Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hitelesek.Nem EÜ dolgozok.
Dehogynem: a Kawa meg a Pipi. 😂
Bar a tiedet verne mar. 😆
Te magadtol.vagy ilyen hülye, vagy segit a dk?
A koszlott kis kutak is annyiért kapják mint mások, kisebb fenntartási költség mellwtt.
Másrészt az általad nagynak tartott mol kutak hány százalékát üzemelteti a mol ás vajon mennyi a franchise? Na? Szerinted? Magyarán a nagy mol többsége is koszlott kis maszek.....
Na de most akkor melyik szám az igaz ?! 95% oltatlan vagy a 8/1?
De te nem nevezel meg legalabb egy forrasodat?
Más faszát veri a csalán közé, és hősnek képzeli magát.
Mindig ugyanoda lukadunk ki hogy barmi teny van az nem igaz,hamisitjak stb,de te es mindenki tagado csak igazat beszel.
Meg mindig loszart mama. 😆
Felőlem, mondtam, engem nem érdekel te kivel beszélgetsz. Feltűnt? Nem is kérem hogy megnevezd.
Ez most mit is magyaráz meg?
A nevesincs koszlott kis kutak bezárnak, a nagyok ki fogják bírni. Tisztul a piac.
Két napja még ez a mókus is más számot mondott, gondolom jelezték neki.
Nem hangok igazi valodi szemelyek.
Csak forum anonimok. 😆
Ahogy a te forrasaid.
Nem media,zacher gabor a hatvani korhaz surgossegi orvosa,nem egy anonim takarito seged a korhaz melletti bufebol.
Elfogadom, azzal beszélgetsz akivel akarsz. Hidd el, nem változtat a megítéléseden hogy neked mit mondanak a hangok.
Az oltás tényleg segít a problémán. Az oltásellenesek, pontosabban akik "billegnek", azokat nagyban befolyásolná.
Amúgy meg mindezekkel együtt azt gondolom azzal együtt, hogy én sem voltam boldog, de elhittem a tanult embereknek, hogy az oltás rizikója több nagyságrenddel kisebb, mint azé a betegségé, ami ellen kifejlesztették.
Nem hiányrol.van szo.....megint szükül a tudatod.... hanem nem.éri meg nyitva lenni mert az árrésböl lofasz se jön ki.
Azon csodálkozom hogy még nem vittek téged magukkal egy kis análszondázni 🤔
Nem lesz üzemanyag hiány, hanem átszoksz a MOL kútra....
Mondjuk a számokról egyeztethetnének....mert valahogy mind mást mond, bár már senii se zárja ki hogy oltott nem lehet.
En meg ismerek 5-6 garantaltan foldonkivul eletformat es beszelgetek veluk,de itt a forumon anonimnak tartom oket.
Fogadd el tenykent. 😆
Látod, te azt a számot látod amit a média közöl,ami mégrosszabb hogy el is hiszed.
Én nem mondtam ilyet......ez csak a bogyóféléknek hoz kaján mosolyt az arcára........aztán majd pislog hogy a szokásos ötezerért se tud tankolni...
Konklúzió, hazudnak.