Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondják ha mindenáron választani kell, akkor kína. Az gyakorlatilag egyenlő a nullával.
A te sejtjeid csak arra emlékeznek hogy mikor hol tud enni 😂
A kanyarokra sem emlékeznek nemhogy egy vírusra… 😃
Semmit nem írhattak rá, mert az antigén nem azt vizsgálja.
Nagyon hivatalosat.
A sejtjeim mindenre emlekeznek,en is meg ok is zseninek szulettek. 😆
Az antigén nem mutatja a védettséget. Fuss neki újra, az az antitest vizsgálat.
Meg jo hogy csak legkondi szerelo vagy,kepzeld el milyen jo lennel szivatultetesben. 😆
Hisz ugyanugy csak csovek es alkatreszek. 😆
Hivatalosat ? A 2. oltas után mennyi idővel és mekkora számot írtak a papírra ?

A kérdés az hogy az oltás által előidézett antitest mennyire fog előjönni ha ténylegesen bekapod a vírust. Arra is emlékezni fognak a sejtek vagy arra már nem fog termelni mint ugye a delta.
Szerintem a szputnyiknak van valamiféle hatékonysága viszont mellékhatások terén jól áll a szénája.
A kinai meg biztonságos 😆
Igen,mert te reprezentativ korbekerdeztel minden eu dolgozot az orszagban. 😆
Antigen tesztet csinaltattam,siman van meg vedettsegem.
De magyarazd meg hogy nem. 😆
A média szerint 0,a valóságban sokkal többen.
Én megismétlem a félévvel vagy még régebben leírtakat, azóta sem változott, nekem konkrétan egy ismerősöm halt bele állítólagosan, illetve egy munkatársam, akiről tudok.
Az egy ismerős, a COPD beteg volt, valamilyen rákkal küzdött és kb. 80 éves volt.
Erre akkor sem tudtam mit mondani, most sem tudok rá mit mondani.
Betegségen átesett munkatárs volt, aki kórházban volt pár hetet, az is 60 évesnél idősebb, hatalmas lufitesttel, nulla mozgással, ami a napi tevékenységet illeti. A többi csak taknyos meg lázas.
És nem egyedüli orvos.......kár hogy megszünik. Se sinofarm se szputnyik.
Persze,tudom ket het mulva..........lofaszt mama. 😆
Hogy idézzem a háziorvost “adasd a kínait vagy az oroszt, az legalább nem ér semmit” 😂
Meg is jöttünk.
Nem fáj......majd nektek fog 😆
Inkabb csak sokat vernyogtok.
Dontottel,fogadd el hogy a dontesed kellemetlenseggel jar.Annyi hulyeseget talaltok ki az oltasrol hogy faj meg olvasni is. 😆
Egy is sok, ha anélkül élhetne. Kivülállonak vállalhato kockázat....
Persze, de azért nézzük már az arányokat. Beadtak közel 10 milliót, vagy többet, hányan haltak bele az OLTÁSBA?
Illetve a maradj otthon ha beteg vagy miatt is késve lettek ellátva. Egy tüdőgyulladás ha,elhanyagolják sok embert el tud vinni.
Az egyetlen dolog amire jó az oltás hogy húzza az időt, ne legyen túlzsúfolt a kórház.
Mindenki akit ismertem és mindenki akiről tudok hogy belehalt, nem ment időben orvoshoz. Mindegyik azt mondta hogy csak kicsit megfázott. Amikor már nem tudott felállni a székről mert nem kapott levegőt és messze 80% alatt volt a véroxigén szintje, kétoldali tüdőgyulladdással, már csak imádkozhatott hogy legyen szabad oxigénpalack vagy lélegeztetőgép.
Biztosan van kivétel aki időben fordult orvoshoz mégis belehalt de az elenyésző lehet.
Szaporodunk.....
Osztódtok? 😆
Meg még nagyon soknál......
Nálad meg a Pipinél biztosan nem az. 😂