Nyilván (már) nem vagyunk nettó befizetők - az túl átlátszó lenne. Viszont az elosztásba keményen beleszólnak. Lehet díszburkolat, öko park, látvány központ, meg mostanság épp villany autó meg napelem - ez egyik se mozdít nagyot rajtunk ☹️ Az más kérdés, hogy tűznél ülő vezetőink mindent megtesznek, hogy legalább rajtuk mozdítson nagyot 😅 de most nem ez a téma... inkább az, hogy egy osztrák gazda 2 tehén meg hegyoldalnyi fű után nagyobb támogatást kap, mint egy fél magyar falu.
Nem kell, pontosan tudom 😂
Mint az igazságügy miniszterünk is, hogy nem vagyunk nettó befizetők, még a multiknak való juttatással sem egyelőre…
de hogy Hans többet adott bele, mint Bogyó, az qrva élet 😂
majd a főni odabasz neked(fetrengős) már megkezdték a puhításodat8gondolkodós) tavasszal mindenki nyitva lehetett csak a bútorboltoknak meg a gúnyaboltoknak kellett bezárva lenni, mert ezzel az intézkedéssel állították meg a vírust 😂
Aki sokat betonyolt, az felénk.is kreált valamit. Anyag volt hozzá dögivel. De mi csak épp ha kellett valami kis beton akkor kevergettünk. Egy járda vagy egy tyukól nem sok betont emésztett fel.abba az idöben. Szerencsére, mert most könnyü volt felverni meg elbontani. Na de én.kibasztam az utódokkal, tizenöt centi C16 alatt semmi nem létezik.
hát nem tudom(gondolkodós) Apám meg 2 hektós lemezhordóból, néhány vascsőből 1 villanymotorból ékszíjtárcsákból meg ékszíjból összetákolt egy gépet oszt felépített vele 1 nyaralót(kezeit széttáró)
Mint az igazságügy miniszterünk is, hogy nem vagyunk nettó befizetők, még a multiknak való juttatással sem egyelőre…
de hogy Hans többet adott bele, mint Bogyó, az qrva élet 😂
én még vért is vennék tőlük 2 hetente hogy ne legyen erejük pöffeszkedni 😂
De megígértem neki amikor visszük a milkát kalocsára eltáthatja benne a száját (fetrengős)