Na az baszna be nekünk, ejrópai minimálbér... ez csak arra jó, hogy klárika az egysejtűeknél kampányoljon vele...
Nézzük, mi történne egy 360 eFt-os minimál bérre!
1) Aki eddig 150-et kapott, örülne, aki eddig 360-at, annak sírna a szája, hogy neki akkor 560 kell.
2) ettől viszont az összes kisvállalkozás beállna a földbe
3) plusz az összes nyugati rabszolgatartó elhúzna innen románba meg bulgárba, albánba, ukránba, mindegy, ahol olcsóbban dolgoztat
.. mi meg itt maradnánk garantált minimálbérrel, csak nem lenne, aki kifizesse 😅
mondtak ezek már olyat is hogy nem lesz gázáremelés 😂
amúgy a magas munkabér ha hiszed ha nem nem jó nekünk, mert a magas munkabér nem hozza magával a technológiai fejlesztést a cégeknél, így nem lesz hatékonyabb a termelés
inkább gátolja hiszem munkabérre megy el a pénz nem az új gépek vásárlására megy el
persze ez "optimális" esetben lenne, mert mifelénk inkább vesz egy új autót és/vagy afrikai szafarit a cégvezető mint egy termelékenyebb gépet vásárolna
nekem semmit sem akar telepíteni, pedig kíváncsiságból rákattintottam pár cikkre
az ublock sokkal jobb lett mint az adblock
évek óta nincs adblock a gépemen
Dettó, pedig szerettem. De ha nem, hát nem.
Pedig ott még ki is kapcsoltam az AdBlockert, mert azt mondtam megérdemlik, de valami Facebook nyomkövető is települni akar a gépemre az olvasáshoz, arra meg Bazsó Gábor kedviért sem vagyok hajlandó.
Jó az. Csak az értelmetlen libsi mocskot blokkolja, nekem meg minden szavam aranyat ér. 😎
Téged is tiltott volna, de be kellett pipálni a configban, hogy "Minden libsi mocsok szűrése, kivéve Bogyóbá" 😍
...de a nyugati fényre már nem tudok rákattintani amiket linkelsz. 😁
dobd ki a gecibe az adblock, és tedd fel az ublock origin
reklámot ugyanúgy szűri, csomó geci oldalra riaszt, ellenben egyenlőre szinte semmi sem ismeri meg, az a német oldal is megy meg a totálbike is
sok éve ( még a buli elején)olvastam hogy 1,5 millió regisztrált migránsból kb 50 állt munkába a németeknél
és ezt az 50 embert mutogatták hónapokig
fogorvos ( az egyik tuti ez volt) meg hasonló tanult népek voltak ezek
azóta lehet kicsit jobb lett az arány
Leadták, hát hogyne. Csak a szokásos libsi csúsztatásokkal... nem kapkodták el, nem hangzott el a migráns, se számok, el volt bagatellizálva... mégis kipattant, pedig még a féccbukot is cenzúrázták...
Véletlenül pont elég jól tudom, mi megy ott, él ott néhány barátom, akivel napi kapcsolatban vagyok, és nem merkel újságjából olvasnak fel nekem 😆
Hát hallod, nagyon éhesek lehetnek a német libsijeid, mert már a szaros Bild-jüket se lehet Adblockerrel olvasni - nincs az a kis pézike, ami jól ne jönne ugye 😁
Ha én hazudok, akkor a Wiki is - meg még néhányan 😁 https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Egyébként honnan gondolod, hogy jobban tudod, mi van a németeknél? Csak mert 300 km-el közelebb vagy? 😂
Nézzük, mi történne egy 360 eFt-os minimál bérre!
1) Aki eddig 150-et kapott, örülne, aki eddig 360-at, annak sírna a szája, hogy neki akkor 560 kell.
2) ettől viszont az összes kisvállalkozás beállna a földbe
3) plusz az összes nyugati rabszolgatartó elhúzna innen románba meg bulgárba, albánba, ukránba, mindegy, ahol olcsóbban dolgoztat
.. mi meg itt maradnánk garantált minimálbérrel, csak nem lenne, aki kifizesse 😅