Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez netto hülyeség 😆 egy oltatlan ismerősöm se balos, pedig sokan vannak 😄 bogyót meg átbaszták akkor 😁
Engem is érdekel.....
Majd az Aliexpress teriti nekik. :)
Mi ez, gyárlátogatás a JT-nél? 😲
Istenien barmolnak ezek a dzsipszik, csak a műhely lassan rájuk dől.
ISO 9001 😂
Micsoda gépek... nálunk már vasárba se vennék meg 😅 Ezek meg reggeltől estig dolgoznak rajta. Látom, a gyerekmunka is megy.
Amiken ok hasznaljak, sztem meg rendben is van. Egy 17 lovas oreg Enfield-re felesleges is DID-et venni :D
aztán egy időben ment a vita hogy a vágott lánckerék szar..... persze egy 150+ lóerős ketyerére lehet nem elég a biliacél
ezek a szépen fésült úriemberek meg bontott cuccból építkeznek, lassan 100 éves technikákkal
http://youtu.be/V2EDb8n8IgU
Blackout lesz...szerintük...
.. az usánka meg a hideg miatt
Jófajta akció! az ak47 5tár lőszerrel a níva csomagtartóba mindig jól jön itt a keleti oldalon
nagyon gyenge cucc ez
amúgy szerintem simán össze dobnának pénzt a pecások ha valaki megvágná a hínárt
amióta kitalálták hogy csak őshonos halakat lehet telepíteni azóta alig van amúr és sok a hínár
Szerezz egy nádvágó hajót, azzal be tudnád magad lopni az összes horgász szívébe. 😆

http://hidrot.mcp.hu/termekek/...
nem hinném hogy gondot okozna a csónakázásod bárkinek is
egyrészt többnyire a part szélen van pecázás, ha a meder szélén akkor meg mindenképp süllyesztve van
mi akarunk egy kb 30km szakaszt csónakkal felderíteni, csak meg kell várni hogy a gaz elmenjen, mert radarral akarjuk nézni a vízmélységeket
Képeket nézve ezt átevezni lenne szep. Az összes horgász szerelékén átmenni, csapkodni a vizet 😎
Köd van, nyírkos minden, esik ez a se nem köd se nem eső,és 4-5fok. Nem egy tipikus piknik idő
Viszünk.
Ebben az időben? Száraz fát hozzatok.
már megint világvégére készül a sok hülye ember? nem lehet rizst kapni sehol sem
nem nézem a rémhíradót egy jó ideje most épp mi a hiszti tárgya?
10 ezer az ak gépkarabély, ennyiért vennék 10 darabot még ma, plusz annyi lőszert ami befér az opel csomagtartóba
Nem szoktam egyetérteni, de....
medvén lovagoló putyin érdekel 12 rubelért(gondolkodós) mennyi most a rubel?
Tévedésből orosz nyelvű szórólapot dobtak be. 😲
hát azt egyétek ti 😂
Te csak müzlit kapsz, joghurttal....