Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha így gondolod, én nem ellenkezek.
minek ellene forgatni? szerintem nem sütnek meg nyárson ha kinyúvadok
visz a szívinfarktus, vagy a tüdőembólia aztán annyi, 2 perc és vége mindennek, nekem nem lesz részem időskori demenciának vagy mindenféle felügyeletet igényló kórnak, még jól is járnak hogy dagadt vagyok
Csak, hogy motoros legyen 😁
http://youtu.be/Ka1QVW9KnLE
...ezt akkor lehet akár pozitív dologként is felfogni.
De hogyan fognak téged forgatni?
Aham 😂
Tippelek.
Te ezt honnan tudod? 🤔
Akkor rohanj oltásért 😁
Jön a kérdés. Kit ültetsz a helyébe ?! A sok fos közt ő az egyetlen szar. Ezt így ki lehet jelenteni. Az összes ellenzéki összevonva a szara sem lehetne a vityának.
én evvel tisztában vagyok, de nem is várom el senkitől sem se azt hogy oltsa magát se a maszk használatot se a falusi ruhabolt bezárását
ha megmurdelek akkor magamnak köszönhetem, ennyi
ahová mászkálok dolgozni cégekhez szerinem negyede sincs beoltva, volt olyan ásványvizes hogy azért kellett akkor menni karbantartani mert mindenki beteg volt, még az oltott is.......
... az orránál fogva. Amíg el nem hajtjuk a picsába.
Bár én a szenvedélynyomoroncokat soha nem szerettem (direkt nem szenvedélybetegnek nevezem, mert érdekes módon árokásó szenvedélybeteg nincs, szemétszedő szenvedélybeteg sincs) az elhízás is nagyon problémás lehet ebben az esetben:

https://www.portfolio.hu/gazda...
A Főni egy példakép…egész eut ő vezeti.
bogyóról beszélt,a főni nem szőrös. 😂
Hogy beszélsz a Főniről? 😂
Tipikus balos 🤷🏼‍♂️
Ő ilyen ember, elvárja hogy más oldja meg az ő problémáját.
fireblade105
Azt hittem valamelyik földönkívülid akivel beszélgetsz.
válasz | előzmény
#5733788 | 2021. november 11. 23:19

Zoli32
Azzal ja,most is,portas egy tuzolto laktanyaban a balaton mellett.
válasz | előzmény
#5733789 | 2021. november 11. 23:20

Te nagyonhülye jószág.Hol is írom hogy te földönkívüli vagy?
ez lemaradt:
2-3 év múlva a légúti betegség kialakulása és szövődményeinek kockázata (súlyos tüdőgyulladás) már nem magasabb a sosem dohányzókkal összehasonlítva.
Ha arra nem vagy képes hogy a saját életmódodat egészségesebbé tedd, hogy is várhatod el hogy megváltozzon az én életem miattad ?! Azért oltassam be magam mert egy félhalott szőrös kis embernek ez tetszene ?!
2019es cikk:
csütörtökön volt a füstmentes világnap, amelyre a Magyar Kardiológusok Társasága részletes összefoglalót készített. Ebből kiderül, hogy Magyarországon minden órában 3 ember, azaz naponta 77, évente pedig 28 ezer ember hal meg a dohányzás következményeként
covidos halottakból érdemes ebből kivonni ezeket, máris kisebb a baj.... 😉

a feltevésed hibás, szoktam néha dolgozni, pl ma kivittem a kukát 😂
holnap hajnalban valami kompresszort kell javítani, ha lesz hozzá minden akkor kb 3 óra meló, ha nem akkor ismét ott ülhetek délig
Pedig fogod, ha így halacc, nemsoká 😆 ÉLETmódból HALOTTmódba ☹️
Mellékbetegségek + cigi... hmmmm....
Van egy szó, amit te soha nem szeretnél hallani: MUNKA.
És van egy szó, amit én nem szeretnék hallani sosem: ÉLETMÓDVÁLTÁS.

- Nem vagyunk egyformák....
Kár rá a szó, nem fogja fel a saját ostobaságát.
nincs evvel baj....
avval van baj hogy a saját hülyeségeid akarod mással megoldatni
2 év e van itt a covid ,ha akkor leteszed a cigit szerintem máris sokkal több eséllyel vészelnéd át az esetleges vírus fertőzést mint jelenleg oltással