Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az enyém - a Lőrincé..... 😬
https://www.origo.hu/gazdasag/... na Bogyókám...? 😊
Bódy csabyka most mondta a tv-ben "világzeneiesebb" agytündér kotorékok... 😅
Nyilván (már) nem vagyunk nettó befizetők - az túl átlátszó lenne. Viszont az elosztásba keményen beleszólnak. Lehet díszburkolat, öko park, látvány központ, meg mostanság épp villany autó meg napelem - ez egyik se mozdít nagyot rajtunk ☹️ Az más kérdés, hogy tűznél ülő vezetőink mindent megtesznek, hogy legalább rajtuk mozdítson nagyot 😅 de most nem ez a téma... inkább az, hogy egy osztrák gazda 2 tehén meg hegyoldalnyi fű után nagyobb támogatást kap, mint egy fél magyar falu.
Nem kell, pontosan tudom 😂
Mint az igazságügy miniszterünk is, hogy nem vagyunk nettó befizetők, még a multiknak való juttatással sem egyelőre…
de hogy Hans többet adott bele, mint Bogyó, az qrva élet 😂
A cigi a hülyék adója.
Nálunk a legolcsobb kuton most 478 és 475 lett az üzemanyag....
Ja, Hans pont arról híres... Gondolom, neked nem kell magyaráznom, hogy az eu-s pénz miből van (pl. Pipinek meg felesleges) - úgyhogy el se kezdem 😂
minden maszek geci, ez a kiindulási pont
én még vért is vennék tőlük 2 hetente hogy ne legyen erejük pöffeszkedni 😂
A napelem EU-s…. 😂 úgyhogy azt Hans dobta össze neki 😂
Szemetseg neked barmi penzt koltsegvetesbol adni,egy ingatlanoligarha vagy,geci MASZEK.
Miért, te adót önként fizetsz?
nekem mind1 nem az enyém lesz8kezeit széttáró)
Remélem tele is bagózza azonnal :)
lehet az egész(fetrengős)
De megígértem neki amikor visszük a milkát kalocsára eltáthatja benne a száját (fetrengős)
de azt a bogyó fizette az adójából nem kényszerítettek rá vállalkozásokat, hogy adják nekem. Szerintem van némi különbség(gondolkodós)
Hacsak ugy nem......remélem nem.ukrán zárjegynélküli prilukit sziv.
még van
Várjál, ami jövedéki van a dohányon mostanság, meg nem tegnap óta szívja.... Lehet a fél Dacia ára a Bogyótól jött be :D
mondom elemes.
majd a főni odabasz neked(fetrengős) már megkezdték a puhításodat8gondolkodós) tavasszal mindenki nyitva lehetett csak a bútorboltoknak meg a gúnyaboltoknak kellett bezárva lenni, mert ezzel az intézkedéssel állították meg a vírust 😂
Tiédböl? Abbol a gyógyszered se jön ki.......akkor már inkább az enyémböl 😄
Aki sokat betonyolt, az felénk.is kreált valamit. Anyag volt hozzá dögivel. De mi csak épp ha kellett valami kis beton akkor kevergettünk. Egy járda vagy egy tyukól nem sok betont emésztett fel.abba az idöben. Szerencsére, mert most könnyü volt felverni meg elbontani. Na de én.kibasztam az utódokkal, tizenöt centi C16 alatt semmi nem létezik.
Az én adómból....
hát nem tudom(gondolkodós) Apám meg 2 hektós lemezhordóból, néhány vascsőből 1 villanymotorból ékszíjtárcsákból meg ékszíjból összetákolt egy gépet oszt felépített vele 1 nyaralót(kezeit széttáró)