hát ez elég durva8gondolkodós) pláne ott ahol már lassan milliós tömeg jár tüntetni az oltás ellen ez megint lábonlövés lesz(fetrengős) Van nekik bajuk az energiával is nem tudom hiányzik e ez még a nyakukba 😂
nekünk legfeljebb annyiból szar ha bedől a német birodalom bedőlünk mi is(gondolkodós)
biztos nem mindenki van ezen a véleményen. Én veled egyetértek. Aztán életmód tanácsadó sem vagyok. Persze lehet frílac így érzi jól magát a fasz se tudja. A saját nézőpontomból írtam amit írtam. Ezért nehéz elhinni nekem, hogy bárki is így érzi jól magát. Amit pocsecs fel szokott tenni fotókat kajákról ha attól nem indul el valakinek a nyálelválasztása akkor ott rendszerszintű hiba van a fejbe 😂
Nem kell túlbonyolítani… Főni megmondta, a baloldal oltás ellenes…. Tehát aki be van oltva Fideszes, a többi meg libsi/komcsi… nem kell megmagyarázni senkinek, ugye? 😂
Ja, nem szelektálni kell az étrendet, legfeljebb mértékletesen enni azt, bár én ezt sem követem. Szerintem az ember lehetőség szerint egye azt amit szeretne és akkor amikor szeretné.
hát ezt te tudod, hogy élsz lackó. Ha nem fér bele enni jóízűket, meg néha bebaszni a komákkal hát akkor megbaszta a jó qrva isten az egészet.(kezeit széttáró) Az, hogy te és néhány cimbid táplálék cölibátusban él, 1 szemmel sem vagytok különb emberek senkinél(kezeit széttáró) Elképzelhetetlen, hogy ti így érzitek jól magatokat. (szemeit körbeforgató) Szart esztek azt is keveset és megvontok mindenféle gasztronómiai élvezetet magatoktól. Ez nagyfokú baromság pláne 50+ osan. Persze, ha úgy élnétek mint minden normális más ember lehet lenne már egy kis pocak legfeljebb(gondolkodós) És? Gondolom a hiúság és a holdig érő egó sérülne(gondolkodós) Faszák a komáid is(tapsolós) Összeütök egy pókerpartira buborékmentes ásványvizzel (tapsolós) - te laca rendelsz pizzát? - Te hülye vagy??- nyugi csak vicceltem készítettem spenótot szójafasírttal 😂
Azzal büszkélkedsz,hogy 1 évben megiszol 1 dl alkoholt? Ezt inkább titkold, mert mindenki hülyének fog tartani(bár nem alaptalan) 😂
Nem vagyok egy nagy ivó(ujjával nemet mutató) De amikor kijön rá a lépés megiszom amit me kell. 4-5 ször berúgok 1 évben. Mivel a szervezet nincs az alkoholhoz különösebben hozzászokva nem is kell sok szesz hozzá.2-3 sör, 2- 3 feles aztán nekem kb. elég is. Másnap sem vagyok ennyitől szarul.
Szerintem próbáld ki te is. Először is azt kell végre elhinned, hogy a környezetedet baromira nem érdekli mivel sanyargatod magad. Aztán azt is meg kell értened, hogy hiába szeretnél erre az életmódra büszke lenni a reptéri kutyát nem érdekli.
Aztán üljél le egy jó zsíros pörkölt elé, sok friss fehér kenyérrel amivel kitunkolod a maradék szaftot. Aztán hívd fel azokat a normálisabb cimijeidet akik így élnek. (kezeit széttáró) Menj el vagy híd el őket zsugázzatok némi sör és jéger mellett(gondolkodós)
Aztán ha szüret van az apósnál, ne a földhöz vágd a puttonyt vagy darálót és elmenekülj, hanem nyugodtan italozz te is az emberekkel. Aztán a munka is könnyebben halad a kedv is jobb meg lehet az asszony is odaengedne az ágyába hosszú évek után. Senki nem várja el tőled, hogy önmegtartóztass(ujjával nemet mutató) Élhetnél jobb életet is. Az eddigi leírásaid alapján igen keserű ember lehetsz8szemeit körbeforgató) Apósodékkal soha nem voltál jóba még a mama kutyájával sem, feleségeddel már rég külön éltek 1 háztartáson belül, a munkahelyeden mindenkit lenézel, mert nem úgy él mint te ezért joggal utálnak, a normálisabb haverjaid (ha vannak) meg csak simán hülye lúzernek néznek. Bazmeg egyél- igyál amit megkívánsz és jól esik. rúgj be néha a cimbikkel, legyél kedvesebb a környezeteddel meghálálja mert a környezeted is kedvesebb lesz veled.(meghajlós) Vagy éljél így te is 106 évig. Hogy 105 évesen még elmondhasd az ük-ük unokáknak, hogy milyen üres szar volt így az életed ők legalább ne basszák el...
kicsit furi ez a gógl mepsz(gondolkodós9 Azt tudtam,hogy a dvcs több mint 100 km-er az is tudtam, hogy bajánál megy a dunaába.Arra nem emléxem pontosan, hogy hol kezdődik de szerintem valahol a tass környéki kiskunságiból ágazik ki (persze ez nem biztos) hát végig mentem a nyomvonalán a gogle mepsz tanúság szerint aztán 155 km-er múlva egy pusztában vég lett de nagyon az ellenkező irányba amerre folyni kellene neki 😂 Átraktam műholdra hát ha arra folyna amerre a térkép visz akkor fóliasátrakon, házakon tökön-paszulyon át vezetne a nyomvonala 😂
Gondolja barki is, hogy egyedul en vagy alig-alig?
