Mér anno kapott partvis szemöldökű Zsóttikánk is feriferkótól 4 milliárdot, azt mit érte el a Minardival? Egy pontot hozott, mert annyian kiestek Monacoban előle. 😅
Ne hazudtold meg magad, tegnap 23-20-as üzeneted.
A másik, egy szóval nem mondtam hogy arra várok hogy kirúgjanak és a végkielégítésre pályáznék. Sosem lesz ilyen. Szopatom azokat akik maradnak? Ha így lesz, akkor valóban lesz nekik egy nehéz időszakuk, de inkább szól a rendszerről mint róluk és ezt ők is tudják és nem is kelt ez ellentéteket az emberek között. De nyugi, 100%hogy nem lesz itt fizetetlen hülyék lennének, pontosan tudják mi történne.
leírtam a lehetőségeket, mindegyik szar
ha olvasni is tudnál akkor nem lenne szükség a sok felesleges írásra
amúgy én nem sajnálok egy kereskedőt sem, bizos több adót fizet mint én, de én még egy szegény kereskedőt sem láttam, még az a kis vegyes boltos is megél a boltjából aki 25 nm árulja a kacatokat
hajdanán csak egymaga küzdött de most már egy alkalmazottat is kitermel a bolt....... biztos azért mert sokkal kevesebb a bevétel
banzinkútról annyit, kiskőrösön van négy, egyik se éhezik, belefér egy kis faragás a haszonból, amit utána simán visszatermel
talma jobb volt?
jó annyian nézték az országban mint egy fradi meccset
aztán amint kinőt az ifjusági kategóriából nagyjából semmi értékelhető eredményt nem tudott felmutatni
persze lehet mondani hogy ha jobban megy a dolog akkor szóljak be neki de a versenysport és ennek támogatása nem erről szól
a foci meg egy kurva nagy pénzmosoda, azért sikeres mindenhol
Ja, kompenzáljuk a világ leggazdagabb cégeit... jó 5let 😂 A baj csak az, hogy majd ajvékolva mennek brüsszelbe, hogy "jajj, beavatkozott a kormány a szabad piacba" és majd kapják a 100 milliárdos kártérítéseket utólag. ☹️
És akkor ez még mindig a kozmetikázott verzió. Sosem fogják a valós számot közölni, mert akkor jó eséllyel senki nem oltatná ba magát,mert semmi értelme.
Tavaly decemberben volt műszakivizsgája, a csekk+szerelő tiszteletídja volt a költség azóta, meg cseréltem benne olajat. Azt '99-es az öreg lom. Azóta csak benya kellett bele...
tegyél bele egy 10 literes kis tartályt meg egy szelepet és a 10 literesben legyen a 100as és erről induljon
ha bmw lenne itthon én megtenném, hiszen kell a pénz a szerízre 😂
azt már megszoktuk, hogy qrva könnyen vered te is más faszával a csalánt(gondolkodós) Ni a faszom köze van ehhez a benzinkútnak? (kérdőjeles) Megveszi fix áron az árut, majd ráteszi a maga hasznát ami egyébként literre levetítve nem sok) és eladja. A kettő különbségéből üzemelteti a benzinkutat és ebből szeretne hasznot is elrakni. Egy kis benzinkút üzemeltetése sem filléres dolog. Minimum 4 alkalmazott fizetése járuléka a nagy villanyszámla, fűtés a karbantartások, hitelesítések, adók és a többi millió szar ami egy üzemeltetéssel jár. Nem bazmeg az üzemanyagár az állami feladat és nem magáncégek jótékonysága. Pláne nem a kényszerítése. Üdvözlöm, hogy gátat szabnak az elszabadult áraknak. Nyúljon a zsebébe a kormány és kártalanítsa a benzinkutakat forintra. Amikor 1000 milliárdokat basznak el évente feleslegesen festményekre, budai várra , néprajzi múzeumra, városliget fejlesztésre, biodómokra meg egy halom vagy teljesen felesleges beruházásra, vagy olyan dologra ami a járvány helyzet tükrében akár éveket is halasztható lenne ha ezekre van pénz akkor az üzemanyagár kompenzálására is.
