Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az baszna be nekünk, ejrópai minimálbér... ez csak arra jó, hogy klárika az egysejtűeknél kampányoljon vele...
Nézzük, mi történne egy 360 eFt-os minimál bérre!
1) Aki eddig 150-et kapott, örülne, aki eddig 360-at, annak sírna a szája, hogy neki akkor 560 kell.
2) ettől viszont az összes kisvállalkozás beállna a földbe
3) plusz az összes nyugati rabszolgatartó elhúzna innen románba meg bulgárba, albánba, ukránba, mindegy, ahol olcsóbban dolgoztat
.. mi meg itt maradnánk garantált minimálbérrel, csak nem lenne, aki kifizesse 😅
mondtak ezek már olyat is hogy nem lesz gázáremelés 😂

amúgy a magas munkabér ha hiszed ha nem nem jó nekünk, mert a magas munkabér nem hozza magával a technológiai fejlesztést a cégeknél, így nem lesz hatékonyabb a termelés
inkább gátolja hiszem munkabérre megy el a pénz nem az új gépek vásárlására megy el
persze ez "optimális" esetben lenne, mert mifelénk inkább vesz egy új autót és/vagy afrikai szafarit a cégvezető mint egy termelékenyebb gépet vásárolna
mondjuk az tény hogy nekem a faszbuk csak úgy van, nem is nagyon érdekel a téma, legfőképp hogy álnéven sumákolok rajta
Csak nem tudsz róla. 😁
Ez nekem külön van fenn az FB követők ellen.
nekem semmit sem akar telepíteni, pedig kíváncsiságból rákattintottam pár cikkre
az ublock sokkal jobb lett mint az adblock
évek óta nincs adblock a gépemen
Dettó, pedig szerettem. De ha nem, hát nem.
Pedig ott még ki is kapcsoltam az AdBlockert, mert azt mondtam megérdemlik, de valami Facebook nyomkövető is települni akar a gépemre az olvasáshoz, arra meg Bazsó Gábor kedviért sem vagyok hajlandó.
Óóóóóóóó...... 😘
Jó az. Csak az értelmetlen libsi mocskot blokkolja, nekem meg minden szavam aranyat ér. 😎
Téged is tiltott volna, de be kellett pipálni a configban, hogy "Minden libsi mocsok szűrése, kivéve Bogyóbá" 😍
...de a nyugati fényre már nem tudok rákattintani amiket linkelsz. 😁
dobd ki a gecibe az adblock, és tedd fel az ublock origin
reklámot ugyanúgy szűri, csomó geci oldalra riaszt, ellenben egyenlőre szinte semmi sem ismeri meg, az a német oldal is megy meg a totálbike is
Dehogy takarítja: használok Adblockert a Sportmotoron is, de mégis látom a hozzászólásaidat. 😍
Totálbájkot sem olvasom ezért.
Az adblocker csak teszi a dolgát, eltakarítka a szart a szemed elöl 😁
sok éve ( még a buli elején)olvastam hogy 1,5 millió regisztrált migránsból kb 50 állt munkába a németeknél
és ezt az 50 embert mutogatták hónapokig
fogorvos ( az egyik tuti ez volt) meg hasonló tanult népek voltak ezek
azóta lehet kicsit jobb lett az arány
Dehogy várom. Nekem csak egy fajta van, az ember...
Ami nálam egy minöségi jelzö is, de ezt szerintem te nem érted....
Ott van kerek perec. belinkeltem. te meg nyomod a kamu .ru propagandát...
Elvárnád, hogy 896-ig vezessen a vérvonal? Rossz hírem van, akkor te elég sokára leszel tüchtig osztrák 😂
Leadták, hát hogyne. Csak a szokásos libsi csúsztatásokkal... nem kapkodták el, nem hangzott el a migráns, se számok, el volt bagatellizálva... mégis kipattant, pedig még a féccbukot is cenzúrázták...
Véletlenül pont elég jól tudom, mi megy ott, él ott néhány barátom, akivel napi kapcsolatban vagyok, és nem merkel újságjából olvasnak fel nekem 😆
Te is migráns vagy...ahogy mindenki más magyarországon és ha nincsenek ázsiai vonásaid, akkor még csak nem is magyar...
Azért tudom hogy hazudsz, mert kiadja a google a találatokat, a legnagyobb hírportáltól is, hogy nem titkolták el a hírt, hanem leadták...
A migráns az migráns marad, bármit csinál... de ezt pont neked magyarázzam? 😂
Hát hallod, nagyon éhesek lehetnek a német libsijeid, mert már a szaros Bild-jüket se lehet Adblockerrel olvasni - nincs az a kis pézike, ami jól ne jönne ugye 😁
Ha én hazudok, akkor a Wiki is - meg még néhányan 😁
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Egyébként honnan gondolod, hogy jobban tudod, mi van a németeknél? Csak mert 300 km-el közelebb vagy? 😂
LOL
Az MTA-tol lehetett kikuldetesben! :D