Ha a Pipi ugy beszel a termekrol, hogy objektiven mindent megtudok rola, feliratkoznek. De ez a gumilany elsosorban a farkammal kommunikal es ugy akar eladni valamit. Szomoru, hogy erre van igeny.
Nem vagyok baratja annak, amikor az allati enemmel probalnak behuzni a csobe. Ha egy fasz hoz dontest a nevemben, mar regen rossz. Szavazni is ezen elvek menten jarok, avagy nem.
Sima termékbemutató videók. Nézz meg egyet, és képzeld el, hogy a nagymellű kínai csaj helyett mondjuk a nagy tokájú Pipi mutatná be ugyanezeket a dolgokat. 😂
Nem kattintom meg, de ha a mondanivalo a prezentacioval forditottan aranyos, ahogy jellemzoen lenni szokott, akkor szomoru, hogy ennyi a kattintasok szama.
Én "noname" kutaknál bő 30 éve nem vagyok hajlandó tankolni. Soha, semmikor.
Az oka: anno még a második Trabantomat a kúton megitatták olaj nélküli "keverékkel", a párezer km-rel előbb vadiúj GYÁRIRA cserélt főtengelyem - a tankolás után 100 km-rel - beállt mint a szög. Autómentés, vontatókötél, anyámkinja.....
nem egészen így van, ha neked nem éri meg más fogja üzemeltetni
szerintem ez is csak elméleti dolog, mert ha egyiknek nem éri meg akkor a másik se fog kapkodni érte
és jellemzően a kis kutak adják olcsóbban a benzint
kiskőrösön van 4 kút omv-mol kb egy árban, másik kettő noname meg olcsóbbak, nem emlékszem az árakra mert nem veszek benzint csak az omv 100ast, az meg nem érdekel mennyi mert olyan kevés kell
Faszt kell bogyot csesztetni,eddig kurvaanyázta a " MASZEK" mindenkit benne a benzinkutasokat,most vinnyog miattuk hogy szegeny "MASZEK" kutasoknak elveszik almai vallalkozasat.
Attol fugg hogy mikor mit ad parancsba a telexindexmercenyugatifeny.
Ha esik az azorban hibaja,ha neger gyerekek az is,tokmindegy bogyonak. 😆
Lenyeg hogy MINDEN ami rossz az az orban hibaja ami jo az az elkenzeke.
Ha bogyo kinyiffan tudőemboliaban az szerintem mindenkinek jo.
A mamanak mindenkepp mert nem szagolja a nikotintol es oregseggol buzlo irhajat. 😆
Nem fogod fel a lényeget: ha - mondjuk veszteséges, kis benzinkút tulajdonosaként - bezárnál erre a 3 hónapra, akkor a kutadat (a vállalkozásodat, az életed munkáját) simán szarrá büntetik, majd ELVEHETIK tőled!
érdekességképp:
egy pár éve becsődölt üdítős cég története(pontos árakat nem írok mert elfelejtettem csak az arányok miatt van ár)
leszerződött egy multival hogy a 2 literes üdítőt szállítja 59 forinttért, amit a multi árult 109 ért
neki 49 forintba volt a 2 literes üdítő havi 4-5 kamion árut kért a multi
namármost a multi néha akciósan adta az üdítőt, 59ért, ekkor 39ért vette meg a gyártótól, és ilyenhor heti 3-5 kamion áru kellett neki
szóval minden flakon üdítővel 10 forint bukóban volt(a 10 ft az biztos erre emlékszem)
de ha nem adta volna bukóban szerződést bont a multi...
addig amíg 2-3 havonta volt 1-1 hét akció addig még be tuda vállalni, de végül annyi akció volt hogy inkább abbahagyta, el is adott minden gépet, csak a kamion maradt és bérbe fuvaroz
nem kényszeríti, ha akarnak be is zárhatnak......
ha nem tetszik el lehet menni, mintha a te nagy kedvenced is ezt mondta volna
amúgy az olcsóbb kutak még mindig 480 alatt árulkák a 95-öst, szóval azért nincs itt ekkora nagy baj miont amit a balos média csinál
mindemellett igazad van, itt más faszával verik a csalánt, csak nem 10 millió emberével hanem párszáz-párezer fasz leng a csalánerdőben
akikenek a java része már előtte is meg utána is be tudja a veszteséget szedni
Egy jogállamban ilyet egyszerűen nem tehet meg, hogy nem csak hogy veszteséges működésre kényszeríti a benzinkutakat, hanem ráadásul belengeti azt, hogy egyszerűen "elveszi", ha azok inkább bezárnának, elkerülve a veszteségeket.
Ennek NAGYON ROSSZ a politikai üzenete. Ez már nyíltan diktatúra.
Mindenképp más faszaval veri a csalánt, hiszen a kormánynak nincs pénze… most akkor mit kellene csinálni? Ne fizessen a nyugdíjasoknak? Most ne támogassa a családosokat CSOK-al, amikor már benne vannak a hitelben? Stb… választási öngyilkosság lenne… te honnan vennél el most, hogy rendben legyen az éves költségvetés? Olyat mondj, amire nincs nemzetközi szerződés vagy kötelezettségvállalás…
Értelmes legyen, ne olyan, hogy a főváros 180mrd-t kapott átadásnál… Ja meg 340mrd kötelezettséget… 😂 hülye példa van rengeteg….
Nyakunkon az év vége, a forint történelmi mélypont közelben… szóval?
Nem lehet most adót kivonni a rendszerből, mondj egy jobb megoldást, hogy a benzinár miatt se legyen sírás, és az árak se szabaduljanak el miatta….
mert valamit tenni kell
ha nem csinál semmit(mint anno a gyurcsánybohóc) az a baj.......
amúgy fel kellene fogni hogy mi(meg a többi keleti ország) beton tömbökkel a lábainkon futunk versenyt, és még jóval hátrébb is indultunk
ehhez képest szerintem egész jól áll az ország
Nem vagyok baratja annak, amikor az allati enemmel probalnak behuzni a csobe. Ha egy fasz hoz dontest a nevemben, mar regen rossz. Szavazni is ezen elvek menten jarok, avagy nem.