Similis simili gaudet.
Az en cimboraim kozul nem egy es nem ketto kb. ugyanigy el. Nem dohanyoznak, es az, hogy en egy evben mondjuk megiszok egy deci alkoholt a haver meg kettot esetleg az nem jelent semmit.
A vilagrol alkotott velemenyuk ia hasonlo, legfeljebb nem ennyire szelsoseges.
Kunszentmiklós felett nem voltam még de ha felénk átugrod akkor kapsz egy ingyen pizzát
Sulis koromban olyan 4 méter körül tudtam távolra ugrani( magasugrás 170 cm volt), szerintem ettől többet nem tudsz
Tisztában vagyok azzal, hogy a cigányok jelentős része milyen szinten képes és hajlandó létezni. De ebben nagy szerepe van annak, hogy ehhez voltak/vannak szoktatva.
ezért úsznak benne hosszában. (kezeit széttáró)
egyébként vannak részek ahol át lehet ugrani. Én már horgásztam ratja sok-sok éve egyébként fogtunk benne szép halakat
Pedig úgy gondolom a többség bizony nem nagyon vigyáz arra, ami érdemtelenül az ölébe hullott vagy ami nem az övé (kivétel persze ha olyantól kapja, aki számít neki).
A kiutalt lakás különösen a túros háta a közös lónak, mert pontosan tudták, hogy csak sírniuk kell és kapnak másikat. Lásd az elhíresült parkettás padlók eltüzelése.
nekünk legfeljebb annyiból szar ha bedől a német birodalom bedőlünk mi is(gondolkodós)
https://index.hu/kulfold/2021/...
Azzal büszkélkedsz,hogy 1 évben megiszol 1 dl alkoholt? Ezt inkább titkold, mert mindenki hülyének fog tartani(bár nem alaptalan) 😂
Nem vagyok egy nagy ivó(ujjával nemet mutató) De amikor kijön rá a lépés megiszom amit me kell. 4-5 ször berúgok 1 évben. Mivel a szervezet nincs az alkoholhoz különösebben hozzászokva nem is kell sok szesz hozzá.2-3 sör, 2- 3 feles aztán nekem kb. elég is. Másnap sem vagyok ennyitől szarul.
Szerintem próbáld ki te is. Először is azt kell végre elhinned, hogy a környezetedet baromira nem érdekli mivel sanyargatod magad. Aztán azt is meg kell értened, hogy hiába szeretnél erre az életmódra büszke lenni a reptéri kutyát nem érdekli.
Aztán üljél le egy jó zsíros pörkölt elé, sok friss fehér kenyérrel amivel kitunkolod a maradék szaftot. Aztán hívd fel azokat a normálisabb cimijeidet akik így élnek. (kezeit széttáró) Menj el vagy híd el őket zsugázzatok némi sör és jéger mellett(gondolkodós)
Aztán ha szüret van az apósnál, ne a földhöz vágd a puttonyt vagy darálót és elmenekülj, hanem nyugodtan italozz te is az emberekkel. Aztán a munka is könnyebben halad a kedv is jobb meg lehet az asszony is odaengedne az ágyába hosszú évek után. Senki nem várja el tőled, hogy önmegtartóztass(ujjával nemet mutató) Élhetnél jobb életet is. Az eddigi leírásaid alapján igen keserű ember lehetsz8szemeit körbeforgató) Apósodékkal soha nem voltál jóba még a mama kutyájával sem, feleségeddel már rég külön éltek 1 háztartáson belül, a munkahelyeden mindenkit lenézel, mert nem úgy él mint te ezért joggal utálnak, a normálisabb haverjaid (ha vannak) meg csak simán hülye lúzernek néznek. Bazmeg egyél- igyál amit megkívánsz és jól esik. rúgj be néha a cimbikkel, legyél kedvesebb a környezeteddel meghálálja mert a környezeted is kedvesebb lesz veled.(meghajlós) Vagy éljél így te is 106 évig. Hogy 105 évesen még elmondhasd az ük-ük unokáknak, hogy milyen üres szar volt így az életed ők legalább ne basszák el...
Ma mi lesz megoldva a nagyvilág gondjaiból...? 😋 😊
Szelsosgbol ne vonj le messzemeno kovekeztest.
Similis simili gaudet.
Az en cimboraim kozul nem egy es nem ketto kb. ugyanigy el. Nem dohanyoznak, es az, hogy en egy evben mondjuk megiszok egy deci alkoholt a haver meg kettot esetleg az nem jelent semmit.
A vilagrol alkotott velemenyuk ia hasonlo, legfeljebb nem ennyire szelsoseges.
Sulis koromban olyan 4 méter körül tudtam távolra ugrani( magasugrás 170 cm volt), szerintem ettől többet nem tudsz
egyébként vannak részek ahol át lehet ugrani. Én már horgásztam ratja sok-sok éve egyébként fogtunk benne szép halakat
A kiutalt lakás különösen a túros háta a közös lónak, mert pontosan tudták, hogy csak sírniuk kell és kapnak másikat. Lásd az elhíresült parkettás padlók eltüzelése.