hát az utóbbi időben én is beszéltem néhány eüdolgozóval. Lett itt az ismeretségi körben(kezeit széttáró) megerősítik amit gulyás geri mondott(meghajlós) fele formán vannak kórházi kezelésre szorulók oltottak-oltatlanok(kezeit széttáró)
a neve nincs koszlott kutak is vállalkozások amiből emberek élnek meg tulajdonossal alkalmazottal. A pofátlanság legfelső határának tartom azt, hogy nem a jövedéki adóval operálnak, hanem vállakozások profitjával...
hülye fasz csinált(fejét fogó)
ez kb. olyan,mintha a sarokkanapé boltodban megmondaná az állambácsi mennyiért adhatod a sarokkanpét. És nem az áfát csökkentenék rajta központilag, hanem a te hasznodat(fetrengős)
Én valamikor délelőtt hallottam a rádióba erről az árbefagyasztásról. Hát rögtön arra gondoltam, hogy megnyírják a jövedéki adót az üzemanyagon(gondolkodós)
Hát a nagy faszt. A benzinkutak faszával verik a csalánt(tapsolós) Aztán amikor a benzinkutak bezárással fenyegetőznek a gulyás pofátlan módon csak annyit reagál rá, hogy a bezárást nem akadályozzák meg hiszen a kereskedőt nem lehet kötelezni arra, hogy kereskedjen.(tapsolós)
A rádió 1-ik héten azt mondta,hogy valamelyik celeb professzor úgy számol, hogy a 4-ik hullám jóval kisebb lesz a 3-iknál(gondolkodós) Rá kb. 1 hét múlva valamelyik másik professzor meg már úgy számolt, hogy a 4-ik hullám erősebb lesz a 3-nál(fetrengős) Én őszintén remélem, hogy így lesz(meghajlós) hátha végre az oltásrajongó idiótáknak leesik, hogy minél többet oltanak annál több lesz a fertőzött(fetrengős)
te még mindig ezen rugózol? (kérdőjeles)
Csak arra a kérdésre válaszolj, hogy miért állunk kb. ugyanott fertőzésben statisztikailag amikor 10-emberből 6 be van oltva a mindentől is megvédő oltással. A maradék 40%-kból (amiből 20%-k egyébként is kiskorú akit nem olthatnak) ugyan annyian szorulnak kórházi kezelésre mint az előzőnél 100%-ból???
ez kb. olyan,mintha a sarokkanapé boltodban megmondaná az állambácsi mennyiért adhatod a sarokkanpét. És nem az áfát csökkentenék rajta központilag, hanem a te hasznodat(fetrengős)
Hát a nagy faszt. A benzinkutak faszával verik a csalánt(tapsolós) Aztán amikor a benzinkutak bezárással fenyegetőznek a gulyás pofátlan módon csak annyit reagál rá, hogy a bezárást nem akadályozzák meg hiszen a kereskedőt nem lehet kötelezni arra, hogy kereskedjen.(tapsolós)
Csak arra a kérdésre válaszolj, hogy miért állunk kb. ugyanott fertőzésben statisztikailag amikor 10-emberből 6 be van oltva a mindentől is megvédő oltással. A maradék 40%-kból (amiből 20%-k egyébként is kiskorú akit nem olthatnak) ugyan annyian szorulnak kórházi kezelésre mint az előzőnél 100%-ból???