Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehéroroszok minisztere el fogja zárni a németeknek a gázt ha nem fogadják a hívott majmaikat... 😅
szerintem bármit tesznek az csak szar lehet, de ha nem tesznek semmit az sem jó
ha a kereskedők hasznából csökkentik az árat akkor a kereskedő sír, bár neki van annyi esze hogy majd később rátesz +1-2 forintot és bejön az a pénz......csak ugye sírni már megszokott
ha az adóból csökkent akkor meg nem lesz annyi adóbevétel, és mindenki sír hogy semmire sincs pénz
ha nem csökkent akkor is mindenki sír mert minden drágább lesz amihez üzemanyag kell
szóval akárki akármit mond a kereskedői haszonból lecsípés még a legcélravezetőbb, mert még így is van 470 körüli benzin, és ő sem haszon nélkül árulja
Extra 95öst szoktam a bájerbe tankolni az se kutya árú, már 30ezer felett lesz tele, azt nem szokott elég lenni egy tank egy hóban.
Ügyhogy én hajtom a nyenyőcét... 😇
nem úr aki nem herdál 😂
nálunk a toyota is 100asal megy, a lófasz 95-el ingadozott az alapjárat meg kicsit furán ment
olyan keveset megy hogy kb mindegy mennyi a benzin, ráadásul szinte sosem mi fizetjük így ha 2 ezer lenne a benzin az se érdekelne
opel még mindig olcsón megy ha menni kell, igaz az is alig több mint7 ezret ment műszakitól műszakiig
Tegnap omv-n a 100-as benyát 562 Ft-ért/L tankoltam a motorba.
Másik témához
https://24.hu/kulfold/2021/11/...
Szerintem a horvátok azért óvatosabban nyultak hozzá a befagyasztáshoz.
https://www.portfolio.hu/gazda...

Nesze Zoli, itt is vannak konkrét számok, itt most 5-7. Bár szerintem nem mindegy hogy 5, vagy 7.
😅
Portás, tűzoltó, földönkívüli......lehet inkább veled van a baj, illetve biztos, te töketlen.
Azzal ja,most is,portas egy tuzolto laktanyaban a balaton mellett.
Azt hittem valamelyik földönkívülid akivel beszélgetsz.
Mindig tudtam hogy fogyatekos vagy. 😆
Biztos?
Nem 2 nap?
Te.
asszem már csak 1(gondlkodós)
én prémiumot tankolok mindenbe azok jóval 500 felett vannak már.
Technikailag a Wifi is mikrohullám. A mobilhálózat, a tányéros tévé, a wifi, a bluetooth... ;)
😂 a nagy lófaszt nem sügér. Te tényleg ennyire hülye vagy vagy tetteted(gondolkodós)
Az ki? Nem ismerem.
mondom wifin(fejét fogó)
Tehat bullshit.
Te szerencsétlen, ha azt mondom hogy az xy mondta az x megyei kórházból akkor az neked hitelesebb lesz? Nem. Semmi értelme nincs leírni, egy nincs rá felhatalmazásom, kettő, nem is kérek rá, három, ha lenne rá sem nevezném meg az illetőt egy fórumon.
Ja,ket het.
ezt most nem értem8kezeit széttáró9 Az oltottaknak nem kell a tarkólövés bennük már meg van a halálos dózis méreginjekció. (fetrengős)
En meg beszeltem EÜ dolgozoval megyenkent 3-4 el,mind azt mndtak csak oltatlan doglik naluk.