Meg ha a teruleten egyeduralkodoak,de azoknak extra hasznuk volt eddig is.
Csak hat lehet aktualis vonyikolast leadni,mer az bogyo szereti.
Utálom a macskákat így engem egy sem figyel legfeljebb messziről és úgy jelentget a gazdájának. 🙀
Arra gondolsz, hogy pipi embertársai vérét szívja (vagy más részét) és ezért megtéveszti ahogy csak tudja? 😱 ....ilyet elképzelni sem tudok. 🤑
Én csak arra kívántam reagálni, hogy ha tulajdonos valaki valahol, attól elvenni nem nagyon lehet semmit. Mert itt arról megy az ajvékolás, hogy elveszik a benzinkutat.
erről szó sincs.... az átmeneti időre (3 hónapra) át kell adni az üzemeltetést. Amint lejár a hatósági ár időtartama, visszakapja. Ráadásul aki átveszi erre a 3 hónapra, teljes anyagi felelősséget kell vállalnia.
Hm, az utóbbi pár hétben pár cikkben írták, hogy épp az a baja a fosszilist előállító cégeknek, hogy a befektetők valamiért (nyilván háttérhatalom stb. a vicc, hogy akár igaz is lehet 😄 ) csak a zöldenergiának nevezettbe hajlandóak pénzt tolni míg a fosszilisektől lehetőleg elvonják és méár nincs pénz azt fejleszteni, olcsóbbá tenni miközben az un. zöldenergiák meg igazából a jelenlegi hatásfokkal elég nagy bukta (bár könnyen lehet, hogy még csak jelenleg és a fejlesztések hatására értelmes alternatíva is lehet) és a közeljövőben elég nagy gáz lehet emiatt tehát az olajcégelet nem kell sajnálni, de most a pénzt elvonják tőlük a befektetés helyett míg amivel ki akarják váltani az még messze nem üzemképes. A fokozatosság hiányzik.
Tulajdonostól elvehetik, bérlővel esetleg felmondhatják.
a vízforralót kifelejtetted, pedig kurva sokat eszik 😉
emelt feszültség
ha az utcai drótban nem 230v megy hanem mondjuk 400 akkor több wattot lehet kicsikarni ugyanakkora átmérőből
egy hátránya van hogy minden házhoz kelleni fog egy mini trafó mint pl usában itt-ott
Tudod mi a diktatúra?
Amikor a náci buzi kirúgja Petry Zsoltot csak azért, mert a kijelentette, hogy neki más a véleménye (nem is mondta mi) a buzikról, mint a másik sutyeráké.

Na, az a DIKTATÚRA!
Te ii viheted a különbözetet tankolás után a kedvenc kutasod lakására.
Tudom, hogy ezzel nem mented meg, de ne fogadd már el a kormánytól ezt a rablott értéket.
És akkor hiteles leszel, a szememben mindenképpen. És az nagy szó, hidd el.
Látod, én gondolva a jövőben előre nem látható és tervezhető fogyasztókra, nekem 3*25A van, de csak azért, mert akkor már csak ennyit engedélyeztek.
Az egész napelemes zöldség olyan nagy átkúrás, mint tv-k fogyasztása. Mindig tök boldog volt, hogy a korszerű LED technika mennyivel jobb és energiahatékonyabb. persze, csak a crt tévék 30 collosak voltak, most meg? Státuszszimbólum a baszom nagy tévé, így most pont annyit fogyaszt (vagy többet) mint a régi. De nagyságrendben biztosan.
És a mosógép? Az dettó, plusz a szárítógépek. A mosogatógépek. Az elektromos konzervnyitó...
Persze, de én erre céloztam. A meglévő nem alkalmas, a bővítés meg akár a 20/0,4 kV-os trafó cseréjétől kezdve sorban végigmegy ám.
És ne a kozmopolita suttyókra gondoljunk csak, hanem a röcsögepusztai embernek is joga lesz ám elektromos autóval menni a falusi kocsmába.
Ja, és ha a minden ember egyenlő (szerintem amúgy nem), akkor a 1,5 milliárd kínai buzinak is meg az ugyanennyi indiainak, meg pakisztáninak.
Így tessék ezt szemlélni, nem úgy, hogy a pár ezernyi már meglévő hajtánynak jó legyen és hangosan kiabálhassák, és szuperzöld vagyok!
Emelt feszültség?????