Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nézzél egy kicsit körül. A cigány soha nem becsült meg semmit. Ő így él ilyen és kész. A fejed tetejére is állhatsz ez akkor sem fog változni (kezeit széttáró) esetleg talán a "híd a munka világban" 2 felvonásánál 😂
azt a szűk csatornát a hamvaiddal be is temetnék(fetrengős)
hát pajti az egyik srácnak én adtam kölcsön kesztyűt gyerekkormomba, hogy ne fázzon a keze. Na akkora volt a "gazdagság náluk" 8n általános a mai napig a legmagasabb fokú iskolai végzettsége.össze sem tudná számolni a milliárdjait. Ellenpéldaként nem azért akarok a tanárokkal példálózni mert édesanyám és édesapám is tanárember volt, hanem azért mert 16-18 éves tanulásra a tanár már majdnem megkeresi a minimálbért is napjainkba 😂 a jólét és a gazdagság nem feltétel jár kéz a kézben az iskolai végzettséggel(puszit küldő) Jelen pillanatban MA többet ér egy jó szakma 10 diplománál is.
Változó szélesség
Olyan 15-25 közti szélesség 2-3 méter mély
20as pontyot nem hallottam még hogy fogtak de 15+ volt már idén is néhány a környékben
Ez hülyeség
Pl ha kapnék egy pecás kocsit semmivel se basznám jobban össze mint azt amit vennék
Az tény hogy kapott pénzből venne olyat az ember amit a munkabér ből nem, de ez csak azért van mert az plusz pénz
A nem vigyázás az egy jellem vonás
Pl én kb 20 évig vigyáztam az astrára, miután kb értelmetlen a gyári állapotban megőrizni így már nem annyira féltem, de attól még nincs indokolatlanul összebaszva
Te Ini, ez a dvcs milyen széles? Most rá kellett keressek a térképen de hát ezt át lehet hugyozni, nem ?nem is fér el benne egy 20-as ponty keresztben 🤔
Asszony egyik unokatesója full sport ember volt egészséges élet, semmi káros szenvedély
Aztán úgy elvitte a ràk hogy esélye sem volt pedig mentős lévén volt hátszél az egészségügyben
"Nálunk a 80-as években kaptak zsír sorházakat. 2 év múlva pusztulat lett az egész."

A KAPTAK a probléma szerény véleményem szerint. Amiért nem izzadsz meg csak hozzád van vágva, azt nem is fogod becsülni.
Még van beszélve hogy bojli lesz belőlem és háromfán szórnak be
Az jó messze van így nem zaklatnak az utódok
Dvcs szórás sincs még teljesen kizárva
hát nem bioztos,hogy Ők kíváncsiak rád(gondolkodós)
Ja nem baj ha hülye a purdé, majd kaphat 6 lakást az apjától és elindul valahogy
A cigánytelep pont rossz példa volt a lúrkóknak. A cigány egyszerűen nem akar jobban élni. Ő úgy szeret élni ahogy láttad. Boldogabb bárkinél. Nálunk a 80-as években kaptak zsír sorházakat. 2 év múlva pusztulat lett az egész. Egyszerűen nem akar jobban élni a cigány neki ennyi az igénye ilyen a mentalitása és kész. A jómódú negyedbe meg ahová elvitted utána a lúrkókat állítom neked a felének nem volt iparinál több végzettsége(puszit küldő)
na amikor az a 33 kg-ó többleted volt akkor élhettél 1 kicsit szerintem(gondolkodós) Csak azért kezdtél hínáron élni, hogy basztathasd a környezeted szerintem(szemeit körbeforgató) Ide a rozsdás bökőt ha a családtagjaidat nem piszkálod nap mint nap valami miatt ezzel kapcsolatban és nem mondod minden alkalommal önelégülten, hogy milyen is az egészséges ember(gondolkodós)
Pipi, Freelac egészséges életmódja és annak időnkénti említése picsafüst.
Ismerkedj vegánokkal. Csak legyen kéznél Xanax. Na, ott van hegyekben az, amiről te beszélsz: a morális "magas ló".
