Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel belenéztem, de egy szőrös, ősz hajú vén majmot láttam.... Baj?
Milyen érdekes hogy Te az oltással párhuzamba hozod hogy kiért kár és kiért nem. Ugyanakkor itt vagy Te beoltva, pedig ellenpéldának 🤷🏼‍♂️ Oltott vagy pedig érted sem lenne kár.
Fosol a vírustól, emberek közé sem mész de azért keményen dohányzol, megteszel mindent egy egészségtelen életért és az oltatlant ítéled el.
Nem ártana belenézned egy tükörbe.
Konkrétan az egyiknek meg is van a beadványa, elég jól összerakott.
Tudják hát.
Annyi nem lehet, hisz mind felvilágosult szakember, nekik tudni kell hogy az oltás az egyedül elfogadható megoldás.
Már írtam, te nemzésképtelen töketlen. 23-20as írásod az én 23-19es írásomra.
Az alkotmánybiróságon 260 orvosnak van ügye ez miatt, és az csak orvos. Egy elvesztése is nagy luxus.
zenéljünk ezen a szép pénteki napon
http://youtu.be/hMQSJ5xuitE
Te szerencsecsomag,mutasd melyikben irtam hogy foldonkivuli vagy?
Mert a többi már elhagyta a pályát. Azt se hagyd ki
Tele vagyok penzel! 😂
Ne aggódj, az orvosok 99%-a be van oltva. Az irodai léhűtőkért meg nem nagy kár - majd mennek gyárba dolgozni, és termelni a GDP-t.
Akkor ne sírj hogy kevés az orvos.
Na egy értelmes gondolat tőled :)
a 6. egy ilyen sportban a futottak még kategória
utána milyen eredmény volt? volt fejlődés?
a foci pénzmosoda, ezt tudja mindenki, ezért öntik bele a pénzt
mi kis fatornyos falunkban van 2 olyan kisbolt ami rendszerváltás óta megvan, egy másik bolt meg nem sokkal utána jött létre 2 bolt összeolvadásából
egy bolt halt ki (mondjuk az sosem ment) de lett két újabb helyette
kb 2 ezer emberre van 5 élelmiszerbolt, egy vegyesiparcikk bolt(festéktől a simson alkatrészig, műtrágyától az egérfogóig minden van)
kocsma meg egy van....
én inkább a kocsmásokat sajnálom nem a boltosokat
20 éve még volt 3 stabil jól menő kocsma, most meg az az egyet is ami maradt a dohánybolt tartja el
hát az tudja(meghajlós) Az utóbbi 10 évben magánosítja a saját zsebére 😂
Mióta lettél ilyen állampárti,hogy már dicséred is őket???
Bazmeg most esett le(fejét fogó)
a 3-ik oltással már beléd fecskendezték a fideszvért (fetrengős) Decemberig megkapod a 4-iket, áprilisba te leszel a legnagyobb rajongójuk zotyát is félrelökve és már húzod is rájuk az x-et (fetrengős) Értem már miért akarják kötelezővé tenni de én őgy is a mihazánkra szavazok 😂
Semmi értékelhetőt? Te hülye vagy... mikor kiszállt, 6. volt az év végén, egy középcsapattal... és egyetlen kelet-európai volt a mezőnyben, világbajnokként...
A magyar futball még soha nem mutatott fel ilyen teljesítményt, a sokkal jobb feltételei ellenére (magyarul: pénz beleöntve)
ja és 40 éve mindig ugyanazokat a boltokat látod ugyanazon a helyen(gondolkodós) Dőlnek befelé szépen, persze nyílnak újak is(gondolkodós) Erre nem sok rálátásod van szerintem. Az a néhány év amit az életedből ledolgoztál azt másnak tetted. (kezeid széttáró)
Burzsuj…. A múltkor 5e volt 😂
Az állam tudja hogy mit csinál: az állami szektorban előírt kötelező oltással ingyen meg tudja lépni azt a bürokrácia-leépítést, amit már évek óta meg kellett volna tennie. Istenem, hát az oltatlanok lesznek "leépítve", nem nagy kár értük....
bazmeg a kiskereskedőket.
1,5 MRD-t kapott, 1,5MRD-t pedig apuka tett bele, hogy a fia bohockodjon, csak a pontosság kedvéért 😂
mondjuk az az ember tényleg vicces volt, talma legalább nem balfasz
bár lehet csak anyi volt nála a hiba nem osztott vissza eleget
ennyi erővel engem is támogathatnának egy tájfutó bajnokság keretein belül, annyit elérnék mint a zsolti gyerek
ez teljesen jól van így (meghajlós) egy emberre egy jutott(kezeit széttáró) gulyás geri is ezt mondja(kezeit széttáró)
a főni embere szerint is 50-50% a kórházban ápolt oltott oltatlan aránya(kezeit széttáró)
Ha nem hullanak az emberek tömegesen, nincsenek csúcson a kórházak, akkor mire a faszomra van ez az erőlködés?
Hogy itt-ott amott kötelezővé akarják tenni az oltást, meg a celeb professzorok a 4-ik oltást tartják már helyesnek.(gondolkodós)
Aztán láttam néhány kossuth rádiós felvételt ahol a főni elmondja, hogy ennyi ember tudtak az oltásra rávenni(kezeit széttáró) Egyébként 6 millió ember szerintem legalább 70%-k ehhez jönnek még a csecsemőktől a 12 éves korosztályig ahol nincs oltás és akkor eljutunk odáig, hogy a beoltható lakosság lakosság 85%-a megvan. Persze ha igazak lennének az oltottsági adatok 😂 Azért van aki ezt 3 millió emberre saccolja. Persze ez sem ellenőrizhető mint egyetlen adat sem hiszen a valóságot messze elkerülik 😂
Nos mind1 tehát a főni az egyik videójában azt rebesgeti, hogy nem tudtak több embert meggyőzni az oltásról(kezeit széttáró) arra a kérdésre, hogy miért nem teszik kötelezővé arra meg az volt a válasz, hogy mert ez egy demokrácia ahol élünk 😂 3 ciklusos 2/3-al(fetrengős) és a szabadság az fontos. Az emberek szabadon eldönthetik, hogy mit akarnak.(kezeit széttáró) A következő héten meg kötelezővé tette az összes állami szektorban az oltást 😂 Benneteket jól átbasztak ezzel az oltással, mehettek a 4-ikért hamarosan(óranézegetős) Aztán szokjatok hozzá, hogy hamarosan ebből havonta lesz ennyi 😂 innentől 1-2 év múlva meg már tök mind1 ki melyik időpontban csatlakozik bele az oltakozásba itt már nem lesznek számai az oltásnak, hogy 1-2-3-4 (ujjával nemet mutató) mert gyakorlatilag az első kettőnek már most sincs semmi szerepe különben nem kellene a 3 meg a 4. (gondolkodós) Aki akar felszáll erre a vonatra menet közben. olyan ez mint a barátok közt(kezeit széttáró) Az első 1000 részt nem látod sincs nagy baj majd megnézel menet közben 300 részt aztán megint nem nézed néhány évig majd megint belenézel egy kicsit mert mondjuk az időd és a kedved így adja ki(vigyorgós) Aztán lesznek a bogyófélék akik már függők(gondolkodós) Ők egy oltásból sem akarnak kimaradni a kísérlet minden fázisában részt akarnak majd venni(meghajlós) Ők 25 oltásonként kitűzőt és oklevelet kapnak mint a rendszeres véradók 😂