a 95öst nem ismerem de a 100astól pl a motorom jobban indul, igaz olyan ritkán használom hogy a benzin megromlik benne
múlt évben jöttek volna télen megnézni aztán nem akart beindulni, tekerte az önindító vagy fél percig mire röffent
előtte 2-3 főtengely fordulat és ment
leengedtem a benzint tettem bele 100ast aztán pöccre indult
mondjuk a robogót is rúgni kellett avval a benzinnel mert önindítóval az se akart indulni, lehet önindító elllenes adalék volt benne 😂
amúgy a fűnyíró is 1 húzásra indul a 100assal, pedig 20+ éves rotakapa is jobban indul, pedig abban annyi óra van hogy el sem tudjuk képzelni miért megy még
menet közben én nem vettem észre semiit se a motoroknál bárhol tankoltam, román benzinnel is jól ment
Csak annyit, hogy nem büdös minden indításnál az autó. Valami fúrcsa szagot éreztem mikor a sima 95öst tankoltam. De asszem legközelebb már a legolcsóbbat kapja az öreg bárka is, mert már kiugrik az én szemem is a számlálótól. 💀
És érzel is valami jót ezzel maxmósünnel, vagy csak jólesik? 😁 Én szinte sose tankolok MOL-t, mióta kihátráltak Talma mögül, és átmentek focistákat pénzelni.
Ezzel jóóóól megxopattam őket, mert sok pénztől estek el az utóbbi 10 évben 😂
halálozási adatok szerint nem több a halott mint a vírus előtti korszakban ugyanebben az időszakban
ami jó dolog, hiszen múlt évben ilyenkor már legalább 1000+ volt hetente
de
szerintem sokan kihullottak akik ronthatták volna a statisztikát, szóval aki alapból még idén őszig-télig elhúzta volna az elkerülhetetlen véget, azt vitte a covid múlt évben
szóval a helyzetünk sokkal jobb mint volt, és biztos hogy az oltás is közrejátszott ebben, meg merném kockáztatni hogy a legfőbb oka volt ebben
de azért más okok is vannak az egyenletben
és itt jön az az igazság hogy hazugság nélkül lehet ugyanarról az eseményről többféleképp is beszélni, és mind igaz lesz mégsem ugyanaz a történet
Olyan jól elrágódtok ezen a vírus pro-kontrán, pedig csak a tényeket kéne összerakni - pártállástól és összeesküvés elméletektől függetlenül.
1) a fertőzés terjedése magasabb, mint bármikor eddig - mégsincs kötelező maszk.
2) ennek ellenére a kórházak nincsenenk csúcson, az emberek nem hullanak tömegesen.
3) a beoltottak - általában - minimális tünetekkel átvészelik, a kórházban lévők közül soxoros az oltatlan.
Most mindenki gondolja át, jó-e az oltás 😁
Hazudsz,sosem mondtam hogy foldonkivuli vagy,bar szerintem csak egy haszonleso igen.
De hogy nem tuzolto az tuti.Azokban van hivatastudat es bajtarsiassag.
Neked ez csak melo,es szopazni akarod a fonokot.
Meg egy evre el akarsz menni fizetetlenre hatha kirugnak es megis kifizetik a vegkielegitest.
Csak addig azokat is szopatod akik maradnak,mert nem lehet a helyedre felvenni senkit.
Mindezt leontod a covidhiszti mazzal.
