Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te hazadban a fobiztositek a beepitett teljesitmeny szorozva az egyidejusegi tenyezovel eredmenyekeppen kiszamolt aramhoz van igazitva?

Nem, a nemet kiserlet nem valos, hanem azt bizonyitotta (?) be, hogy ha elore felkeszitett es kulon rendszert ezért epitek ki, akkor lehet tolteni arrol elektromos autokat is. De nekem pl. ehhez nem kell kiserletezni, ezt alapbol is megmondom.

Azt csinalja meg a zoldnaci, hogy oda egy mar lakott lakotelepre, az EHTR-bol kihuz egy aramkort es tegye azon lehetove 80 auto tolteset. Majd meglatjuk, hogy akkor mi lesz.
Te keverted ide, bár szerintem csak hőbörögsz valódi érvek nélkül a villanyautók ellen.
Valójában pedig mondhatsz akármit, a német kísérlet bebizonyította, hogy működik a dolog.
Pipi ámokfut és kényszeres válaszadásai közben a németek.elbontják az országukat.
https://raketa.hu/banyaszat-ko...
villanyos témában igen(kezeit széttáró) Az itt fórumozók nem annyira nyitottak az ilyesmire elég antpatikusak a villanyautóval kapcsolatban mert hát nekik nincs(fetrengős)
ki szerint?
na a 2 professzor összecsap(fejét fogó) de azt még mindig nem mondtátok meg a kábeldobom miért olvadt össze múltkor majdnem(kezeit széttáró)
igen. A fát már elég drágán viszik ki az erdőből is(gondolkodós)
a vellany legjobb lenne ha már wifin jönne(meghajlós)
gibsi kicsit ki van már öregedve valahogy majd elkalauzol még minket(fetrengős)
Miért a kettest nem a duna mellé építik?
ma is 18 ezerért tankoltam az asszony aurisába( és lassan minden héten ennyiért. (szemeit körbeforgató) Úgy, hogy a vellanydákóról nem mondok le(ujjával nemet mutató) Csináljuk úgy,hogy te az 5%-ára csökkented az eddigi fogyasztásod a maradék 5%-or rám ruházod(meghajlós)
egy jós veszett el benned(fetrengős)
Az egyidejusegi tenyezot ne keverd ide.
2x is(meghajlós)
100-200 év múlva ki tudja mi lesz a közlekedés vagy,hogy kell e egyáltalán közlekednünk bárhová is. olyan ütemű a fejlődés, hogy itt lassan már csak 5 éves tervekben lehet gondolkozni mint annó a nagyjaink tették 😁
azok jól lesznek kiegészítő erőforrásnak. össze kell kombinálni és egyszerre alkalmazni de szerintem ez így van most is
van(meghajlós) 1,3, végtelen
😂
sose értettem az atomerűművel mi a faxom bajuk van(kezeit széttáró) néhány kg hasadóanyagból 1 országot ellátnak 1 évig energiával majd a hulladékot kilőhetik a holdra ha a földön útba van oszt kész.(kezeit széttáró)
Nem nem a csúcsra méretezünk.
Van egy egyidejűségi tényező Pl egy 1 lakásnál a biztosítékok áramának 100%-át kell biztosítani. 20 lakásos társasháznál 38% az összes lakás csúcs igényéhez képest a betáp teljesítménye.
itthon is vannak szálkás halak, az ilyen szálkatemető pl. a balin a garda. ezt követi sorba a csuka is. Aztán vannak kimondott kevés szálkás halak pl. a tokfélék ilyenek.(meghajlós) A ponty az kb. a közepesen szálkás halakhoz sorolható(kezeit széttáró)
talán nincs még egy olyan pocsék ízű hal mint a csuka. Arra külön kell születni, hogy azt szeresse valaki. Maradj inkább a balatonba fogott hekknél(meghajlós) Az szálka nélküli ízletes fehér húsú(meghajlós) ha nagyon halat kell ennem nekem is az jön be(meghajlós)
Vigyázat hamisítják csak a balatoni az igazi 😀
ehető.
nem sanyi te egyszerűen csak egy hiszékeny hülye vagy 😂
volt az 4 kg(gondolkodós) Nekem nem tűnt olyan nehéznek pedig 1 évig hordozgattam az őrtoronyba(kezeit széttáró) Egyébként annál a fegyvernél nem kell jobb. Mindent tud amire szükség van. Nagy tűzerő nagy átütő képesség, megfelelő pontosság és a teljes igénytelenség. Ledobtuk az ural hátuljából bele a sárba, húztuk vontuk egész nap volt aki a gyalásó helyett is azt használta jobb híján 😂 Még is feküdt minden bukóalak(meghajlós) Ezek a modern cizellált fegyverek ezt nem tudják. Kicsi párát kap már vagy a lőszer akad el benne agy pontatlan lesz vagy valami nem működik rajta ahogy kell. Lehet az ak a fegyverek között olyan már mint az én nokia c2-esem a telefonok között, de még mindig nagy élettartamú és megbízható és amire legyártották azt tudja még ha nem is olyan csili-vili mint az újak (meghajlós)