ezt a tanulósdi dolgot meg a jólét megteremtését nem feltétlen kötném össze. Sok diplomás az utcát sepergeti van olyan 8 általánost végzett ismerősöm sőt nem is egy aki annyira csövön van, hogy én a háza előtt a lábtörlőt sem cserélhetném ki. (kezeit széttáró) Sanyikám ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy az a jó ha valaki 6 diplomát kinevel 1 gyerekből(kezeit széttáró)
én nem tudnám a napi kajáimat felsorolni. eszem amit megkívánok és annyit amennyit jól esik(nevetős) Nem is értem erre műzli menüre meg a káros szenvedélytől mentességre mitől vagy ilyen nagyon büszke. (gondolkodós) Én inkább faszságnak tartom. Kenyér nélküli halászlé már majdnem szarabb mint a tejfől nélküli töltött káposzta(GONDOLKODÓS) Kefír meg hasonló baromságok. szerintem te életedben nem ettél még jót(gondolkodós) hát képtelen lennék úgy zabálni,hogy fejben a kalóriákat számolgatnám meg méregetném miből hány dekát eszek(kezeit széttáró) ezt a baromságot amit csinálsz hívják önámításnak. Senkinek ismétlem az ég világon senkinek nem fogsz attól nőni a szemébe, hogy te szerinted egészséges életmódot fojtatsz 😂Mivel nem akarlak megsérteni így nem mondom, hogy ki nem szarja le milyen hitvány eledelekkel tengeted üres életed(kezeit széttáró) Ezt azért teszed, hogy más orra alá oda tudd dörgölni, hogy a cigi káros az alkohol káros ,zsírosat enni káros ,sósat enni káros, szénhidrát gazdag élelmiszert enni káros? mondhatnám azt, hogy nem éri ez meg, hogy 4-5 évvel tovább élj mint az átlag. Az utolsó 4-5 év az már úgy is azok az évek amikor az ember a háta közepére sem kívánja már az életbenmaradást. Mivel hasznosat nem tud tenni,mozgásában általában korlátozott, olvasni már nem tud a tv nem érdekli és kiszolgáltatott ezért Útjába van már mindenkinek(kezeit széttáró)
DE nem mondom(ujjával nemet mutató) azért mert mitől biztos,hogy ettől a szerinted nagy egészségtől te tovább élnél bárkinél is. Az ilyen nagy egós fitt szupermenek nem kellnek egyszer csak fel reggel az ágyból vagy fordulnak le a székről és holtan rogynak össze egyik pillanatról a másikra(kezeit széttáró) Aztán ne legyen meglepetés amikor a hájas ini és a bagós bogyó egymást karolva pisálják a sírod(fetrengős)
gondolom hamvasztanak(gondolkodós) 4 jó állapotban lévő koporsóvivő is megmakkanna alattad (fetrengős)
az 1-ő mondatban felsorolta az összes vezető halálokot a világon(fetrengős) ehhez már nem is kell kovid se 😂
hajtjuk, (meglepődős) Még is ki? te? Vagy az elv társaid? szerintem még egyetek néhány birkozó kiflit ehhez a meccshez nektek kevés lesz ez a kalória(fetrengős)
druszám ne felejtsd el (ujjával nemet mutató) Bogyó már tett értünk(kezeit széttáró)
Felvette a 3-ik oltást(meghajlós) 😂
most mit vagytok már ezzel a cigivel mindig oda? Egyébként itt a fórumozók közül csak bogyó dohányzik? Én 33 évig szívtam napi egy paklival és egészségesebb vagyok mint bármelyőtök (kezeit széttáró) Az alkohol fogyasztás vagy a cigarettázás főleg a szervezettől függ kire milyen hatással van. Nekem van régi cimbim aki minimum a 3 sör meg a liter bor naponta meg 1-2 pálesz. hétköznap részegnek sosem látod dolgozik reggeltől estig. Hétvégén ha be is rúg 4 óra alvás után úgy kel fel mintha skatulyából húzták volna ki(kezeit széttáró) persze nem pancsolt szarokat iszik, hanem szőlő bort meg gyümölcspálinkát. az őseink sem voltak ezzel másként (ujjával nemet mutató) Nagyapáink dédapáink simán egitták a magukét minden nap, szalonnát szalonnával zabáltak( már ha volt9 szívták a kapadohányt. Azóta a cigaretták annyit fejlődtek, hogy 10-e káros hatása sincs mint akkor. Mind két nagyapám túlélte a 90-et.(óranézegetős) Meg úgy összességébe abban az időben nem volt szokatlan addig élni(kezeit széttáró) Most meg a modern nagy egészséges bio meg apámfaxa táplálkozásunkba és fitt életmódunkba 50-esen eldobjuk a kanalat(gondolkodós)
Mondhat nekem bárki bármit az élvezeti szerek káros hatása egyénenként másképp hat. Keresztapám 15 éves kora óta napi 4 pakli cigit szívott,minden nap töményezett 85 volt amikor szívinfarktusba meghalt. Melyikőtök éli itt meg a 85 éves kort??? még akkor sem ha egész életetekben hínárt esztek és minden nap 2 órát futtok 1 órát bicikliztek 1 órát úsztok majd levezetés képen másfél órát ritmikus gimnasztikáztok(kezeit széttáró)
múltkor peca közben majdnem beleestem fejjel előre a dvcs-be, szóval okosabban kell extrém sportolni
téged majd szelektál a tüdőrák(vigyorgós) Ini valamivel tovább húzza ha nem esik le a kanapéról néhány évet még elkaristolhat(fetrengős)
én írtam neki(kezeit széttáró)
Ki fognak halni a szarvasok, hacsak nem beoltjuk őket. https://www.naphire.hu/megtala...