Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok ertelmet nem latom,a diszkont kutak most is 480 alatt vannak.
Tehat bullshit.
hát az utóbbi időben én is beszéltem néhány eüdolgozóval. Lett itt az ismeretségi körben(kezeit széttáró) megerősítik amit gulyás geri mondott(meghajlós) fele formán vannak kórházi kezelésre szorulók oltottak-oltatlanok(kezeit széttáró)
Az ÁFÁ-jával játszhatnának kicsit, az még az ő hatáskörük. Nem radikálisan, csak annyit, hogy kb. riszteljenek a szakmával.
a neve nincs koszlott kutak is vállalkozások amiből emberek élnek meg tulajdonossal alkalmazottal. A pofátlanság legfelső határának tartom azt, hogy nem a jövedéki adóval operálnak, hanem vállakozások profitjával...
Nem, nem fogom.De ezt már jeleztem is.
Én viszont ezt elhiszem neked(gondolkodós) az 5-6-ból az egyik földönkívüli te vagy 😂
A jovedeki ado europai iranyelv szerinti minimumon van,nem lehet csokkenteni sügér.
nekem meg amúgy is mind1 mert adblú meg hetek óta nincs(fetrengős)
hülye fasz csinált(fejét fogó)
ez kb. olyan,mintha a sarokkanapé boltodban megmondaná az állambácsi mennyiért adhatod a sarokkanpét. És nem az áfát csökkentenék rajta központilag, hanem a te hasznodat(fetrengős)
bírtam ezt a csávót de sajnos ez is elkelt(kezeit széttáró)
Én valamikor délelőtt hallottam a rádióba erről az árbefagyasztásról. Hát rögtön arra gondoltam, hogy megnyírják a jövedéki adót az üzemanyagon(gondolkodós)
Hát a nagy faszt. A benzinkutak faszával verik a csalánt(tapsolós) Aztán amikor a benzinkutak bezárással fenyegetőznek a gulyás pofátlan módon csak annyit reagál rá, hogy a bezárást nem akadályozzák meg hiszen a kereskedőt nem lehet kötelezni arra, hogy kereskedjen.(tapsolós)
Az oltás-elvtársad bogyó kezdte a vitaindítást(puszit küldő)
Ezt gyurcsánytól idézted(fetrengős)
és hol olvasod úgy?(meglepődős)
A reklámba nem ezt mondják(gondolkodós) ott azt rebesgetik, hogy "az oltás működik" 😂
Az jó lenne (gondolkodós) Akkor pár stadiont berendezhetnének járványkórháznak bár legalább azoknak is volna valami értelme(szemeit körbeforgató)
A rádió 1-ik héten azt mondta,hogy valamelyik celeb professzor úgy számol, hogy a 4-ik hullám jóval kisebb lesz a 3-iknál(gondolkodós) Rá kb. 1 hét múlva valamelyik másik professzor meg már úgy számolt, hogy a 4-ik hullám erősebb lesz a 3-nál(fetrengős) Én őszintén remélem, hogy így lesz(meghajlós) hátha végre az oltásrajongó idiótáknak leesik, hogy minél többet oltanak annál több lesz a fertőzött(fetrengős)
Ezt valószínűségszámítást ne nagyon erőltesd 😁
ááá még most jön az,hogy kell a maszk mindenhová, meg este 8 tól nem lehet lófrálni(fetrengős)
na azért nem lett 1 ablakon sem(kezeit széttáró)
te még mindig ezen rugózol? (kérdőjeles)
Csak arra a kérdésre válaszolj, hogy miért állunk kb. ugyanott fertőzésben statisztikailag amikor 10-emberből 6 be van oltva a mindentől is megvédő oltással. A maradék 40%-kból (amiből 20%-k egyébként is kiskorú akit nem olthatnak) ugyan annyian szorulnak kórházi kezelésre mint az előzőnél 100%-ból???
A terv ilyen surun latogatott teruletekre telepitene a fogado allomast mint a gobi sivatag,a hala volgye vagy a mururoa atoll stb. 😆
A magas munkabér az árakat is felhajtja még jobban begyorsul az infláció...