érdekességképp
pár hónapja írtam hogy 150ért szállítanak a 7,5 tonnással, nemrég beszéltem az emberrel felemelték 200 forintra
azóta legalább harmadával esett a munka mennyisége
A másik, egy szóval nem mondtam hogy arra várok hogy kirúgjanak és a végkielégítésre pályáznék. Sosem lesz ilyen. Szopatom azokat akik maradnak? Ha így lesz, akkor valóban lesz nekik egy nehéz időszakuk, de inkább szól a rendszerről mint róluk és ezt ők is tudják és nem is kelt ez ellentéteket az emberek között. De nyugi, 100%hogy nem lesz itt fizetetlen hülyék lennének, pontosan tudják mi történne.
ha olvasni is tudnál akkor nem lenne szükség a sok felesleges írásra
amúgy én nem sajnálok egy kereskedőt sem, bizos több adót fizet mint én, de én még egy szegény kereskedőt sem láttam, még az a kis vegyes boltos is megél a boltjából aki 25 nm árulja a kacatokat
hajdanán csak egymaga küzdött de most már egy alkalmazottat is kitermel a bolt....... biztos azért mert sokkal kevesebb a bevétel
banzinkútról annyit, kiskőrösön van négy, egyik se éhezik, belefér egy kis faragás a haszonból, amit utána simán visszatermel
jó annyian nézték az országban mint egy fradi meccset
aztán amint kinőt az ifjusági kategóriából nagyjából semmi értékelhető eredményt nem tudott felmutatni
persze lehet mondani hogy ha jobban megy a dolog akkor szóljak be neki de a versenysport és ennek támogatása nem erről szól
a foci meg egy kurva nagy pénzmosoda, azért sikeres mindenhol
ha bmw lenne itthon én megtenném, hiszen kell a pénz a szerízre 😂
múlt évben jöttek volna télen megnézni aztán nem akart beindulni, tekerte az önindító vagy fél percig mire röffent
előtte 2-3 főtengely fordulat és ment
leengedtem a benzint tettem bele 100ast aztán pöccre indult
mondjuk a robogót is rúgni kellett avval a benzinnel mert önindítóval az se akart indulni, lehet önindító elllenes adalék volt benne 😂
amúgy a fűnyíró is 1 húzásra indul a 100assal, pedig 20+ éves rotakapa is jobban indul, pedig abban annyi óra van hogy el sem tudjuk képzelni miért megy még
menet közben én nem vettem észre semiit se a motoroknál bárhol tankoltam, román benzinnel is jól ment
Ezzel jóóóól megxopattam őket, mert sok pénztől estek el az utóbbi 10 évben 😂
"Rusvai arról is beszélt, hogy információ alapján súlyos beteg oltatlanra jut egy oltott."
ami jó dolog, hiszen múlt évben ilyenkor már legalább 1000+ volt hetente
de
szerintem sokan kihullottak akik ronthatták volna a statisztikát, szóval aki alapból még idén őszig-télig elhúzta volna az elkerülhetetlen véget, azt vitte a covid múlt évben
szóval a helyzetünk sokkal jobb mint volt, és biztos hogy az oltás is közrejátszott ebben, meg merném kockáztatni hogy a legfőbb oka volt ebben
de azért más okok is vannak az egyenletben
és itt jön az az igazság hogy hazugság nélkül lehet ugyanarról az eseményről többféleképp is beszélni, és mind igaz lesz mégsem ugyanaz a történet
1) a fertőzés terjedése magasabb, mint bármikor eddig - mégsincs kötelező maszk.
2) ennek ellenére a kórházak nincsenenk csúcson, az emberek nem hullanak tömegesen.
3) a beoltottak - általában - minimális tünetekkel átvészelik, a kórházban lévők közül soxoros az oltatlan.
Most mindenki gondolja át, jó-e az oltás 😁
De hogy nem tuzolto az tuti.Azokban van hivatastudat es bajtarsiassag.
Neked ez csak melo,es szopazni akarod a fonokot.
Meg egy evre el akarsz menni fizetetlenre hatha kirugnak es megis kifizetik a vegkielegitest.
Csak addig azokat is szopatod akik maradnak,mert nem lehet a helyedre felvenni senkit.
Mindezt leontod a covidhiszti mazzal.
haragszok a buzi "németekre" a merkel mamit meg a többi idióta faszt bezárnám pár évre egy migráns táborba
pár hónapja írtam hogy 150ért szállítanak a 7,5 tonnással, nemrég beszéltem az emberrel felemelték 200 forintra
azóta legalább harmadával esett a munka mennyisége